שרשור עדכוני ערב 20/8/2011

../images/Emo41.gifשרשור עדכוני ערב 20/8/2011../images/Emo41.gif

יש מצב שאורן משקר לאורטל? http://dor.walla.co.il/?w=//1852328/@vod הוא אומר לה שאמרו לו להתרחק ממנה וכו... "תזהר מהקרבה אליה" היא נפגעה מזה.. והוא אמר לה שהוא לא חושב ככה. אבל זה אותו אורן שאמר שיש בה רעל.. שהיא לא ברורה.. שיש לה אופי בעייתי. תקנו אותי אם אני טועה, התבלבלתי.

Klayhamn

New member
את רוצה להגיד לי ש...

קרה משהו מעניין ביומיים האחרונים?

לונדרון

New member
נראה לי שהוא בהתלבטות

מצד אחד, היא מושכת אותו כמו כמו ....מאוד והפעם היא אומרת את זה מפורשות ולא רק נוגעת או מפלרטטת. מצד שני, הוא נכווה ממנה פעם אחת (מול איתן וכולם) ומזהירים אותו מפניה. נראה לך שהוא משקר (הממממ), הרי אותו, בניגוד לליהי, אי אפשר להדיח מהתוכנית על זה....ות'שמעי, היא נערת אגו של דצמבר והוא בסך הכל גבר

משקר

כי רק לפני יומיים שלוש, כשהוא דיבר איתם עליה, הם באמת היו סקפטים, אבל זה הוא שהתחיל להגיד שהוא אל סגור על האופי שלה, שיש שם רעל, שהיא לא יציבה. אז איך עכשיו הוא אומר שהוא לא שותף לדעה של חברים שלו??

לונדרון

New member
סוזי, צריך לזכור

שהוא מתפדח גם מהחברים שלו (הרי איתן התמזמז איתה), מה הוא יכול להגיד להם עכשיו בתגובה לכך שהם מציעים לו להיזהר ממנה? הוא, עדיין לא עמד על קנקנה בצורה כזאת שהוא יכול להגן "על שמה או אופיה הטוב", אפילו לא לטעון משהו קטן לזכותה (חוץ מזה שהיא אולי נראית לו טוב בעיין)....

בשיחה האחרונה שאני ראיתי

הוא הראשון שתהה על קנקנה, ודיבר על רעל.. הם רק אח"כ המשיכו.

noaxxx

New member
השיחה שאת מזכירה היתה לפני יותר מיומיים שלושה

ולמרות מה שהבנים אמרו לו עליה, עושה רושם שהוא לא מצליח להתרחק ממנה. בימים האחרונים הם מעבירים הרבה זמן יחד ולדעתי זה מאוד הולם אותם, מוציא משניהם דברים טובים. היום אורן גם דיבר על זה עם יוני ואמר, שהוא מעדיף לא להקשיב לאחרים וללכת עם התחושות שלו, ואז סוף סוף יוני פרגן לו על זה ואמר לו שיסמוך על עצמו ושהוא יודע הכי טוב מה טוב לו. בהמשך לקטע שהבאת, אורן אמר לה שיש לה עוד פסילה אחת אחרונה אצלו ואח"כ הוא חותך ממנה, בהקשר למה שהיה ביניהם בעבר, והיא קיבלה את זה בהבנה ובחיוך.

אז שבוע. כי זה ממש טרי חרוט בזכרוני

ויש לי זכרון קצר, אין הרבה דברים שאני זוכרת. ונכון, עושה רושם שהוא לא מצליח להתרחק ממנה. לא שמעתי את השיחה מהיום, לא ראיתי היום. אני שמחה לשמוע שהוא אמר את זה ליוני. אז זה משנה את דעתי :)

noaxxx

New member
../images/Emo4.gif אז נשאר לנו רק להבין...

למה הוא התכוון כשאמר רעל, כי בכל זאת, זו מילה חזקה לומר על מישהו ואחרי מס' ימים להתנהג אחרת. לפני כמה ימים מישהי פה כתבה לי על זה, ואמרתי לה שאין הרבה דרכים לפרש את המילה הזו, ועכשיו אני מתחילה לחשוב שאולי אני לא פרשתי כמו שצריך. העניין היחיד שעומד לזכותו כאן, הוא הזמן שעבר מאז שזה נאמר. וכידוע, לזמן בוילה יש כח רב.

webguy

New member
גבר שנדחה זו עלבון לגבריות .!!

אז אורן פגוע ..לא נורא הגיע הזמן להתבגר .. הוא והחברים שלו :)

meytula

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני רואה שהמשימה נגמרה,סוף סוף השיעמום הזה נגמר

meytula

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מאמינה שהיא מאוהבת בו,לגביו רואים שהוא לא מאה אחוז ואני חושבת שזה נובע מהתוכנית עצמה

למעלה