שרשור פרק ראשון

תמיררר

New member
כמה זבל יש בטלוויזיה?

לאן עוד יש להתדרדר? אחרי התכנית הזאת של האוברדראפט, התכנית שמחליפים אמהות, ועכשיו זה. מעניין מה השלב הבא..

צביאל

איזה ילד חמוד הוא ..!! אבל הוא ממש אבל ממש מופרע מעניין מה יהיה בסוף התכנית איתו..

רונה07

New member
חדשה בפורום+ תגובה

אני חושבת שאתה טועה התוכנית הזאת עוזרת בעיקר להורים שאיבדו את יכולת השליטה שלהם בילדים במקום שההורים ישלטו ונהפוך הוא הילדים הם שולטים בכל מתי אוכלים מתי מתרחצים (אם בכלל) לכן תוכנית זו עוזרתץ להם מבחינת ההורים זה עולם ומלואו נוני עוזרת להם להשליט סדר היא המלכה שלהם כמו שיש תוכנית כזאת באירופה הנקרא "הלוחשת לתינוקות" היא עוזרת להם בכל הקשור לשינה, ארוחות, התנהגות וכו'. אני חושבת שהתכוכנית מאד מענינית וכל הורה יכול לאמץ שיטות שהוא רואה בטלוויזיה, אני גם "לוקחת" שיטות מה שכמובן יוכל לעזור (בביביסיטר כמובן) תהנו

דללה

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק ראשון../images/Emo41.gif

מתרגשים? חושבים שאתם יודעים מה הולך לקרות? שרשרו לכאן את כל הדברים שקשורים לפרק הראשון בתוכנית

מעניין מה יהיה ../images/Emo3.gif

האם היא תצליח להחזיר את הסדר למשפחה
או שמא תעשה את ההפך...

tiptipiti

New member
תסלחו לי אבל...

ההורים האלה צריכים לעבור קורס בהורות שני סתומים שהביאו ילדים מהר מדי ולא בשלים לזה ילדים צריכים חום, סבלנות, אהבה בלי תנאים ובלי הצבת מטלות, שהדברים יהיו בכיף בנעימות מה הלחץ? הם יוצרים ילדים שיפתחו אחר כך חרדות ואנטי להכל רחמיי על הילדים

sima1203

New member
../images/Emo24.gifקורסים

מי אמר שהורים זה קל להיות. צריך לעבור קורס הורות, ורצוי שיהיה במסגרת קופות החולים המשלימה, כמו שיש שיאצו, דיקור וכיוצא באלה. ההורים האלה רוצים לגדל אזרחים למופת רק שלא יודעים איך, וצריך ללמוד , ולעבור סדנאות, כמו גם בזוגיות, איך לשמור על זוגיות , כאשר כל אחד בא מרקע שונה. אבל הורים אלה, הם נהדרים , ועם הדרכה נכונה. יצליחו. הם אנשים איכותיים.

דללה

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד- וואו!

אז נכון, ההורים האלה לא מבינים באמת את משמעות המושג הורות, והיחס שלהם לילדים לפני שסופר נני הגיעה היה נוראי, אבל אני נוטה להאמין שהם הבינו איפה הם טועים ושזה ישתנה. בלי קשר, אני נוטה איפשהו לרחם על צביאל. הוא פשוט ילד מקסים שזקוק לקצת חום ואהבה ועד היום לא קיבל את מה שהוא היה כל כך זקוק לו. מעבר לזה- פשוט וואו! היא מדהימה!

אוקיי...

