שרשור פרק 409 D:

mikmik000

New member
../images/Emo41.gif שרשור פרק 409 D: ../images/Emo58.gif

אחרי חודשים של החזקת אצבעות לסיום שביתת התסריטאים, וציפייה מרובה גם לאחר סיום השביתה, סופסוף מחר אנחנו מקבלים פרק חדש של המשרד D: פרק 409 כידוע ישודר בארה"ב היום ויהיה "זמין" אצלנו כבר בסביבות השעות 4-6 בבוקר [אני לא ממש סגורה על השעה המדוייקת בגלל שינוי השעון, ואין לי מושג מה קורה עם שינוי השעון בארה"ב.. אם מישהו יודע יותר בדיוק באיזה שעה הפרק ישוחרר בבקשה תודיעו לי ובטח גם לאנשים נוספים כאן שירצו לדעת
]. להזכירכם, אין לבקש קישורים להורדה מכל סוג שהם, כולל לצפייה ישירה של הפרק, על גבי הפורום, ובמיוחד לא לענות לבקשות שכאלו על גבי הפורום. מי שרוצה קישור להורדת הפרק מוזמן לשלוח לי מסר בבוקר, אבל אני לא מבטיחה שיהיה לי זמן לענות לפני שאצא לבי"ס. אם לא יצא לי לענות בבוקר, אני מבטיחה לענות בצהריים כשאחזור [בסביבות השעה 14:00]. בנוסף, אנא זכרו לסמן ספויילרים לפרק כראוי עם הסימן
כדי להמנע מלספיילר את כל מי שלא ראה עדיין את הפרק, או שרואה בקצב של יס\הוט. בבקשה אל תכתבו ספויילרים בכותרת, גם אם הם "רק" ספוילרים מרמזים שלא מזכירים את שם הדמות [לא לכתוב למשל (סתם דוגמא) "יאא אני לא מאמין שהם נפרדו!" כי גם אם לא כתבתם מי נפרד, זה עדיין יכול להרוס]. מעבר לכך זכרו כי ספויילר הוא לא מש"ש! (מש"ש=ר"ת של משהו שלא שודר, לעוד פרטים קראו את חוקי הפורום). מש"ש מסמנים בבירור עם המילה מש"ש+הסימן
. אם ברצונכם לדבר על הפרק לפני שהוא שוחרר [עכשיו למשל, או בשעות הקרובות], או לדבר על הפרק הבא אחרי שראיתם את הפרומו\קראתם מש"שים שמפורסמים באתרים השונים, בבקשה סמנו את ההודעה שלכם כראוי. חוץ מזה, זכרו שזה שראש השרשור מסומן ב
, והוא מדבר על הפרק החדש, לא פוטר אתכם מסימון ספויילר, וזהו לא תירוץ לא לסמן. יש אנשים שקוראים בכל מקרה הודעות כלליות על הפרק כי הם כן רוצים לדעת אם היה פרק טוב\לא, אבל לא רוצים לדעת מה היה, ולכן הם קוראים את ההודעות הלא מסומנות. הודעה שתעבור על החוקים הנ"ל תמחק לאלתר, והמשתמש יוזהר, ולאחר מכן אף יורחק זמנית מהפורום.. ראו הוזהרתם. ועכשיו אחרי שסיימנו עם החלק המעצבן והמאיים, בואו נעבור ל"יאי! יש פרק חדש של המשרד!"
להודעה הזו אשרשר הודעה שכרגע נחשבת מש"ש עם פרטים כלליים [כולל תקציר] על הפרק. חוץ מזה, אני ממש מקווה שעכשיו כשהסדרה שבה עם פרקים חדשים, הפורום יהיה קצת יותר חי. כמו שהבטחתי, אם אני אראה יותר פעילות ביום-יומיים הקרובים, כבר ביום ראשון אני אתחיל עם משחק המיני-DMI שלנו, שיכלול משימות שבועיות על הפרק השבועי ששודר. המשימות יכולות ליהיות משהו שתצטרכו להכין ולהעלות- שיר\צילום\מכתב\תמונה וכו', טריוויה על הפרק, טריוויה כללית על הסדרה, וכו'. וכמו שהבטחתי, אם תהיה פעילות, יהיה גם פרס למי שיצבור הכי הרבה נקודות עד סוף העונה, שכרגע מסתמן שיהיה חולצה של המירוץ מfun run [החולצה לא מקורית מהאתר של NBC מאחר ועלות המשלוח שם ממש מגוכחת (35 דולר לא כולל מכס נוסף על חריגה במשקל), אבל גם לי בעצמי יש כזו שהדפסתי לבד, ואני מבטיחה לכם שהיא ממש דומה למקור
], ואולי עוד כמה צ'ופרים קטנים חוץ מהחולצה. אז שתהיה לכולם צפייה מהנה, ואל תשכחו לכתוב סיכום-פרק\להגיב אחרי שראיתם.. ביחד נכניס את הפורום לפעילות

