שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש מצוין :)

HagarStar

New member
טםטםטם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז שיר השבוע לא של פראמור: אייס וויד אופן - אשלי סימפסון איטס או סו קוויט - ביורק קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: לא זוכרת כבר אבל היום יומולדת לגלית הצ'ייניזית אלכוהול אנשים בלאגנים יהיה כיף D: משהו שלילי שקרה השבוע: כמעט העיפו אותי מהמגמה |:, מבחן בצרפתית, הייתי חולה, יכולתי ללכת לבית ריק של חברה בסילבסטר ובסוף לא O_O סדרת השבוע: אה פושינג דייסיס D: ציטוט השבוע: חן: "יש פה ריח של מזגנים" אני: "מה? אוזניים?" תמונת השבוע: אנחנו בכלל לא עקומות D:

HagarStar

New member
משהו חיובי:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יום שישי החל מ9 וחצי בערב עד יום שבת ב12 וחצי היה פשוט בנזונה מזמן לא נהנתי ככה והייתי צריכה את זה חוץ מהכאב ראש הנלווה עד עכשיו |:

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

יו הרגת אותי
חן: "יש פה ריח של מזגנים" אני: "מה? אוזניים?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגג

C h o p C h o p

New member
אני אניא נאיא ניאנאינאנייייייייייי

שיר השבוע של פראמור:when it rains קליפ השבוע:crushcrushcrush!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וואוווווווווווו להקת השבוע:Evanescence אלבום השבוע:האלבום של Evanescence. משהו חיובי שקרה השבוע:השתנה השנה ל2008! :) משהו שלילי שקרה השבוע:מישהיא שאני ממש שונאת חזרה לבצפר. סדרת השבוע:TRL! ידעתם שראיתי אותם אתמול??? זה היה גדול! ציטוט השבוע:"SANTI!!!!" תמונת השבוע:---------------------------> בידעתם ? הוא אח של סיסקי!!! (הבסיס של TAI )

A t a s h i

New member
בא לי חו"ל!~ ><

שיר השבוע של פראמור: When It Rains, Misery Business. שיר השבוע לא של פראמור: Flyleaf - Red Sam. קליפ השבוע: נה. להקת השבוע: Flyleaf, Three Days Grace. אלבום השבוע: Nightwish - Once, Delain - Lucidity. משהו חיובי שקרה השבוע: החליפו לי את הגבס למן גבס-נייד כזה. לא הרבה יותר טוב, אבל זה משהו.
והשלמתי ל-50 דיסקים, חע! אבא קנה לי 4 במטאלשופ, והזמנתי סופסוף את ה-2 שרציתי מהולנד, והם בדרכם אליי כרגע. :] משהו שלילי שקרה השבוע: הרגל שלי עדיין שבורה, די מתסכל. :X סדרת השבוע: 'שנות ה-70', 'CSI' למיניהם. ציטוט השבוע: נה. תמונת השבוע: נה.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifi'm 17 years old and there's nothing

left but love דאגי מזה לא יודע לשיר D: שיר השבוע של פראמור: My Heart We Are Broken Breathe שיר השבוע לא של פראמור: Braile- Bring Me The Horizon Apology- Alesana קליפ השבוע: אין להקת השבוע: ברינג מי, סילברסטיין, אלסנה אלבום השבוע: קאונט יור בלסינגס של ברינג מי משהו חיובי שקרה השבוע: הרבה דווקא משהו שלילי שקרה השבוע: לא זוכרת סדרת השבוע: אין ציטוט השבוע: no soup for you! תמונת השבוע: אני במהירה אין לי כוח

../images/Emo191.gif עוד שבוע זוועתי.

שיר השבוע של פראמור: CrushX3 באקוסטי
שיר השבוע לא של פראמור: Yours- lovex
קליפ השבוע: קראשX3 באקוסטיXD הם צולים מרשמלו XD
להקת השבוע: לובאקס, ברייקינג בנג'מין, החברים של נטאשה.
אלבום השבוע: Phobia של ב"ב
משהו חיובי שקרה השבוע: קנו לי מערכת
משהו שלילי שקרה השבוע: הכל.
סדרת השבוע: מגרש ביתי
ציטוט השבוע: זה לא של השבוע אז נזכרתי בזה וזה ממש מצחיק אותי: פעם יצאנו לטיול פסח אני, אופק, יובל וענת עם המדריכות וכזה הייתה קבוצה שצחקה על אופק שהוא נראה כמו ילד בכיתה ו'. אז הוא אמר: "אולי אני נראה כמו ילד בכיתה ו' אבל מבפנים אני מפותח כמו חטניק בכיתה ט'!" ועוד אחד ישן: היינו כמה חברים בים וכזה גבריאלה: "יההה יש פה דגים!!" דפני: "כן, גבריאלה... יש דגים בים..." גבריאלה: "מה הם עושים פה?! O: " והיא הייתה רצינית לגמריXD
תמונת השבוע: אני, יובל ודפני בטיול שנתי ->

אלוש 4

New member
ME

שיר השבוע של פראמור: ווי אר ברוקן שיר השבוע לא של פראמור: ממי הפי אינדינג של אבריל קליפ השבוע: הוט -של אבריל להקת השבוע:פארמור אלבום השבוע: "ה בסט דמנ טינג" (של אבריל
) משהו חיובי שקרה השבוע: המחשב שלי (ג'וש) חזר אליי יאייייי ועוד משהו
משהו שלילי שקרה השבוע: שום דבר מיוחד סדרת השבוע: דרייק וג'וש ציטוט השבוע: -- תמונת השבוע:

אלוש 4

New member
אני מאוד אוהבת את הפי טרי פרינד

ואני בנתיים סמויה בפורום אבל אולי אני יצטרף נראה.......

למעלה