שרשור פרק 2X02

שיה איזה סוף../images/Emo70.gif

(מצטערת שאני פותחת שרשור חדש אבל זה טופיק אחר...) איזה חא-תיך אוון
מסכן... הוא כולה נסע לחודשיים אני מה-זה לא מבינה את הצורך שהיה לה להיות עם הרופא הזה...

../images/Emo41.gif שרשור פרק 2X02../images/Emo41.gif

אאוצ'. אמנם ראיתי את אוון חוזר כבר מההערה של גבריאל לגבי זה שנגמר לו הכסף, אבל עדיין הייתה סצנה טובה בסוף. הגעתי גם למסקנה שהשחקן שמגלם את וויל יודע לשחק, זו לא פעם ראשונה שהוא מתמודד עם סצינות קשות

SheIIy

New member
אוון?! חתיך?!

אה? רקס הזה (-שם של כלב חחח), כבר יותר עדיף ממנו... אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני כבר מתה לראות את הפרק הבא. גם אוון ואלכס, וגם וויל ומירנדה (-וריצ'י) יהיה כיף

סתם דרך אגב

קשה לי שלא לשים לב כמה שהוא דומה לג'יי טי מדגראסי... (ריאן קוליס נראה לי קוראים לו... אני לא בטוחה כי אני לא רואה את הסדרה בעקרון, אבל אני אחפש תמונה...)

SheIIy

New member
../images/Emo13.gif עכשיו כששמת את התמונה,

אז רואים קצת דמיון... אם לא היית מעלה את זה, אז לא הייתי שמה לב לזה...

אני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב על

זה!
תמיד כשאני רואה את אוון יש לי קולות שצועקים בראש "ההוא מדגראסי ההוא מדגראסי
" בלע אני שונאת כשדברים נתקעים לי בראש
למישהו יש פסיכולוג טוב

מה פיתאום!!!

מממההה אני בשוק!!! לא יכול להיות שזה הוא!!!! לא יכול להיות שהוא מדגראסי!!! את אומרת שטי ג'יי יורק מדגראסי זה אוון!?!?!?!

פליז!!

תישלחי לי את התשובה שלך להודעות באישי שלי <בכרטיס האישי> אני חייבת לדעת כי אני הולכת לישון יאללה לילה טוב לכולם
נ.ב היה היום פרק מה זה מפחיד!!! וויל כמעט מת!!! ואיך שאוון חזר וראה אותה עם גבר אחר!! ואני בטוחה שקרה משהו בקובה בין גבריאל לבין אוון!!

SheIIy

New member
לא לא לא.

לא הבנת. היא אמרה רק שהם מזכירים לה אחד את השני. בכל פעם שהיא רואה את אוון, היא נזכרת בג'יי טי מדגראסי. השחקנים שמגלמים את ג'יי טי ואוון הם לא אותו בנאדם.

למעלה