mikmik000

New member
מש"ש-פרטים כלליים על הפרק.. ../images/Emo58.gif

שם הפרק: Dinner Party Episode Number: 62 Season Num: 4 First Aired: Thursday April 10, 2008 תקציר הפרק: Jim and Pam join Jan and Michael for a dinner party. Things get complicated when Andy and Angela are asked to join, and Dwight's jealousy gets the best of him. נכתב ע"י: Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg -המידע לקוח מTV.COM סרטונים ותמונות ששוחררו מהפרק אפשר למצוא בTV.COM ובכל אתרי הטלויזיה הגדולים-

יואו... אני מתה לראות את זה!../images/Emo58.gif

חחח כבר שכחתי מאנג'לה ואנדי לחלוטין... מטורף..
ת'אמת שהשם והנושא של הפרק כבר נכתבו בויקיפדיה כבר לפני כמה חודשים (כי הוא נכתב לפני השביתה והופק לאחר מכן...) בכל אופן, כמה טוב שהסדרה הגאונית הזו חזרה, התגעגעתי ברמות שאי אפשר לתאר!
אולי גם יהיה אפשר להתחיל עם כל מיני שרשורים שחשבתי עליהם לפני השביתה ולא יצאו לפועל עקב חוסר פעילות בפורום...

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif היה פרק מעולה :)

היה פרק ממש מצויין.
הדברים שהצחיקו אותי במיוחד או הרשימו אותי לטובה: *איך שמייקל "דיבר עם קורפרט" וזה היה ממש ברור שהוא לא באמת דיבר עם מישהו XDDD ואז הוא עבד ככה על ג'ים
*דוויט בוכה כשמייקל לא הזמין אותו לארוחה חחחח
ריין כזה שחקן מעולה 3> *ג'ים לבוש בסוודר קז'ואלי יפה כזה
*ג'ן עשתה נר בריח מדורה XD *התגובה של ג'ים ופאם למצלמה בחדר של מייקל וג'ן
הא וזה שמייקל ישן על הספספל הזה חחחחחח ג'ן כזו משוגעת.. היא השתלטה לו לגמרי על הבית חח.. יש לה חדר עבודה ומרחב עבודה XD *הפלזמה של מייקל חחחחחחחחח LOL *כל האינטרקציות בין פאם וג'ים. הם כאלה חמודייים
הם כ"כ מבינים אחד את השני חח.. והם קוראים אחד לשני בייב 3> הקטע שג'ים אמר שהדירה שלו הוצפה ופאם חייכה כזה
ואח"כ הוא רצה להשאיר את פאם שם ואז היא שכנעה אותו להשאר רק כדי שהיא לא תשאר לבד חחח הא וגם הקטע בסוף שמייקל היה צריך מקום לישון וג'ים אמר שהדירה שלו עלתה באש ואז תיקן את זה להוצפה חח *השיר של האנטר חחח איזה שיר מפגר XD אבל זה היה חמוד שבסוף ג'ים גנב את הדיסק והוא ופאם שרו את זה באוטו
הא וגם כשהם שמעו את זה בסלון ואז אנדי עשה קול ב' חחח *כשהם שיחקו פנטומימה [איך קוראים למשחק הזה?] וג'ים בכוונה לא ניחש את הכל, "קייטי הולמס" "לא, אבל הוא נשוי לה" "דוסון קריק"
ואח"כ כשזה היה ארנולד שוורצנגר והוא ניחש טום קרוז חחחח *כל הקטע שמייקל אמר לג'ן שהוא ופאם יצאו פעם וג'ן כל הזמן הסתכלה עליה מוזר והייתה ביצ'ית כזאת חח *אנג'לה
היא בקושי דיברה בפרק, אבל היא עדיין הייתה כזו נסגדת עם כל מילה שהיא הוציאה מהפה וכל דבר שהיא עשתה
כשאנדי הביא לה את הוורד, וכשג'ן האשימה את פאם בזה שהיא יצאה עם מייקל והיא אמרה "I see the way you look at him at the office"
, הא ובסוף כשאנדי ניסה לנשק אותה אז היא מרחה לו את הגלידה על האוטו חחח *אחרי שרואים את המוסך של מייקל מבינים למה הוא מרושש חח.. הכל שם מלא שטויות וארגזים של דברים חדשים שהוא אפילו לא פתח, וגם המכשיר המיישר עמוד שדרה הזה שהוא דיבר עליו עם אוסקר בmoney חח *כשדוויט נכנס, ופאם אמרה AWSOME חחחחחחחחחחחחח זה היה ענקקקק
בהתחלה חשבתי שהוא הביא את אמא שלו חחחח, אבל זו הייתה המטפלת הישנה שלו חח והיא בת איזה 70 XD ועוד קטע ממש ממש ענק באותו הקשר- כשג'ים שאל את המטפלת אם יש לה אימייל כי יש לו המון שאלות בנושא חחחחחחחחח
ואז מצחיק באותה מידה, כשהיא שאלה מה זה אימייל חחח. אגב מה נסגר עם השיער של דוויט? חחח *כל הריבים של מייקל וג'ן.
מבאס שהם רבים, אבל שניהם שחקנים כאלה מצויינים, שהם עושים את הריב עצוב אבל מצחיק בו זמנית.. במיוחד עם התגובות של כולם שממש הרגישו לא בנוח עם הריבים שלהם.. הקטע של "I'll be your first coustomer" "you'r hardly my first", ואז הוא צעק בעצבים "thats what she said!" חחחח ואז ג'ן זרקה את הדנדי על הפלזמה הפיצית הזאת חח שעלתה 200 דולר XD בקיצור, היה פרק ממש מצחיק, וממש "אופיס קלאסי" שכזה :] הדבר היחיד שהיה חסר לי בו הוא דמויות המשנה, קריד, אוסקר, קלי, טובי וכו', שלא הופיעו בכלל חוץ מאיזה 2 שניות בהתחלה. אבל לא נורא, אני בטוחה שכבר בפרק הבא הם יופיעו יותר :) 10 מתוך 10 אגב, איזה כיף שעכשיו עד סוף העונה יהיה לנו כל שבוע פרק חדש? DD:

