אין קישור לאירוח של וואלס ושונה?
D D i r r t y G i r l New member 21/1/05 #9 יש עוד תמונות חדשות של אדם??? ולא מהטלוויזיה... תמונות שצילמו אותו.... אבל אם יש גם מהטלוויזיה לא יזיק...
יש עוד תמונות חדשות של אדם??? ולא מהטלוויזיה... תמונות שצילמו אותו.... אבל אם יש גם מהטלוויזיה לא יזיק...
C chompi231 New member 22/1/05 #10 הראיון עם שונה וולאס שלום! מישהו יודע איך אפשר להשיג את הראיון ששונה וולאס קיימו בסוף התוכנית???
D Danielushhhh New member 20/1/05 #5 לא../images/Emo128.gif עדן לנצח היתה סדרת בת ולפי מה שידוע לי לא מתוכנן
S STA1 New member 20/1/05 #7 יש אודישנים לעונה השנייה של פרדייז באפריל!!!אז אל תגידו שלא!!טוב ככה היה כתוב בפורום
ק קאסי לנצחחחחחח New member 20/1/05 #8 שאלה למנהל הפורום או האתר...|4u תמיד שאני נכנסת מופיע לי איזה חלון ניראה לי זה הססטוס שלי שאם אני לא סוגרת גם הופרום נסגר ולפעמים לוקח לי כמה פעמים עד שאני מצליחה לסגור אותו מהר למה זה קורה?.... מקווה שתענו.......
שאלה למנהל הפורום או האתר...|4u תמיד שאני נכנסת מופיע לי איזה חלון ניראה לי זה הססטוס שלי שאם אני לא סוגרת גם הופרום נסגר ולפעמים לוקח לי כמה פעמים עד שאני מצליחה לסגור אותו מהר למה זה קורה?.... מקווה שתענו.......
נ נעמהdj21 New member 22/1/05 #13 האם יהיה עדן לנצח 2?../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif לא נראה שיש תיכנון באופק אבל אולי בכ"ז מישהו שמע מהשו על תוכניות לעדן 2? אוף אני אהיה מאוכזבת אם לא יהיה זה הריאליטי הכי טוב!
האם יהיה עדן לנצח 2?../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif לא נראה שיש תיכנון באופק אבל אולי בכ"ז מישהו שמע מהשו על תוכניות לעדן 2? אוף אני אהיה מאוכזבת אם לא יהיה זה הריאליטי הכי טוב!