שרשור שאלות והמלצות

snogal

New member
שפת סימנים

איפה אפשר ללמוד שפת סימנים? עדיפות גדולה לאיזור הדרום. יש אתרים שאפשר להתחיל מהם בנתיים באופן עצמאי? אפילו ברמה בסיסית? תודה רבה

לנוצה

New member
האם יש קבוצה של גייז/לסביות/בי/טרנס

אני מחפשת קבוצה כזאת על מנת להיצטרף לפעילוית שלה , תודה

מה עדיף להגברה? אוזניות או הלופ

הי אני אמא לילדה בת 8 עם ירידה של 60-70 db המרכיבה זוג מכשירי שמיעה. הייתי שמחה לקבל המלצות בעניין הגברה בשימושים עם מחשב או טלוויזיה, ללא צורך בהסרת המכשירים. אני מתלבטת בין אוזניות למערכת ההגברה עם הלופ. (יש לנו f.m וזה לא הכי נוח) מנסיון אישי, האם אוזניות קשת סגורות או לופ? תודה רבה

הי, אני סטודנט לחינוך מיוחד

אני עושה עבודה על התפתחות השפה בקרב לקויי השמיעה אני צריך קצת חומר בנושא. אם מישהו/י יכול להמליץ לי אני אשמח. תודה רבה מראש.

LהLה

New member
יש פה סטודנטים חרשים?

מחפשת המלצות לקלדנית מעולה שלא מפספסת אף מילה. אשמח להמלצות במסרים אם יש תודה

black_magic

New member
לא יודעת האם יש קבוצה כזאת

אבל כן יש אנשים חד מינים בקהילה... אם אני זוכרת נכון, יש לך חברה,למה שלא תשאלי אותה?

LהLה

New member
תודה רבה ../images/Emo39.gif

אני אשמח להמלצות נוספות למקרה שהיא לא זמינה וכו

יש כמה אפשרויות

1. תתלה מודעות ברחבי המקום בו אתה לומד, בנקודות שבהם עוברים הכי הרבה סטודנטים כמו לוח מודעות, בכניסה לספריה, באיזור אגודת הסטודנטים ועוד.. 2. תפרסם מודעה בלוח המודעות של אתר אגודת הסטודנטים שלך וגם בלוח המודעות הפיזי של בניין האגודה. 3. תפרסם באתרי משרות מובילים כגון all-jobs. מנסיון זה מביא הכי הרבה תוצאות.. 4. למכון קידום החרש יש רשימת קלדנים מעודכנת ויתנו לך אותה אם אתה חבר אצלם. והאמת היא שהרשימה לא כ"כ עוזרת, חלקם לא יכולים וחלקם בכלל חסרי ניסיון (המכון אינו בודק את הניסיון שלהם) . כבר נפלתי על כמה גרועים מהרשימה. בהצלחה !

תוספת לגבי המודעות

תדגיש שאתה מחפש קלדן/ית בעל יכולת הקלדה מהירה מאוד ושוטפת!! אחרת יגיעו אליך כאלה שיטענו שצברו ניסיון מהקלדות בבית. תציין שההקלדות הן בזמן אמת. כמו כן הקלדה עיוורת היא יתרון אבל לא חובה כיוון שראיתי כבר כמה קלדניות מהירות מאוד שלא מקלידות בצורה עיוורת וגם קלדניות שמקלידות בצורה עיוורת אבל איטיות. כך שזה לא חובה הקלדה עיוורת. חשוב מהירה מאוד.

LהLה

New member
תודה. ניסיתי גם את האפשרויות

שהצעת ונפלתי חזק. בגלל זה ביקשתי המלצות מסטודנטים. אין לכם המלצות? :(

למה נפלת?

כשאתה מפרסם את המודעות באתרי המשרות ובאתרים אחרים אתה צריך לדעת איך לסנן אנשים לא מתאימים. זה תלוי מה אתה צריך מהקלדנית. אני מקבלת הרבה פניות ומסננת מי שלא נשמע מתאים וככה לרוב קלעתי בול בבחירות שלי. צריך לדעת מה אתה רוצה וצריך ואז יהיה לך קל יותר לקלוע בול. מומלץ קלדנית שהיא גם סטודנטית במקום לימודיך. זה נוח יותר ועוד יותר כשאלה סטודנטים שבעצמם מקלידים את הקורסים שלהם על לפטופ משלהם. יש לי 2 קלדנים שלומדים איתי בבר אילן והם מתורגלים כי הם מביאים את הלפטופ שלהם לקורסים שלהם. אמממ המלצות ? זה קשה כיוון שכל סטודנט שיש לו קלדן טוב מן הסתם הוא נשאר איתו .. אז ? בגלל זה צריך לעבור על הרשימה ולראות מי פנוי ולשאול מה הניסיון שלו וכו'.. ולוקחים לניסיון. אם מחפשים טוב טוב, מוצאים !

LהLה

New member
אני אתחיל ללמוד במנטור

ונפלתי כי קיבלתי רשימה מעפנה מהמכון.... זה לא שהייתה לי יותר מידי ברירה.... נכון שנשארים עם הטובים אבל יכול להיות מצב שהשיעורים לא מתנגשים... אז כן אפשר להמליץ ולחלוק בקלדנים טובים....

כדאי לך לחפש במאגרי מידע בנושא

חינוך. לא חסר חומר על התפתחות השפה. תחפש גם במערכת אל"ף או במאגר המאוחד של האוניברסיטאות בארץ (לכל אוניברסיטה יש את המערכת הזו) לפי מילות מפתח התפתחות שפה, לקויי שמיעה ותמצא חומר.

יש במיחא חומר וגם

באוניברסיטת ת"א ישנו מרכז שאמון על תוכניות תיקשורת, אחר מהן נקראת "קשר" במיחא עובדים עם התוכנית הזו.

למעלה