שרשור שאלות למיקה קרני

A N I g M A

New member
../images/Emo41.gif שרשור שאלות למיקה קרני ../images/Emo41.gif

מחר, בשעה 20:00 - האירוח בבלוג טיוי. כאשר יתחיל האירוח יהיה קישור מהפורום אל האירוח, ותוכלו להיכנס בלי בעיות (אז מה אם יהיה עומס
). לאלו ששלחו שאלות בפעם הקודמת - אני אשלח לכם אותן במסרים ופשוט תשרשרו אותן לכאן. כל השאר - שרשרו שאלות בהמוניכם. אני מבקשת לא לשאול שאלות מביכות או סתמיות. תודה, תהנו מהאירוח!

mobac

New member
מיקה...../images/Emo140.gif

היי מיקה, רק רציתי להגיד שאת מוכשרת ברמות שאי אפשר בכלל לתאר, את מקסימה, כובשת ואפילו בניתי לך אתר באינטרנט:
mika.coo.co.il מה את חושבת?
עוד שאלה- דיסק חדש שלך עומד לצאת בקרוב? אם לא, מתי את מעריכה שיצא? המון אנשים רוצים לדעת כי פרסמת את השירים "שניים בעולם" ו"מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא?" שלא מופיעים ב'מגדלור', כמובן. [ותקפצי לביקור לפעמים... אוהבים אותך פה
]

../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif../images/Emo147.gif

קודם כל, מיקה-את זמרת נהדרת! אני מאוד נהנת לשמוע את השירים שלך, זו מוסיקה מעולה לדעתי! וכמה שאלות
: מה גרם לך להתחיל לשיר? השיר מגדלור נכתב על מישהי ספציפית או מהרגשה כללית? איזה שיר שלך את הכי אוהבת והכי מרוצה ממנו?

Drorrrrrr

New member
למיקה ../images/Emo20.gif

היי מיקה , קודם כל רציתי לציין שאת זמרת נהדרת. ועכשיו לשאלות, האם זה שהתחלת לנגן קודם כל על כינור, השפיע על הכיוון המוזיקלי שלך, או שאת משתדלת להפריד בין הקלאסי למוזיקה שאת כותבת עוד שאלה, בשירך "מלחמות כאילו", את מעבירה ביקורת חריפה על החברה בכלל, ועל החברה הישראלית בפרט. האם את לא מפחדת להביע מחאה שכזו בשירים? את לא מפחדת שיתייגו אותך כ"כשמאלנית פצפיסטית" ובגלל העמדות האלו לא ישמעו את השירים שלך? בהצלחה בכל, ושנה טובה
. דרור.

הורס 17

New member
למיקה

שאלות האם חשבת פעם על כיוון אחר מלבד המוזיקה? האם זה קשה להיות זמרת בישראל? מאיפה ההשראות לשירים שלך? אם אפשר...ד"ש לגל זיגל.

מיקה:]

לא נאמס לפעמיים ממיטשל?
למרות שאת מנגנת על כינור(דבר שאני הייתי רוצה לשמוע יותר) הדיסק החדש שלך מאוד אלקטרוני, ממה נבעה הבחירה? את חושבת שאת מייצגת את הרוק הנשי כאן? מי היא הדמות המצויירת המועדפת עליך? עם מי היית רוצה להופיע? זאת אומרת לעשות דואט או אפילו הופעה מלאה
שיהיה לך כל טוב ושבוע טוב:]

heaven is here

New member
מיקה../images/Emo13.gif

היי, ברוכה הבאה לפורום שלנו- שלך
קודם כל המון המון הצלחה עם הדיסק
ועכשיו לכמה שאלות: 1) אם לא היית זמרת, במה היית עוסקת? 2) איך את מרגישה בכל הנוגע למעריצים? 3) יש משו שאת מתחרטת עליו? 4) את מנגנת על כלי מסויים? זמרת מעולה

Tooלי

New member
מיקה... ../images/Emo9.gif

את מלכה!
מלכה אמיתית :] ולא, אין לי שאלה.... אבל הבעת אהבה זה גם טוב, לא?
אה ו... רציתי לומר תודה ענקית
על המוזיקה, עלייך. וזהו, אהא! כאן סיימתי =)

