שרשור שאלות לדנה ברגר

../images/Emo41.gif שרשור שאלות לדנה ברגר ../images/Emo41.gif

עקב בעיות של מילי עם המחשב, אני פותחת את שרשור השאלות לאירוח של דנה ברגר. מילי מתנצלת על האיחור ומבטיחה פיצוי הולם
.
מחר דנה ברגר מגיעה להתארח בפורום שלנו בתפוז!!!!
כבוד לנו ייאי
אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות וחיבוקים לדנה שלנו! אז קדימה אני רוצה לראות שרשור עם מיליוני שאלות אחרת מילי תזרוק עליכם כפכפים! שיהיה שבוע טוב
, צליל.

שלום דנה!../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

סוף כל סוף את מתארחת בתפוז! אחרי שלא הפסקנו להציק לך על זה אחרי כל הופעה
.. טוב אני רוצה רק להגיד לך שאת זמרת ויוצרת מדהימה, סוחפת בכל מה שאת עושה... המוזיקה והלחנים המדהימים שלך גורמים לי עוד יותר להעריך אותך!^^ ולשאלות: 1. בשיר מלך בגרסאת האלבום, יש קטע שלם שאת פשוט ממלמלת משהו! ואני משתגעת!, אני מנסה להבין אבל זה לא הכי ברור, אם תוכלי להגיד לי מה את אומרת שם אני נורא נורא נורא אשמח!
2. באיזה שלב בחיים שלך החלטת שאת רוצה לעשות מוזיקה בתור מקצוע? 3. אני יודעת שבילדותך למדת גם גיטרה וגם פסנתר, למה בחרת להמשיך עם הגיטרה ולהופיע רק איתה? למה את לא יושבת עם קלידים על הבמה במקום גיטרה? 4. בתקופה של התיכון מאיזה מוזיקה הכי הושפעת? איזה להקות אהבת לשמוע? 5. באיזה מגמה למדת בתיכון? 6. עם מי היית נורא רוצה לעשות דואט? זהו לבנתיים
תמשיכי להופיע ולעשות לכולנו טוב!

with my love

New member
מילמול ב"מלך"

אל תשתגעי, היא ממלמלת "כן, לא, שחור-לבן, יש לו בטן של שפן". לא קשור, הא?..

את ההתחלה גם הבנתי..../images/Emo205.gif

גמאני סגורה על הכן לא שחור לבן... אבל הייתי בטוחה היא אומרת בלהבהלבהל שפן קטן
את בטוחה?

Sqaure One

New member
השאלות שלי

היי דנה, קודם כל רציתי להגיד לך שאני חושב שאת זמרת ענקית, הייתי בהופעה שלך של הדיסק החדש ב"תמונע" ונדהמתי כמה אנרגיות יש לך על הבמה... אבל קצת התאכזבתי ש"הזבוב על הקיר" לא נכלל בשירים המבוצעים. אני חושב שזה אחד השירים שהכי יפים ומרגשים שלך... אז השאלה שלי, על מה בעצם הוא נכתב
ולמה את לא מבצעת אותו בהופעות
ושאלה שניה, בכוכב נולד ביצעו שני שירים שלך "גברים מקצוענים" ו- "עד הקצה".. איזה ביצוע אהבת יותר
. אסי.

logen3

New member
דנה דנה דנה../images/Emo99.gif

קודם כל ברוכה השווה לפורום
רציתי להחמיא לך דבר ראשון על הופעת הבכורה ליום ליום , בזאפה. הופעה מקסימה, נגנים טובים ודיסק מוצלח!
ולשאלה שלי-
איך היה לעבוד בהרכב של מטרופולין אחרי הרבה זמן של שירת סולו? נהנת מהביחד? והאם יש מצב להמשך עבודה עם הפרוייקט של עופר מאירי? ואת זמרת מ ד ה י מ ה!!

פלוטו24

New member
שלום דנה ../images/Emo13.gif

ראשית אני רוצה לומר לך שאני מאזין לך מספר שנים ומעריך אותך מאד כאמנית וכיוצרת. תודה על השירים והמוזיקה הנפלאה! שאלה אחת לי אלייך: (מורכבת ממספר חלקים) אנו חיים בעידן שבו הכל מתבסס על רייטינג וסלבריטיז, ואמנים ותיקים יותר בעלי רקורד עשיר מקופחים לעומת כל הזמרים הצעירים תוצרת "כוכב נולד", האם חושבת שזה אכן כך? מה דעתך בעניין? והאם את חושבת שהקהל הישראלי לא נותן מספיק כבוד לאמנים ותיקים ולא זוכר להם "חסד נעורים"?

