שירגשו לא בנוח אלא כמו החבר ההומו שלהם ויוכל לגעת בהן ולשמש אוזן קשבת להן מבלי שהיו מאויימות. הם אחת הבנות האחרות היו מגלות עניין הוא היה קופץ על ההזדמנות. עם ענת הייתה מעוניינת הוא היה מנסה ושלא יספר שטיות. האגו שלא ענק.
האגו של הדמגוג נפגע. אתמול בשיחה עם בן הוא עוד דיבר טובות על ענת וניסה לפתח שיחה על ענת ולמה היא זרקה את הכדור לעברו הוא חשב שהיא מבאמת מעוניינת ...בן לא נתן לה בכלל פתח שלל את זה לחלוטין ואמר שהיא מעוניינת באיתן. להוסיף לזה העובדה שענת נפתחה לכולם בנוגע לסיפור שלה קודם לבן אחרי זה אורן אחרי זה איתן לפני מספר ימים...ולפני שהיא נפתחה לאיתן יוני רצה לדעת את הסיפור והיא התחמקה. ועדיין לא מספרת לו. אגו פגוע.
שהוא עבד על ההפקה כי בטו שאמרו לאיתן להזמין חברי פרלמנט רוקים בלבד ויוני רצה להתפרסם ולפרנס את הסטודיו שלו וזו הסיבה שהוא ניכנס לוילה . וכאן נישאלת השאלה אם אתה לא פנוי אז למה אתה תופס מקום בתוכנית במקום להשאיר את המקום לגבר רווק יותר שלאחת מהבנות אולי היתה את האפשרות להכיר מישהו פנוי ולפתח קשר אמין לזוגיות אמיתית
הם היו בכאילו טיפול זוגי כזה עם הכלבה, ואז שאלו את יוני "איך אתי בתור אישה" , הטמבל קם והלך (לפי מה שאתי אומרת) .היא עצבנית עליו קצת שזה לא יפה להתייחס ככה. היא אמרה שאין מצב למילה רומנטיקה ביניהם אבל לפחות לכבוד ממנו היא קצת ציפתה.
רק שלשום בלילה בשיחה עם קרן וליהי , אמרה להם גם אני עוברת דברים קשים , אני מאוהבת ביוני, ובאותה משפט סיפרה כמה היא שונאת את ענת. (כעסה על קרן על ההתחברות לענת) אמרה יפריע לי מאד אם יתחיל עם מישהי פה
לקחו את אתי ויוני וניסו לזווג אותם לכאורה בצורה רומנטית. אתי לוקחת את זה בצחוק לכאורה ויוני לוקח את זה רציני ולא אוהב שבכלל מדברים על זה בצורה כזו. הוא יצא משם בסערה.
אצל המאמן כלבים....ובאיזשהו שלב המאמן שאל את יוני שאלה עליו ועל אתי (יוני חשב שבקטע רומנטי) ואחרי שגם אתמול הצלמים רמזו לו על זה והוא התעצבן...הפעם הבלוטה עלתה לו לראש יותר מהרגיל, והוא פשוט קם והלך... אתי התעצבנה על זה ודי בצדק...זה לא מנומס!