מיקה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

רק שתי שאלות .. אם היית יכולה להיות עוד משהו חוץ מזמרת , מה זה היה ? ואת מנגנת על איזשהו כלי נגינה ? זהו
לא נראה לי שאהייה על המחשב באותה שעה , אין לי אינטרנט בכלל .. רק במחשב שלי אחי וסביר מאוד להניח שהוא לא יתן לי
בע . מדהימה

שאלה ../images/Emo13.gif

שלום מיקה שמי פיצי, אני אוהבת כמה דיסקים שלך ורציתי לדעת (כיון שאני לא מצאתי כל כך תשובה בMP3 וכל אלה וחשבתי שלשאול אותך יהיה כבר הכי טוב) איזה שירים הלחת\כתבת בעצמך? ואיזה סוג של מוזיקה את בעצמך אוהבת? פיצי.

אה ואולי אפשר עוד שאלה קטנה...

מה התחביבים שלך? איזה חיות את אוהבת? האם התגייסת לצבא ואם כן להיכן? תהרגי אותי על השאלה אבל, הקעקועים אמיתיים? אם כן אצל מי עשית אותם? חח אם אני אחשוב על עוד שאלות אני איידע אותך
יומטוב, פיץ.

CocOLina

New member
מיקה !!!../images/Emo99.gif

כבר כתבתי את השאלות שלי כשהיית אמורה להתארח פעם שעברה ...אז פשוט העתקתי אותן לכאן
, הנה- אני כל כך שמחתי לדעת שאת תתארחי פה היום אז באתי לכתוב לך שאלות... אני חושבת שאת זמרת מדהימה ויוצרת מוכשרת ביותר... אני מאוד אוהבת את השירים שלך ! אז לשאלות ! : 1. על מה כתבת את "רחמים"?(שיר מדהים!!!)
2. אילו אמנים את אוהבת ?
3. איזה מהאלבומים שלך את חושבת הכי מוצלח?
4. למה פרשת משירה בשידור?
כל כך אהבתי לראות אותך שם !!! ראיתי רק בגללך !!!ואם כבר שירה בשידור ...מה את חושבת על הזמרות האחרות בתוכנית ועל יוני?
מיקה אני מאחלת לך שתצליחי בכל מה שתרצי
את פשוט זמרת מדהימה ואני אוהבת כל שיר ושיר שלך !!!

../images/Emo24.gifשאלות למיקה המדהימה!!!!!../images/Emo79.gif

מיקה היקרה, דבר ראשון, כל הכבוד לך שאת מפנה מזמנך בשביל לענות על שאלות של המעריצים שלך
מאוד יפה מצדך!! אז לשאלות: 1-איזה מבין שירייך המקסימים את חושבת שהוא הכי מדבר אלייך עכשיו, ואת הכי מחוברת אליו? (שאלה קשה, אני יודעת)... 2-נורא אהבתי שהיית בשירה בשידור!!! האם ישנה דרך להשיג את התוכניות בהן היית?
הלוואי, זה חשוב לי מאוד!!! לא אכפת לי אם זה יהיה כרוך במאמצים מצדי
יש דרך
3-האם את בחרת את הזמרות ל"שירה בשידור"? אם לא, מי כן? טוב...זהו בנתיים! תודה מיקה, אוהבים אותך!!!

gordever

New member
למיקה

אני מאוד אוהב ומעריך אותך ואת חלק מאוד גדול מהחיים המוזיקלים שלי ואת נותנת לי המון השראה..רציתי להגיד שבדיסק הבכורה שלך התחברתי כל כך למילים של השירים שלך כמו שלא התחברתי לאף זמרת אחרת.. השיר שהכי ריגש אותי הוא "נחמיה 17"... ועכשיו אחרי שאמרתי את הדברים שהיה חשוב לי להגיד לך יש לי שאלה: אני לומד במגמת מוזיקה בכברי ואני יודע שעבדת עם הרכב אצלנו לפני שנתיים ואני נורא עצוב שאת לא עושה את זה עוד כי לא הייתה לי הזדמנות ללמוד ממך...והייתי רוצה לדעת אם את היית מוכנה לעשות את זה שוב פעם ולעזור להרכבים אצלנו השנה...את תגשימי לי חלום אם תסכימי... מעריץ תמיד...גיא

