שרשור עדכונים -- ערב
-10/08/11

Klayhamn

New member
../images/Emo41.gif שרשור עדכונים -- ערב ../images/Emo29.gif-10/08/11 ../images/Emo41.gif

goodpink

New member
OT אבל מישהו יודע מה השיר של הפרומו של התוכני

2.3 פעמים עם נועה תשבי בערוץ 10. שיר ממש יפה מישהו מכיר את השיר של הפרומו?

דידי 9

New member
טוב אז כמה מסקנות :) שימו לב!

הרי ממש לא יתכן, שדניאל פתאום במקום הראשון. אבא של דניאל פעיל בצורה מוגזמת מבחינה כספית, והוא משלם הרבה מאוד על עבודה מאומצת בעיקר בנט-שבתו דניאל תזכה במיליון, ואורבך לא מעניין אותו ממש. אז המון אנשים נפלו בפח הזה, וקיבלו את המניפולציות של הבת שלו ושלו, וזה חבל מאוד. לדעתי כפי שאיתן דיבר על קרן אצל הפסיכולוגית-היא הנבחרת עבורו, אבל הוא כבר קלט שהציבור שהעמיד אותה להדחה- לא מעוניין בה. איתן ודניאל יתחלקו במיליון, וכך ינצח כח הממון-כמו תמיד במדינה הזו:) איתן ינסה לקבל את קרן, שתסרב לו בתוקף לאחר שתבין מי הוא ומה היה בתכנית אז אני באמת מציעה לכולכם שיקול מחדש, למרות שאני יודעת שכלום לא תלוי בכם, והאבא היחיד שפעיל כספית הוא האבא של דניאל. זה סוג של שטיפת מח וקולקטיב. עלי זה לא עובד:) בהצלחה במינופלציה

לא דניאל ולא ענבר ראויות לחסינות.אם הצופים..

לשמור על מתח... צריכים לארגן "גריל" מעניין,וגריל מעניין מבחינתי זה לשים את כל הדומיננטיות בוילה על הגריל. הצנון רוצה שדני תהיה מוגנת,אני בתור צופה לא רוצה! אני רוצה לעשות לצנון חיים קשים,מספיק כבר עם התכנית כבקשתו. מצידי שקרן,אורטל,ודניאל יהיו המועמדות היחידות. גם קונסטלציה של אתי,דניאל אורטל. מקובלת עליי. או קרן,ליהי,דניאל. שישברו את הראש קצת הבנים והצנון.אל תעשו להם חיים קלים.

דידי 9

New member
קוסטי, אתה לא מתבייש? ככה, אתה פה, ממש מעלי-

ולא אומר "היי דידי"

"היי דידי", "היי גיא","היי משולם ריקליס"..

"היי שרי אריסון" ואם יש משהו ששכחתי אני מתנצל. "דידי את בליבי לנצח,גם שאת לא נוכחת לצידי,דידי"

דידי 9

New member
חחח קוסטי אני מתעלפת לדקות מספר ברשותך בגלל

ההתרגשות שאוחזת בי מדבריך

למעלה