האשה הזאת פשוט מדהימה!!..
...אישה כ"כ חמודה וסבלנית.. בתחילה המשפחה הייתה נוראית התחלחלתי מהקטע שהיא לקחה לו את האוכל זה היה נוראי לדעתי...והמשמעת נוקבת מדיי.. אבל מיכל העמידה אותם במקום ואני מאמינה שהם הבינו את הטעות וישתפרו
האשה הזאת מדהימה

The Prospect

New member
אני חייב להגיד

הסדרה הזו הייתה פשוט פשוט גרועה.הפרומואים ניבאו לטוב,התוכנית הייתה רעה. אני רק חושב על כמה הורים יכולים להיות מושפלים כדי להופיע בסדרה הזו. ובבקשה לא להגיב אליי עם משפטים כמו "הם הגיעו למצב שלא היה להם לאן לפנות",האישה הזו היא לא מטפלת הילדים היחידה,וממש לא הבנאדם היחיד שיכול לעזור להורים במצבים האלו.

פלוטו24

New member
דעתי

הסידרה עשויה וערוכה טוב מאד ולא נופלת מהמקור הבריטי. סוף סוף תכנית נורמלית בערוץ 2 שבאה לשנות דברים לטובה ויכולה לעזור להורים בגידול ילדיהם. מיכל עושה עבודת קודש. נהנתי מאד לצפות בתכנית.

mlayka

New member
כל אלה שליכלכו על התוכנית...

לא נהנתם מהתוכנית ולמרות זאת הרגשתם צורך להכנס לפורום ולהשמיץ אותה, מה הקטע? הייתה תוכנית טובה לדעתי, בנוסף, כל הכבוד לזוג הזה שלמרות שהם דתיים הם הסכימו להחשף כך בטלויזיה - דבר שמאוד לא אופייני למשפחות דתיות, כל הכבוד להם!

The Prospect

New member
הא?

לא יכולה להיות לי את הדעה שלי,למרות שזה פורום ש"סוגד" לתוכנית הזו? אם אני רוצה להחליף מחשבות על הסדרה עם עוד אנשים,לאיזה פורום אני אמור ללכת? הפיג'מות?

דללה

New member
אף אחד לא אומר שאסור לכם להיכנס לפה.

להיפך. וה
בהודעה הקודמת שלי היה להמשך המשפט. משום מה אני רואה שזה לא שלח את ההודעה כמו שצריך.

TRANSFER

New member
אהבתי את הפרק הראשון

ובכלל את הרעיון של התוכנית. מקווה שלא אתאכזב מהפרק השני ויישאר באותה רמה. לגבי הפרק הראשון, ממש כל הכבוד למשחפה הנחמדה שחשפה לעיני כל העם את הבעיות שלהם. כל הכבוד להם על האומץ אני בטוח שלא היה להם קל, ומקווה שהציבור הישראלי יעשה חיים קלים למשפחה ולא יתחיל להשמיץ את ההורים. צביאל הוא באמת מלאך קטן, ילד מאוד מיוחד. מסוג הילדים שממש קל להתחבר אליהם אני בטוח שהרבה צופים התאהבו בו. גם מיכל נראה לי התאהבה בו ממש, שמתי לב שהיה לה קשה להיפרד ממנו
מחכה לפרק השני!! בד"כ קיימת נפילה בהרבה תוכניות טלוויזיה בפרק השני, מקווה שהיא לא תקרה. שבת שלום.

bat7dp

New member
סדרה מעולה!

נהנתי מאוד מהפרק אתמול אמא שלי ואני צפינו ביחד אבא שלי קצת התנגד לעניין הפליקים, חשב שהיחא טועה ושכן צריך מדי פעם להפליק לילד כפי שנאמר: "חושך שבטו -שונא בנו" איך אני יכולה לגרום לאנשים שאני מכירה להגיע לתוכנית? הצילומים בטח כבר הסתיימו מזמן, אבל אולי לעונה הבאה? אין ספק שלמדתי גם דברים בשביל עצמי לעתיד, (אני עוד צעירה) ובנוסף אפילו איך להתנהג עם אחיינים שלי. (בלי עין הרע יש כבר תשעה מגילאי 0(נולדה היום) עד גיל 8) בכל אופן נהנתי מאוד ואני מחכה לפרק בשבוע הבא!

למעלה