מיקה!!!!!!../images/Emo24.gif

שאלה קצת רגישה..
אבל בתור מעריצה שלך מאוד מאוד חשוב לי לדעת אז בבקשה תעני בכנות.. איזה סיפור היה לך עם האתיופיות שהתארחו בתוכנית שירה בציבור של יוני רועה? קראתי על איזה סיפור שהיה שם איתן.. ולא ברור אם זאת היית את מעורבת או איגי וקסמן או שתיכן.. כל צד אומר משהו אחר .. האם את יכולה לספר אחת ולתמיד מה קרה שם? ועוד שאלה אחת-האם יהיו עכשיו שידורים חוזרים של שירה בשידור (במקום השידור הישיר), עם העונות בהן את היית???? זה יהיה נפלא! לראות אותך כל שבוע
! תודה וסליחה

אייל8

New member
שאלה

אהלן מיקה שמעתי על ההופעות שאת ובעלך מעלים בימי שישי בבית שלכם במושב אמירים. רציתי לדעת האם ההופעות הללו מתקיימות בכל יום שישי, כמה הן עולות לנו, והאם הופעה שכזו תתקיים מחר (כי אני וידידה רוצים להגיע)? הבנתי שבהופעות הללו הן הופעות בנפרד מהמופע החדש "מגדלור" - אם כך: אילו שירים את שרה בהם? ועוד אחת קטנה: השיר "אם אתה רוצה" הוא אחד מהשירים היפים ביותר ששמעתי בתקופה האחרונה. האם הוא הולך להתבלט כסינגל מתוך התקליט, אולי עם איזה קליפ אפילו, או שנגזר גורלו לטבוע בין כל השירים?

A N I g M A

New member
היי מיקה ../images/Emo9.gif

מה שלומך? אני מאד שמחה שהסכמת לבוא ולהתארח בפורום. רציתי שתדעי שאת יוצרת מדהימה, ושאני מעריכה אותך מאד. אם רק היו עוד יוצרים כמוך... שאלון קצרצר 1. איפה את מעדיפה להופיע? באמירים או במועדונים השונים בארץ? 2. מאיפה באה ההשראה שלך לשירים? 3. מה הילדים שלך חושבים על המקצוע שלך? הם מגלים עניין בתחום? 4. יצא לך פעם לחכות ל158? :] 5. מהי המחמאה הכי יפה שקיבלת? 6. שמעת את הביצוע של מיקה שדה ל"מיטשל" בכוכב נולד? מה את אומרת? 7. מתי הבנת שאת רוצה לעסוק במוזיקה? 8. יש לך טיפים ליוצרים מתחילים? 9. איזה סוג מוזיקה את אוהבת? אילו אמנים? 10. שאלה אחרונה: סכמי בכמה מילים את השנה האחרונה :) תודה רבה שוב, אוהבת המון המון! אגב, בהצלחה בטקס פרסי עמ"י

wrong turn

New member
מיקה רולז!!!

מיקה את הזמרת האהובה עלי, אפילו רשמתי את זה בבלוג שלי (ביששרא, לא פה) וכל מי ששאלתי אמר שאת טובה: הפסיכולוג (07:08 PM) : אתה מכיר את מיקה קרני? קני (07:09 PM) : כן בטח... היא טובה וויש עוד ציטוטים, אני מודה לך על זה שנתת מזמנך להכנס לפורום. אז הנה השאלות: *מה ההמלצה שלך לאמנים מתחילים? *האם בשיר "שיר מספר אחת" יש מסר? ואם כן, מה הוא? והאם את יכולה להסביר למה השקפה כזאת דוקא על העולם? *את יכולה להסביר גם את השיר "קח" ניסיתי לנתח אותו אבל לא הצלחתי *איזה מכל אלבומייך הכי נהנת לעשות? זהו עם כל ערכתי ואהבתי אלייך יוני

למעלה