שרשור פרק 3

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 3../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן כל דבר שקשור לפרק השלישי.

digikids

New member
למה אף אחד לא כותב?

אוקיי אז ככה: המשפחה הזאת לא הייתה צריכה שום עזרה לא הייתה להם בעיה גדולה, זה היה משפחה די רגילה, חוץ מהעניין של הטלוזיה, שגם אני הייתי ישר עולה על זה, לא צריך להיות סופר נני כדי להבין שזאת הייתה הבעיה היחידה שלהם. עם כל ילדים קטנים יציאה לקניון תהיה בלאגן. שומדבר מיוחד. בזבוז לא נורמלי של פרק.

S r 35

New member
לא חושבת שזה היה בזבוז של פרק

למרות שהמצב אצלנו שונה מאוד מהמצב שתואר במשפחה הנדונה. יצאתי משם עם כמה תובנות גם לגבי עצמנו. היו שם כמה דברים שזעזעו אותי מאוד: הנס קפה בארוחת הערב, העישון ליד הילדים, השפה הבוטה של שגית מול הילדים: ברגע שהיא כינתה את הילד במילה "קקה" רצתי לילדים הפרטיים שלי ונתתי לכל אחד מהם חיבוק. זה היה נורא בעיני. פרק עצוב על משפחה עצובה שאני באמת מקווה שקיבלה תובנות מהפרק ויצאה לדרך חדשה.

נצאב

New member
זאת משפחה די רגילה?

מעשנים בבית ועוד ליד הילדים נס קפה לילדים קטנים איזו עברית (קקה?) יש להם מזל שהם לא משכילים כי אם הם היו כאלו הם לא היו יוצאים החוצה איך קיבלו אותה לשינקר?בטוח פרוטקציה של ערוץ 2 היא לא יכולה להתקבל לקורס של משרד העבודה

The Psycho Girl

New member
זה גם מה שאני אמרתי

זה לא הגיוני שקיבלו אותה לשנקר אין לה תעודת בגרות שנקר אמור להיות מקום ברמה מאוד גבוה הנס קפה ממש זיעזעה אותי ואני בת 17 אתם נותנים לילדים שלכם קפה לפני השינה ואז נראה לכם מוזר שהם לא נרדמים נו באמת

ניראה לי שזה קורס

למרות שקשה לי להאמין שאפשר להתקבל גם לקורס בלי בגרות מלאה, ניראה לי שזה קורס מטעם ביה"ס והיא לא עושה תואר.

יציאה לקניון לא צריכה להיות סיוט

ואם היא סיוט אז צריך לעבוד על זה או לא לצאת בכלל, עד שהם ילמדו איך מתנהגים. וחוץ מזה, לא כל הילדים סיוט במקום ציבורי, אני מכירה ילדים מאד ממשומעים. הילדה שלי אוהבת לגעת בכל דבר, וזה משגע אותי: נכנסת לחנות ונוגעת כמעט בכל דבר, יושבת על כסא (אם זו חנת רהיטים ואסור), רוצה את זה ורוצה את זה, והיא כמעט בת 8. אם זה קורה אני מוציאה אותה והולכים הביתה. ונס קפה לילדים כל בוקר? מילא היו טועמים שלוק, אבל בבוקר? בבקבוק? למה? מזעזע. עיניין הטלווזיה: גם אצלינו הילדים לפעמים נרדמים בסלון עם הטלוויזיה, אבל לא כל לילה ואין טלוויזיה בכל חדר, בטח לא בשלהם, ואני לא מרשה כל היום. אבל אנחנו בית שאוהב טלוויזיה, גם אני. וסתם תהיה: אם הם רבים כל כך הרבה על השלט למה הם לא קנו וידאו? ולמה הילדים לא רואים תוכניות בחדרם גם ביום, אם הם כבר רואים?

S r 35

New member
את צודקת לגבי הקניון. ובקשר לשאלה על השלט

אני חושבת שהם רבים על השלט כי כבר לא מדובר בתכנית הטלוויזיה. הם הגיעו לנקודה של מעבר לכך. אלו מאבקים על שליטה. כמו שמישהו אחר הזכיר כאן ההורים עצמם לא בוגרים וטוב שהם פנו לטיפול.

bat7dp

New member
לדעתי הכל נובע מכך ש-

או לפחות הרבה מאוד כדי לא לעשות הכללה גסה- קובי ושגית פשוט לא התבגרו! "ואידך זיל גמור.." או בשפה פשוטה-והשאר פשוט יוצא מכך. האם אי פעם עלה על דעתכם שהדבר הכי חשוב עלי אדמות, שמכתיב את חיינו ואת עתיד העולם כולו עד אין סוף -ההורות כמובן, ניתן ללא כל תנאי ובלי כל הגבלה לכל דורש, וגרוע מכך-לאנשים שלא באמת בנויים לכך, מעוניינים באמת בכך. אני לא באה להשתלח בקובי ושגית דווקא. אבל עצם העובדה שהגענו לראילטי שואו בנושא, מוכיח משהו. הורות, דבר כ"כ קשה מסובך ומלא אחריות על נפשות של אנשים (כרגע ילדים) ועל ההשפעה של אותם אנשים יותר מאוחר על הסובב אותם ועל העולם כולו. -ניתן ללא הבחנה, ללא למידה מוקדמת, ללא "בחינות בגרות" או "פסיכומטרי" (רק כמאטפורה ולא כמדד, כמובן..) זוהי סכנה איומה. אפשר לומר שהגזמתי, נסחפתי וכו'.. אבל קחו דקה, ותחשבו על זה..

למעלה