RTur

New member
שאלות לדנה:

1. מה הדיסק הישראלי האחרון שרכשת? 2. מתי את עושה דואט עם איגי וקסמן?
3. אני מת להיות בהופעה שלך ואני גר בבאר שבע. בזמן האחרון כל ההופעות שלך בבאר שבע היו במועדון ה"צ'יקה" שהוא מועדון עם הגבלת גיל כי הם מוכרים שם אלכוהול שזה לדעתי ממש לא בסדר כי כשאני הולך להופעה אני הולך כדי להינות מהשירים ולא מהוודקה.. חשבתי להגיע פעם להופעה שלך בת"א אבל זה תמיד נופל במקרה על תאריך שלא כל כך מתאים - מתי תופיעי בבאר שבע במקום שאין בו הגבלת גיל כדי שצעירים באר-שבעים כמוני יוכלו גם להינות מהופעה שלך? 4. את כותבת שירים רק לעצמך (אם אני טועה אז תקני אותי) - אם יבקשו ממך לכתוב לאחרים תסכימי? 5. למה השיר "צבעי הערב" שביצעת בפסטיבל השירים לפני שנתיים לא נכנס לאלבום כלשהו שלך?

BurningUp10

New member
היי דנה:)

היי דנה, הייתי באותה הופעה בזאפה שלך שהתארחו ירמי קפלן ודנה עדיני, אגב השילוב שלך עם ירמי מדהים! הכימיה ביניכם פשוט מצויינת. והבנתי שהמופע היה אמור לשודר בערוץ 24 אך בסוף בוטל. רציתי לדעת האם יקליטו הופעה שלך בקרוב? והאם את מתכנתת להוציא DVD של הופעה שלך מתי שהוא? בכל זאת בסיבוב הופעות את נותנת עיבודים יחסית שונים מהדיסק ככה שזה מאוד יהיה נחמד שיהיה משהו מוקלט שנוכל לצפות בו.

EladBM

New member
היי דנה!

היי דנה קודם כל רציתי להגיד לך שאת זמרת ויוצרת שפשוט מעוררת השארה! ואני מוקסם ממך! רציתי לשאול האם יש איזה שהוא סיכוי לאיחוד של בלגאן לאיזו שהיא הופעה מיוחדת?! והאם יש מצב שתארחי את קורין אלאל בהופעה בקרוב? הייתי בהופעה שלה שכאת התארחת ומאוד נהנתי! אגב מאוד אהבתי את לישון בלי לחלום ששרת, שיר מקסים.

EladBM

New member
היי דנה

היי דנה קודם כל רציתי להגיד לך שאת זמרת ויוצרת שפשוט מעוררת השארה! ואני מוקסם ממך! רציתי לשאול האם יש איזה שהוא סיכוי לאיחוד של בלגאן לאיזו שהיא הופעה מיוחדת?! והאם יש מצב שתארחי את קורין אלאל בהופעה בקרוב? הייתי בהופעה שלה שכאת התארחת ומאוד נהנתי! אגב מאוד אהבתי את לישון בלי לחלום ששרת, שיר מקסים.

דג י ת

New member
השאלות שלי

שלום דנה! קודם כל אני רוצה לומר שאת שרה מדהים, אני מאוד אוהבת את השירים שלך, כל פעם אני מתאהבת בהם מחדש. נתחיל... 1. מתי בפעם הראשונה רצית/ חשבת שתהיי זמרת ואיך זה קרה? 2.את שרה לפעמים בגן של הבת שלך? 3. איפה קנית את הגיטרה היפה שלך?
4. היית חוזרת לשחק? 5.מה המאכל שאת הכי אוהבת. 6. מה המאכל שבחיים לא תאכלי? 7.קרה לך שנתקעת פעם במקום מבודד? 8. איזה ספר טוב קראת לאחרונה? 9. האם את קוראת סמויה בפורום? 10.איזה שיר שלך את הכי אוהבת? תודה רבה.

BurningUp10

New member
הצ'ט נדחה!

כרגע דיברתי עם הסוכנת של דנה, ומי שאחרית על הוידאו צט בתפוז עזבה כנראה ולכן הוידאו צט נדחה לתאריך שעוד לא ידוע. את השאלות שכבר שאלתם נעביר לוידאו צט שיתקיים בעתיד. זאת הסיבה גם שלא היו פרסומים לוידאו צט! מצטער שככה יצא אני יודע שהרבה חיכו פה לוידאו צט שזה יקרה אבל בקרוב אנחנו נקיים אותו!

הייתה לי הרגשה....../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif

אני מקווה שיעשו את זה אחרי שאני אחזור מפולין..

IM echo

New member
דנה,

עוד מעט 2007, מה יהיה?
מוסיקה יפה יש לך, המשיכי ליצור.
להת'.

חחחח

ביומן שלי, ביום הראשון של 2007 צוטטתי את השיר שלה, איזה הזוי שזה מגיע הא? אני זוכרת ששמעתי את השיר הזה לפני מלא שנים אמרתי "וואו 2007, נחייה עד אז?"

למעלה