שרשור פרק: הטופ מודל הבאה

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק: הטופ מודל הבאה../images/Emo41.gif

שם הפרק: הבחורה שהיא דוגמנית
(The Girl Who is a Model, Not a Masseuse)
מס' הפרק: 9(6X09)
תקציר: דניאל נכנעת ומטפלת ברווח שבין שיניה; הבנות מתנסות בראיון אישי קשה עם איש תקשורת; ולבסוף טיירה מפתיעה עם בשורה משמחת: כולן טסות לתאילנד. שידור חוזר: אין הפעם בגלל יום כיפור
ציטוט נחמד מ-TV.COM: Nigel: Jade says, "Don't judge a book by it's cover". Sometimes the cover is more interesting than the contents
אה וכמובן הבורות של ג'ייד: Jade: For some reason, I keep on landing in the bottom two, which I don't understand why... מעניין באמת למה
וסליחה שוב על המחסור בתמונות. אני באמת צריכה לעשות עם זה משהו
מקווה שלפחות נהנתם מהפרק

always be me mc

New member
איזה הזוי טקס הניפוי../images/Emo3.gif

ואני אומרת זאת כי מאוד הופתעתי ששרה(אשר אני אישית לא רואה שיפור בצילומים שלה למרות שאני רוצה), מלכתחילה לא הייתה בבוטום 2
מה שכן לא היה מפתיע שננה הלכה הבייתה כי היא באמת דיי הדרדרה בשבועות האחרונים(מבחינת צילומים, אישיות והכל!), הרבה יותר מפורונדה שלא הרגשתי שמגיע לה להיות בבוטום 2 כעת בעניין אחר... הללויה!
דניאל סופסוף טיפלה ברווח שבין השיניים ותודה לאל שהיא עשתה זאת כי היא נראתה כל כך מגוחך
ואני שמחה לראות שאובדן הרווח לא גרם לאובדן ההומור והייחוד שלה
אז פרק יפה
הקטע עם תאילנד אירוני משהו
והבנות שממש אהבתי הפרק מבחינת צילום: דניאל, ג'ואני
הבוטום: שרה, ננה(פשוט מאכזבות
) אגב אם אתם שואלים אותי לג'ייד מתאים יותר להיות דג פיראנה מאשר בת ים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבתקווה שבאמת עוד לא יום כיפור

מי יתן ודניאל וג'ואני יגיעו לגמר. שתי הפייבורטיות שלי. כשג'ואני תשיג נוכחות, גם היא תהיה שלמות כמו דניאל. את ג'ייד וננה אני שונאת כבר הרבה זמן אבל בשבועות האחרונים ננה הפכה להיות מגה ביץ', אפילו יותר מג'ייד. את פורונדה אף פעם לא חיבבתי, ובהתחלה אפילו קצת שנאתי אותה אבל היא משתפרת קצת. שרה לא באמת נראית כאילו היא רוצה להיות שם ואני יכולה לחשוב על כמה בנות שמגיע להן להחליף אותה. דבר שאני לא מבינה, הוא למה מציקים לדניאל עם המבטא שלה (שאני אוהבת דרך אגב, כמו טוויגי) אבל לננה והמבטא המעצבן לא אומרים מילה. אז נכון שדניאל מדברת יותר, אבל לננה יש מבטא כל-כך מעצבן! טוב שהעיפו אותה, היא רק מדרדרת.. והכי נחמד זה העובדה שהיא חשבה שהיא בטוחה בגלל כל הניצחונות. כנראה שהניצחונות באמת לא אומרים שום דבר..

למעלה