שרשור פרסומי

../images/Emo41.gif שרשור פרסומי ../images/Emo41.gif

כאן אתם מוזמנים לפרסם סדנאות רלבנטיות, עדכונים מהאתרים שלכם וכיו"ב. אנא זכרו שהכל כפוף לתקנון תפוז.

קורסי טאי צ'י וצ'י קונג בביה"ס יצירה

ביה"ס יצירה מזמין אותנו לקורסי צ'י קונג וטאי צ'י. לפרטים נוספים לחצו כאן.

קורס שיאצו למטפלים- אורטופדיה

שיר"מ מזמין אותנו לקורס שיאצו למטפלים בהתמחות באורטופדיה. לפרטים נוספים לחצו כאן.

רציתי להמליץ על קורס הילדים שמתקיים

בתמורות. אני עצמי עשיתי אותו לפני כשנה, ולמדתי המון. לא רק בקשר לילדים אלא גם בטיפול במבוגרים. הקורס מועבר על ידי דר' ניר עמיר, שהוא בעל ידע אדיר בטיפול בילדים, הקים את המרפאה המשולבת בוולפסון ומשמש כמנהל האקדמי בתמורות. למען הגילוי הנאות, עליי להודות שאני עצמי מורה בתמורות - אבל אני ממליצה על הקורס באופן האובייקטיבי ביותר שניתן. המלצה נוספת שלי היא על עצמי.. דף שפתחתי בפייסבוק ומאגד מאמרים, טיפים ודף שאלות תשובות. אשמח לתגובותיכם ו/או שאלותיכם. http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/glyl-mrby/myrb-mzry-rpwh-synyt/110073132364127?ref=mf

ינוקא1

New member
טיפולים מסובסדים לתושבי שדרות

אשקלון ושאר תושבי האיזור. במרכז "אמונה" בשדרות. הטיפולים ניתנים לגברים ולנשים - 30 ש"ח לטיפול בלבד. בגברים מטפל - יוסף כהן. בנשים - גלית אברהם ותמי נוי. הטיפולים כוללים רפואה סינית , קינסיולוגיה ועוד. כמו כן במסגרת המרכז ניתנים גם טיפולים זוגיים , תרפיה באומנות ועוד. לפרטים : טל' - 086899784 (נעה)

קבוצה ללימוד ותירגול צ'י קונג

לכל המעוניין/ת, זוהי הזמנה לבוא ולהתנסות בתרגול צ'י קונג בסגנון ווינג צ'ון (אביב נצחי). שיעור נסיון בחינם. שהרי, אין כל תחליף לפעילות גופנית! לפרטים נוספים באתר שכתובתו מופיעה מטה. להתראות בקרוב :)

למעלה