F r e c k l e s

New member
חחחח הייתי צריכה לקרוא את זה לפני

התגובה שלי חחחחחחחחחח הכל אותו דבר

Wish Master13

New member
../images/Emo58.gif היה מעולה

כ"כ הרבה דברים מצחיקים שקשה לספור הכל. היו הרבה הבעות מצחיקות, בעיקר של ג'ים ופאם. היה ברור שמתישהו מייקל וג'ן יתפוצצו כי כל אחד משוגע בדרך שלו. ג'ים הצליח כמעט לברוח אבל פאם החזירה אותו. אנג'לה לא ממש סובלת את אנדי והוא בכל זאת לא מפסיק לנסות להתקרב אליה. ודיוויט crashed the party עם הבייביסיטר שלו
. כמה קטעים קורעים: ג'ים צועק "טום קרוז" ואז אנדי צועק TIME! ג'ן רוקדת מוזר וג'ים ופאם מסתכלים כזה מוזר. מייקל כזה שפוט עשה 3 פעמים vasectomy (ניתוח להסרת צינור הזרע או משהו כזה) היו עוד מלא, בסה"כ פרק נהדר! The office במיטבו (ופרק של 21 דקות עם הרבה פאנצ' ליינז הרבה יותר טוב מפרק כפול שנמרח).

TheLost

New member
כמה צחקתי ../images/Emo58.gif

היה פרק ענק, אחד הכי מצחיקים- הקטע שג'ים ניסה ללכת עם פאם אבל בסוף זה נהרס היה ענק, וגם הקטעים הראשונים של הריבים בין ג'אן למייקל (אחר כך זה התחיל להיות קצת משעמם). גם הקטע של דוויט שהגיע עם הבייביסיטרית שלו- ענק ("There's just so many questions"). איזה כיף שזה חזר

pinky777

New member
תיקון קטן../images/Emo58.gif

האישה שדוויט הביא עימו לארוחה לא היתה הבייביסיטרית שלו, אלא סתם אשה הומלסית שהוא מצא ברחוב. שימו לב, בשניה האחרונה של הפרק, רואים את דוויט ומייקל נוסעים באוטו, ובצד הכביש עמדו 2 הומלסים, אחת מהם היתה אותה אישה שנופפה לדוויט לשלום, והוא התעלם ממנה במבוכה. בכללי, פרק ענק. אני כ"כ שמח שהסדרה חזרה.

