שרשור פרק 5, עונה שניה

../images/Emo41.gif שרשור פרק 5, עונה שניה ../images/Emo41.gif

אתמול שודר הפרק החמישי בעונה השניה, הפרק של כריס אם אני לא טועה. איך היה? אהבתם\לא אהבתם? צחקתם? בכיתם? כל הדעות והדיונים על הפרק - לכאן
אני אישית ממש אהבתי, אחד הפרקים היותר טובים והמפתיעים. קאסי ממש השתנתה, שמתם לב? איך שהיא פתאום יותר מפוקסת במה שאנשים אומרים ולא באה ביציאות..חח ואיך שהיא נישקה את סיד על הלחי ואז סטרה לו.. |: ממש כאב לי.חח וכריס מחפש עבודהXDDDD "שמתי לב ששמת סימני שאלה ליד כמה מקצועות. למה?" "כי אני לא יודע אם הם נחשבים.. נכשלתי בהם" LOL. "אני יודע הרבה מילים.. כמו 'אפיוורי'." "מה זה?" "מישהו שאוכל דבורים."

אה וכמובן-

גווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול !

יאהללה...

איזו כלבתא קאסי, מה יש לה? היא פסיכית (מקודם זה היה מגניב, עכשיו זה מוגזם ומעצבן). אוף, אבל היא עדיין הדמות האהובה עליי, היא כ"כ מהממת...איזו יפה היא הייתה במסיבה (שהיא מרוב חוצפתה אירגנה על דעת עצמה, ועוד אחרי שהיא התנחלה כמו איזו נדחפת), עם התורי בשיער חחח בא לי כזה...אבל למה היא התמזמזה עם הכונפה ההיא? פווו... אבל דווקא כשהיא סטרה לסיד, אז זה היה לגיטימי, אני הייתי עושה את אותו הדבר, אם לא גרוע יותר. וכריס כ"כ אדיר D: יש איזה ספוילר בקשר עליו שמבאס אותי אחושרמוטה, אבל אני לא אהרוס לכם. מי שיודע - יודע. חח איזה קורע כשסקץ' הפכה את אנואר לחיקוי (הרבה פחות מוצלח) של מקסי...איזה גנוב הוא שהוא לא שם לב.

Destinys Shadow

New member
כריס הכי אדיר שיש~

ואם הבנתי על איזה ספוילר מבאס את מדברת..אז.. כן ]: זה עצוב. לול. הוא השתתף באיזו סדרה חדשה על מרלין הקוסם לפרק אחד, וגם הסוף שלו באותו פרק היה דומה.. נראהלי שגורלו של השחקן הזה נחרץ חח

esti93

New member
חחח זה היה פרק ממש יפה

כריס שם כזה חמוד! מתה עליו! ודווקא התחלתי לחבב את ג'אל, ועד עכשיו לא סבלתי אותה. וואי איך קאסי השתנתה.. אבל אני אוהבת אותה בכל מקרה =]

Maddie

New member
פרק אדיר../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

זה בגלל שהוא התמקד בכריס
סתם, אני מאוד אהבתי את הפרק, מאוד מאוד מאוד מאוד
הרג אותי שסקץ' הפכה את אנואר לחיקוי עלוב של מקסי XDDDD וג'אל שהיא עלתה לבמה ונישקה את הזמר
You go girl! קאסי יצאה ממש כלבה
זה שאת נפגעת לא אומר שאת צריכה להרוס לאחרים 1#@)$@!$& אנג'י נראית זוועה, תסלחו לי O_O

למעלה