שרשור עדכוני צהריים מספר 2 בואו לפה חבר'ה.
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #1 ../images/Emo41.gifשרשור עדכוני צהריים מספר 2../images/Emo41.gif בואו לפה חבר'ה.
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #3 כל הכבוד! קבלי שיר לשבת : http://www.youtube.com/watch?v=NUTGr5t3MoY&feature=feedwll&list=WL
ר רינתי77 Active member 24/9/11 #11 אאאה, ככה..? אז הנה..../images/Emo79.gif http://www.youtube.com/watch?v=fjQJz_8rQkY
ק קייזר סוזי New member 24/9/11 #14 היא טובה הבחורה הזו אחד הקולות המיוחדים ששמעתי מזה הרבה זמן. מזכירה לי קצת את איימי ווינהאוס בקול שלה.
היא טובה הבחורה הזו אחד הקולות המיוחדים ששמעתי מזה הרבה זמן. מזכירה לי קצת את איימי ווינהאוס בקול שלה.
ר רינתי77 Active member 24/9/11 #20 בדיוק מה שאני חשבתי כששמתי את הקישור... שזאת האיימי ווינהאוס החדשה...רק שיהיה לה יותר שכל לא להרוס את עצמה...
בדיוק מה שאני חשבתי כששמתי את הקישור... שזאת האיימי ווינהאוס החדשה...רק שיהיה לה יותר שכל לא להרוס את עצמה...
ב בוףברכה New member 24/9/11 #34 ועדיין...איימי...משאירה צל..../images/Emo54.gif...גדול על אדל...,..אף שהיא כחושה... גם הקול גם האישיות....
ועדיין...איימי...משאירה צל..../images/Emo54.gif...גדול על אדל...,..אף שהיא כחושה... גם הקול גם האישיות....
ר רינתי77 Active member 24/9/11 #41 אתה יודע שכששמעתי אותה בפעם הראשונה חשבתי שהיא כושית! עד כדי כך הקול שלה בלוזי..
ב בוףברכה New member 24/9/11 #90 יהודים יכולים...לעשות הרבה קולות... אין 1...שלא חשב..שהיא בעלת... שורשים...אפריקאים.. ראיתי פעם סרטון של איימי..ונקרעתי מצחוק....באמצע ההופעה שלה...היא היתקרבה לקהל...איזה...מעריץ..משך לה..בשיערות...בעודה..שרה...היא..הכינסה לו אגרוף.,.הוא..לשניה תפסאותה ביד.....ומושך אותה. ,היא מושכת..הוא מושך..,היה מאבק קצר..(לא מכות ,..סתם..כזה בקטנה.. ...וכל זה..היא ממשיכה לשיר...נקרעתי..שראיתי...,.כאילו הכל קורה ברקע..בצד ימין שלה וצד שמאל..ממשיך לשיר..
יהודים יכולים...לעשות הרבה קולות... אין 1...שלא חשב..שהיא בעלת... שורשים...אפריקאים.. ראיתי פעם סרטון של איימי..ונקרעתי מצחוק....באמצע ההופעה שלה...היא היתקרבה לקהל...איזה...מעריץ..משך לה..בשיערות...בעודה..שרה...היא..הכינסה לו אגרוף.,.הוא..לשניה תפסאותה ביד.....ומושך אותה. ,היא מושכת..הוא מושך..,היה מאבק קצר..(לא מכות ,..סתם..כזה בקטנה.. ...וכל זה..היא ממשיכה לשיר...נקרעתי..שראיתי...,.כאילו הכל קורה ברקע..בצד ימין שלה וצד שמאל..ממשיך לשיר..
ר רינתי77 Active member 24/9/11 #23 מאד!!בא לי לנסות הרבה מהמכונים שהם מבשלים שם..וכן בא לי לאכול את המסך לפעמים, זה נראה כל כך טעים!
ל לונדרון New member 24/9/11 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הם ברמה מאוד גבוהה של ביצוע קשה מאוד להגיע לרמות כאלו בתוכן ובצורת ההגשה
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הם ברמה מאוד גבוהה של ביצוע קשה מאוד להגיע לרמות כאלו בתוכן ובצורת ההגשה
ר רינתי77 Active member 24/9/11 #35 הם מאד מאד טובים! ברמה של שף ממש! התכנית אצלנו ברמה מאד גבוהה, ראיתי את הגירסה האמריקאית עם רמזי והם לא מגיעים לקרסוליים שלנו!
הם מאד מאד טובים! ברמה של שף ממש! התכנית אצלנו ברמה מאד גבוהה, ראיתי את הגירסה האמריקאית עם רמזי והם לא מגיעים לקרסוליים שלנו!