שרשור-קשר

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif שרשור-קשר ../images/Emo41.gif

עבר הרבה זמן מאז שרשור ההיכרות שהיה לנו בפורום והחלטתי לפתוח פינה באתר שבה יהיו פרטים על כל החברים בקהילה. יש הרבה שכבר כתבו פרטים בשרשור ההוא, לכן השרשור הזה מיועד לכל מי שלא כתב ורוצה לאפשר לאחרים ליצור איתו קשר.
מה לכתוב? מסנג'ר, ICQ ,E-MAIL וכמובן - תאריך יום הולדת!

The Abbott Girl

New member
מסנג'ר, ICQ ,E-MAIL וכמובן ../images/Emo72.gif

תאריך יום הולדת!
מרוצה? וברצינות יתר: מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] (אפשר גם לשלוח למייל של המסנג'ר אבל אני בודקת את המייל הזה יותר...) ICQ - אין תאריך יום הולדת: 23/01

dviridit

New member
היי חברים

קוראים לי עידית וני בת 27 או יותר נכון אהיה ביום ראשון הבא ה- 6.6. לומדת באונברסיטה הפתוחה חמש שנים. התחלתי עם היסטוריה ואחר כך ספרות. לפני כשנה וחצי עברתי לתחום הקולנוע. כרגע אני לומדת קורס המשלב בתוכוגם קולנוע וגם היסטוריה. רואה צעירים קרוב לעשר שנים. אוהבת את דרוסילה, נינה, כריס, ריאן מיגן ועוד כמה. גם את ג'יל התחלתי לחבב בזמן האחרון.אבתי בעבר את דני רומולטטי החתיך. ראיתי גם לחיות שעכשיו אין ואני חולהה עלהילארי בי סמית המגלמת את נורה. רואה גם את אהבה מעבר לפינה והשיר שלנו (טלנובלה יפה, מרגשת ומצחיקה ללא קשר לעובדה שהביאו אותה כדי לםצות על אובדן לחיות). מבקרת גם בפורום אלה וגם בפורום ארויזיון. מוסיקה אוהבת הרבה סגנונות. בעיקר דיסקו של שנות השמונים-דיבור חדיש למשל.גם קצת אבל ממש קצת שירים ישנים. מה שלא יבש ומשעמם. שרית חדד וגם שירי ארויזיון בעיקר של פעם. אין לי מסינג'ר בינתיים ואני משתמשת במסרים של תפוז. שם המשתמש שלי הוא dviridit

שמיצית

New member
טוף, כנראה שתורי...

שמי שירה, אני בת 26.8
בעלת תואר ראשון בתקשורת, ועובדת כעיתונאית בעיתון יומי גדול. אני חירשת לגמרי (לא מלידה), והתחלתי לראות צח"מ בעקביות השנה, כי לקחו לי את טוד
מסנג'ר - [email protected]

קיית1

New member
ועכשיו תורי...

רואה צעירים בערך 12 שנים עם הפסקות קצרות. תאריך יום הולדת 13.3 אפשר ליצור קשר במסרים

יוליקה

Member
מנהל
הכרות

שמי אביבה ואני יותר מידי מבוגרת.... יש משתתפים שצעירים מילדי וגיליתי מישהו שלפי גילו יכול להיות אפילו נכדי. אבל אני מזדהה עם רובכם ויכולה לתרום דעה חדשה מפעם לפעם. יפית ועידית מכירות אותי עוד מהפורום של לחיות. אני צופה בצח"מ בערך משנת 1988 . כאשר לחיות החלו לשדר התמכרתי לשתי הסדרות - לפעמים אני מציצה גם ביפים.. אינני יכולה להגיד שיש לי דמות מועדפת כיון שכידוע לכולנו הדמויות בסדרה מחליפות אופי לעיתים קרובות. היחיד שנישאר אותו בן אדם הוא פול וגם קצת קריסטין. הם דמויות די משעממות והמפיקים לא מצליחים להכניס בהם פלפל. הדמות הכי מעצבנת אותי בסדרה זו אמא של פול. אני יודעת שאם הייתי מתנהגת כך לילדי בחיים הם לא היו מדברים איתי - עד איזה גבול מותר לאמא/חמות להתערב בחיי האישות???? החזרת אביו של פול לתקופה קצרה היתה אפיזודה די מאולצת וטוב שניגמרה.