TheLost

New member
אני כמעט בטוח שהיא עמדה שם ../images/Emo58.gif

ליד תחנת אוטובוס וחיכתה לאוטובוס. בכל מקרה גם אם נגיד שהיא הומלסית (וממש לא נראה לי שזה נכון) זה לא משנה כי עדיין היא אמרה שהיא הייתה הבייביסיטרית שלו ואז כשג'ים שאל אותה זה היה מצחיק

F r e c k l e s

New member
אחרי שאמרת את זה ראיתי שוב

והיא באמת סתם מחכה לאוטובוס ואיש מעשן בספסל ליד.. חחחחח בצפיה ראשונה זה ממש נראה לי כאילו יש שם חבורה של הומלסים. חחח בעיקר בגלל הדרך שבה היא אכלה את האוכל שלה.....

pinky777

New member
אל תהיי בטוחה

עשיתי חיפוש קצר בפורומים ברשת, ומסתבר שלא מעט צופים הבינו שהיא הומלסית. אבל העניין עוד לא הוכרע. Dwight shows up with his former babysitter (who might have been a homeless woman) and he drags it down just a bit further מכאן

TheLost

New member
טוב זה באמת לא משנה.

אני סה"כ דיברתי על הבדיחה שג'ים אמר, ממש לא איכפת לי אם היא בייביסיטרית, הומלסית או עושקת פילים.

F r e c k l e s

New member
../images/Emo58.gif איזה כיף שזה חזר

הקטעים שהכי אהבתי : - היין של ג'אם שיתאים לבישול - המצלמה בחדר שינה של מייקל - ג'ים נחנק מהנרות ש ג'ן
-הפלזמה "הענקית" של מייקל שעלתה
200$ -הדרך שבה הסתירו את הבטן ההריונית של אנג'לה -המיטה של מייקל- he fits perfectly -"קייטי הולמס" " דוסון קריק" - אנדי וה"טונה" - הביביסיטר\ההומלסית\שותפה אקטרה-קוריקולרית של דוויט -ה hand chairs (אחח הגעגועים לבאסטר ממשפחה בהפרעה) - השיר של האנטר , איך שג'ן רקדה ואנדי זימזם את זה
-ג'ים ופאם קוראים אחד לשני "בייב" ואוכלים המבורגר לצלילי השיר של האנטר
( ואני אתעלם מהעובדה שג'ים ניסה לעזוב את הדינר פארטי ולנטוש שם את פאם)
-ג'ן מרסקת את הפלזמה עם הדאנדי -השוטרים מכירים את דוויט -מייקל לא רוצה לישון אצל דוויט -אנ'לה מורחת את הגלידה על אוטו
הציטוט האהוב עלי: מייקל- Oh good, I'll be your first customer ג'ן- You're hardly my first מייקל- THATS WHAT SHE SAID!!!!!!!!!!!!!!!!! ולסיום:
You took me by the hand Made me a man That one night You made everything all right So raw, so right All night, all right Oh yeah, Oh yeah So raw, so right All night, all right ..Oh yeah.
ומי שרואה 30 ROCK ... MILF ISLAND היה ענק

פרק מצויין! היה שווה לחכות!../images/Emo58.gif

ה"שיחה" של מייקל עם הקורפרט... הורג אותי כל פעם מחדש שהוא חושב שמישהו קונה את ההצגות האלה. הקטעים עם דוויט - פשוט גאוניים. לא ידעתי אם הוא בוכה בגלל שהוא נעלב ממייקל או שהוא מקנא באנדי או שילוב של 2 הדברים. הקטע עם הזקנה היה קורע...
ג'ן מטורללת ומענה את מייקל, לא מבינה איך הוא סובל את זה... הקטע שהוא נשכב על הספסל הפצפון הזה ומתנהג כאילו שזה ממש נוח
או ה"פלזמה" הענקית. בכלל הפרצופים של ג'ים כשהוא מגיב לדברים שהוא רואה בבית שלהם, זה פשוט הרס אותי מצחוק. ג'ן די מפלצת פסיכוטית..אבל אני מתה על הקטעים שלה עם מייקל
היא מתנהגת כאילו פאם שמה עין על מייקל כשהיא זו שניסתה לרקוד עם ג'ים...
אנג'לה הייתה שקטה אבל כל שניית מסך שבה היא מופיעה, פשוט גאונות. אהבתי את איך שהיא שיתפה פעולה עם ג'ן ופאם כמעט התחרפנה...
איך שג'ים ניסה לברוח ופאם הרסה לו... חמודים!
טוב זה יכול להימשך לנצח, אני מאושרת שהסדרה חזרה...

למעלה