שרשור שאלות ללהקה..
אירוח

בצה17

New member
אה ועוד שאלה, חשובה(!!!) -

אני אנסח אותה גם יפה: בזמן האחרון מדברים המון על התמסחרות של הלהקה, מה אתם חושבים על זה? איך אתם מרגישים שמדברים ככה עליכם? ובכל זאת, האם אתם חושבים שאולי כן קצת התמסחרתם? ואולי מיסחור זה גם קצת טוב לכל להקה שרוצה להתפתח...?

חחח אמממ....

אין לי ממש שאלות אבל... באמת יהיו ר-ק שירים חדשים בפטיפון? =\ ומה עם הדיסק השלישי? לא הגיע הזמן? :p אוח ושאלה שכל הזמן שואלים אותי ועדיין לא ידעתי מה לענות לסוזה, ליובל יש או אין חברה??!?!? דמטטט.... יובל תמליץ לי על בירה..... עידן אתה חולה :p יעל.

invAsion

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

איך זה "לחזור" להיות להקת חימום של היהודים בניצנים? אתם חושבים שמגיע לכם להיות מופע מרכזי? הייתם רוצים להיות מופע מרכזי..?
"דווקא כשרצית" הולך להכנס לדיסק הבא, או שהוא פשוט לא נכנס לדיסק השני? (וחבל שכך).
יש כוונות לחזור להופיע קצת אצלנו בחיפה (בסיטי הול, נגיד), או שאתם הולכים עכשיו רק על המרכז?
איזה אומן ישראלי הייתם רוצים לארח להופעה אחת? אצל איזה אומן או להקה ישראלים הייתם רוצים להתארח?
איזה אומן מחו"ל הייתם רוצים לארח להופעה אחת? אצל איזה אומן או להקה מחו"ל הייתם רוצים להתארח?
וסתם שאלה אישית, אתם אוהבים את היהודים?

ziljian 1234

New member
עוד שאללהההה

איך זה היה להופיע מול 20 אנשים בפזמון תיכון בירושלים? ואם שמעתם את השירים שנוגנו לפני ?(הייתי אמורה לנגן...ואגב אתם הוצאתם אותי מהבאסה אותו יום חעחח)

גוטשה

New member
כתבו

שהם 4.5 שנים. איך?! אחרי שהם חגגו הופעה שנה שעברה לחגיגות ה-5 שנים? יובל באמת לא משוחרר טרי מצה"ל.

בצה17

New member
או מיי גאד מי האידיוט שכתב את זה?

מה שה החירטוטי שטויות האלה? והוא בן 23!!!! באמתת...

dandan125

New member
מה הקטע

שלכם עם ברביות אתם קוקסינלים או מה?חבר שלי מעריץ אותכם וכל הזמן אני שואל אותו מה הקטע שלהם עם הברביות והורוד ואומר שזה הגימיק שלכם אז האם יש לכם הסבר אחר לכך שאתם משחקים עם ברביות?

itoosh2

New member
שאלות...

למה בדיסק השני יש לך שיר אחד על זה שאתה עשיר "אבא עורך דין" ושיר אחד על זה שאתה כביכול עני "דיילת באל-על"? למה הוצאתם את "מרלין מונרו" כסינגל ולא שיר אחר הרבה יותר טוב ושהרבה יותר יתחבר לקהל... כמו למשל "קשה לי לחשוב"? כמה שירים יהיו בדיסק החדש? "פקיד אפרורי" יהיה סינגל של האלבום החדש? כמה פעמים שייקו גמר לך בפה? אולי תעשו איזה שיתוף פעולה עם אינפקציה?
ממעריץ שלכם איתוש

קודם כול...מנדלסון אני חולה עליך..

דבר שני...מתי יוצא הדיסק השלישי שלכם ואתם תעשו גם הופעה לכבוד הדיסק החדש?

על זה אני יכולה לענות לך..!

מתי יצא הם לא יודעים עדיין... והופעה לכבוד הדיסק השלישי עושים ב30 לחודש בפטיפון..

למעלה