שרשור פרק 2X01 קדימה חבר'ה - חוויות מהפרק הראשון ששודר אתמול...
צ צפניה בן שבתיאל New member 1/2/04 #1 ../images/Emo41.gif שרשור פרק 2X01 ../images/Emo41.gif קדימה חבר'ה - חוויות מהפרק הראשון ששודר אתמול...
../images/Emo41.gif שרשור פרק 2X01 ../images/Emo41.gif קדימה חבר'ה - חוויות מהפרק הראשון ששודר אתמול...
S Stillwater New member 1/2/04 #2 יש שיר פתיחה! נחמד דווקא... אבל נורא חיכתי לדקלם את DEAR DAD... הפרק דווקא קצת איכזב, קצת שיעמם אפילו, אבל נחכה לפרקים טובים יותר, ואני בטוחה שעוד יהיו!
יש שיר פתיחה! נחמד דווקא... אבל נורא חיכתי לדקלם את DEAR DAD... הפרק דווקא קצת איכזב, קצת שיעמם אפילו, אבל נחכה לפרקים טובים יותר, ואני בטוחה שעוד יהיו!
D demoloc New member 2/2/04 #5 בלי ספק אני חושב (זה לא ספויילר כי אני רק חושב ככה) שמארקוס ימות כי לא ראיתי אותו בכתוביות!
צ צפניה בן שבתיאל New member 2/2/04 #6 חס וחלילה ../images/Emo3.gif מרקוס הוא אחד השחקנים היותר טובים שם, המימיקות שלו מעולות!
D demoloc New member 2/2/04 #7 זה אומר שאתה אומר בביטחון שהוא לא עוזב (יש!!!!!) או שאתה מקווה שהוא לא עוזב? (כדי למנוע אי הבנות מההתחלה,אני תמיד מדבר בלשון זכר כי אני לא מדבר אל מישהו ספציפי אלא עונה לכל הפורום,וכשמדובר ברבים נהוג לדבר בלשון זכר)
זה אומר שאתה אומר בביטחון שהוא לא עוזב (יש!!!!!) או שאתה מקווה שהוא לא עוזב? (כדי למנוע אי הבנות מההתחלה,אני תמיד מדבר בלשון זכר כי אני לא מדבר אל מישהו ספציפי אלא עונה לכל הפורום,וכשמדובר ברבים נהוג לדבר בלשון זכר)