והאם אפשר בלי הרמוני?!../images/Emo24.gif

אז ככה. אני בת 26, רואה צעירים מאז שחיברו לנו את הכבלים שזה מגיל 13 או 14,(היתה תקופה שראיתי פחות) אבל חזרתי לפני הרבה זמן לצפות שוב באדיקות, ואני שמחה מאוד שגיליתי את הפורום הזה לפני כמה חודשים... שחר ! גם אני חולה על "חברים" ומזה בא שמי הרמוניקה, על שם מוניקה גלר כמובן... (בהזדמנות אני יעשה לך חידון) זה הכל בינתיים... תאריך לידה - 7/5/78
אי.מייל- במיוחד בשבילכם: [email protected] קריקטורה שלי

python 4

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

אומנם כתבתי בשרשור ההוא ("
liberte liberte", תודה לפיית הפרחים שהזכירה לי...
) אבל אני אנצל את ההזדמנות להידחף לעוד שרשור, בעיקר בגלל שכרגע אוליביה צועקת על דרו, ובינינו - את מי זה מעניין? למרות שדרוסילה ממש חמודה, לא? לענייננו... אני בן 28 כבר חודש ולמדתי לקבל את זה (לאט לאט). צח"מיסט אנונימי מאז 1993. מסנג'ר: [email protected] ICQ: 298538525

אור2221

New member
טוב, גם אני אדחף

אני אור, בת 22 (עוד חודש וקצת), צחמיסטית מאז גיל 9, סטודנטית. כינוי לסידרה "youngers" - כל המשפחה הקרובה קוראת לסדרה ככה, בהשראתי. התחלתי לראות בהשפעת סבתא שלי ז"ל (פעם ראשונה שאני כותבת את זה ויש לי צמרמורת, היא נפטרה לפני כמה חודשים בלבד, ושבועיים לפני שאריק בריידן הגיע לישראל, כל כך חבל לי שהיא לא באה איתי לראות אותו, היא היתה מעריצת ויקטור מושבעת). אוהבת בעיקר: ויקטור וניקי. מתעבת: בראד ואשלי (וקיי אלדן לעיתים מזומנות). אור.

ריקי5

New member
וגם אני - קצת חדשה כאן

יותר קוראת מאשר כותבת. יכולה כנראה להיות אמא של חלק מכם (חלקכם צעירים מילדי הפרטיים) ויש לי יום הולדת ב-12 ביוני. הגיל - 30 פלוס
(לא מגלה כמה פלוס). גם אני, גם בעלי וגם אמא שלי - מכורים לסדרה כמעט מראשיתה, ולא מפסידים אפילו פרק אחד. הוידאו מתוכנת להקליט כל יום. אוהבת - את ויקטור. חושבת שמי שהיתה הכי הכי יפה אי פעם בסדרה זו קסנדרה. לא סובלת את אוליביה. יוצאת מדעתי מכך שחלק מהילדים גדלים חיש מהר וחלק נשארים קטנים לנצח.

אור2221

New member
קסנדרה

אכן, היא היתה יפה, אני חושבת שמאז לפול לא קרה שום דבר שווה - זה היה סיפור נהדר, מאז שקסנדרה נעלמה הוא הפך להיות ילד טוב ומשעמם! ברוכים הבאים :) אור.

ריקי5

New member
שמיצית - הכל באשמתך

רק ממך שמעתי על קיומו של הפורום הזה

junny

New member
נו בסדר...

הצלחתם לשבור אותי ולמרות שיש לי בעיית ביישנות בחשיפה באינטרנט אני אספר על עצמי. קוראים לי רותם.. ג'ני זה בגלל שבמזרח (בטיול) לתיירים האירופאים והאמריקאים היה קשה להגיד שם עם כל כך הרבה עיצורים במילה אחת פשוט אמרתי להם לקרוא לי ג'ני.. וזה תפס.. אני בת 26 ויומיים, עדיין מתכחשת להזדקנות הפראית שתפסה אותי ביום אחד (סליחה לכל הבוגרים יותר בפורום זה), גרה במושב קטן בשרון וצופה בצח"מ מהיום שחיברו לנו את הכבלים. יום נעים לכולם, ג'ני

sergew2

New member
ומה איתי?!../images/Emo9.gif

ככה: שמי סרגיי אני בן 15.5 לומד בכיתה י'מגמת מחשבים, ואני לומד במכללה פעם בשבוע בקורס מיוחד(מדעי החברה) לכיתות י-יב וב-3 שנים האלו אני עושה 15% מתואר ראשון ובכך חוסך לי קורסים בעתיד, אני מאשקלון. אני רואה צח"מ כעיקרון מכיתה ה'(בחופש גדול של כיתה ה') אבל בדרך היו כמה הפסקות, רק לפני כמה שנים התחלתי לראות בצורה אדיקה ולא להפסיד אפילו פרק אחד!!!!( אני מכור טוטאלית, ואין לכם מושג מה אי יכול לעשות ועשיתי בשביל לא לפספס שום פרק!
) אני אוהב את- אשלי, ויקטור, ג'יל. אני שונא את- אוליביה, מרי, קאלי. תאריך הלידה שלי: 16/11/88 איי סי קיו: 194657601 אימייל: [email protected]

KOBEMANIA

New member
נכון ש..

אני לא מרבה לכתוב בפורום בגלל הצבא אבל אני מעריץ שרוף של צח"מ קוראים לי קובי יש לי כמעט 19 נולדתי ב 10.9.1985 אייסיקיו : 164338964 אימייל:[email protected]

למעלה