שרשור עדכונים של
לילה

לונדרון

New member
../images/Emo41.gifשרשור עדכונים של../images/Emo235.gif../images/Emo235.gifלילה../images/Emo41.gif

אוקי, כל העדכונים שלאחר ההצבעה כאן. להם אסור לדבר על ההצבעה בשום צורה, אבל לנו מותר
ליל מנוחה ולילה טוב לכטלם/ן

goodpink

New member
רוצה לראות כמה יראו עם קצפת על הפנים שיראו ש

ענת הצביעה לאורטל ואתי. כמו שהיא אמרה כבר בבוקר שהיא תעשה כי ככה אומר לה הראש והלב. כמה שיראו את איילת כקורבן בפרק הקרוב ענת התגלתה כאמיתית כנה חכמה רגישה...בסופו של דבר עושה את הדבר הנכון לא משנה כמה מנסים להשפיע עליה. לא מכרה את עצמה להישאר במשחק כמו ליהיא והצביעה הצבעה נכונה למרות לחצים מענבר. בדברים שבאמת חשובים לה למרות כל מה שאנשים יגידו מסביב היא יודעת מה נכון לעשות כדי להיות שלמה עם עצמה. כשהיא תצא משם היא תצא עם ראש מורם הבחורה הכי איכותית ואמיתית שם.

easternstar

New member
pink מדוע ענת אמרה לאיילת שמי שהדיח אותה

עשה זאת מאהבה אם לא רשמה אותה? אגב, אני חושב שזאת השפעה של ענבר ולא ענת הנהיגה את המהלך. המהלכים של ענבר הם גם לרעת ענת והתוצאות מוכיחות.

goodpink

New member
היא לא התכוונה לעצמה למרות שזה היה שיקול..היא

התכוונה לאחרים וביעקר לענבר. השאר רשמתי למטה....

24שעות1

New member
לדעתי אתי תקבל 2 קולות וחבל זה לא יספיק

רק ליהי וענת יצביעו לאתי

24שעות1

New member
הצבעות של אורן יוני ובן

יוני הדיח את ענת ואיילת בוודאות גם אמר שלא היה מעוניין לשוחח איתם היום רק מחר יאורן - כעס על יוני שהעמיד את ענת וגם אמר לו השאלה אם בחוץ לא יחשבו שאתה עושה את זה מנקמנות כלפיה. כך שאורן העמיד לדעתי את ענבר והשניה זו תעלומה יתכן אורטל אולי אתי בן העמיד את איילת ואת ענבר גם אמר לענבר שהוא יעמיד אותה

24שעות1

New member
תיקון אורן לא הצביע לאורטל

אורטל הציע לו לחזור למערכת יחסים עכשיו אנחנו מבינים למה אורטל נדבקה לדניאל השרדות במשחק

קשקשה9

New member
סוזי....אל ת'פסי אותי במילה גם ככה כל המחשבים

בבית תפוסים ואני עם נייד צולע בקושי

למעלה