שרשור פרק 1X22

stאסתי

New member
איזה פרק יפההההההההההההההה

ועצוב אויש אני מאוהבת בסדרה:)

אני חייב להודות

שהפרק האחרון היה ממש טוב בעיניי, קצת חשבתי שמרחו את אלכס ואוון אבל הסיום הלם את המעמד - קטיעת המתח המיני תהרוג את העלילה... וזה רק אני או שעוד מישהו שם לב לרומן הפוטנציאלי בין וויל למירנדה? <ואנא, סמנו
אם אתם יודעים משהו שאנחנו לא>

q1231

New member
../images/Emo58.gif

אכן יהיה רומן ביניהם כבר בתחילת העונה.

SheIIy

New member
../images/Emo45.gif

צפוי. בהחלט צפוי. שניהם שבורי לב, ושניהם מוצאים נחמה אחד אצל השני.

238

New member
אאאאאאאאאוווווווווףףףףףףףףף../images/Emo58.gif

בס"ד ויל ומירנדה? היא פשוט מעצבנת!

shikma r

New member
היי אני חדשה פה...

ולא ידעתי שיש פורום לסדרה עד שגיליתי שאח שלי מסתובב פה (אמיתיי אם אתה פה השמע קולך!!) ובפרק הזה אני באמת בכיתי וחשבתי שנגמרה הסדרה.. ושבוע שעבר לא ראיתי כי חזרתי מטבריה ונרדמתי...מזה התבאסתי... קיצור אני צריכה עידכון לגבי הפרק הראשון של העונה ה2 מה היה מה מו מי אם לא אכפת לכם אני אשמח נורא!

q1231

New member
תקציר הפרק

שלושה חודשים עברו מאז שאוון עזב למושבת הסופרים בניו יורק. אלכס עובדת ביחידת התאונה והחירום בבית החולים רויאל במלבורן.אוון סיים את עבודת הכתיבה שלו בניו יורק והוא עכשיו נמצא בקובה.בתחילה אלכס התגעגעה נואשות לאוון אבל עכשיו החלל התמלא בעבודה בבית החולים.מירנדה מאוד עסוקה ונהנית לגור עם ויל.בנתיים,ריצ'י מקבל את עבודת חלומותיו באופרת הסבון "הנהר".אלכס מחליטה שהיא צריכה חיים חברתיים יותר אקטיביים ומתחילה ללכת למסיבות ולפתיחות.גבריאל חוזרת מקובה ומביאה לאלכס קלטת מאוון שמתסכלת אותה מאוד. אלכס מתחילה לצאת עם רקס שעובד איתה בבית החולים. הסוכנת של ריצי רוצה שהוא יסתיר את נטיותיו המיניות, והוא מתקומם.ג'ייסון וגביראל מתתכוננים להיות הורים.יחסיהם של קלי וניית'ן ממשיכים להתחמם כשהוא עובר לגור בדירה עד לשובו של אוון. רקס ואלכס מתנשקים.‎

למעלה