שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום :)

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gif;

שיר השבוע של פראמור: My Heart כל כך
Breathe Pressure Lovesick Melody We Are Broken שיר השבוע לא של פראמור: Afterlife- A7X Almost Easy- A7X Bree Bree- Brokencyde Band Tee- Brokencyde כל האלבום של מדינלה <: קליפ השבוע: how to be hardcore זה הרג אותי מצחוק!! DD: http://www.youtube.com/watch?v=ZY_3q73bh0w להקת השבוע: מדינה לייק
אלבום השבוע: From Them, Trough Us, To You- Madina Lake משהו חיובי שקרה השבוע: הוא
משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר >< סדרת השבוע: 8 כללים פשוטים ציטוט השבוע: "There's no smiling in Hardcore!!!" תמונת השבוע: עעע סקסי ניית'ן סקסי מת'יו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע של פראמור: - שיר השבוע לא של פראמור: סייב איט פור דה בד רום - יו מי אט סיקס. קליפ השבוע: איימ אה ריליסט - דה קריבס. להקת השבוע: יו מי אט סיקס. דה בלאקאאוט. אלבום השבוע: דה בלאקאאוט - ווי אר דה דיינמיט. משהו חיובי שקרה השבוע: היה טיול שנתי ונשארתי בבית. משהו שלילי שקרה השבוע: היה טיול שנתי ונשארתי בבית. ראיתי את ערן פעם אחת ברחוב לשנייה ופעם אחת בביתספר לשעה בתחנת אוטובוס ועל האוטובוס שהוא התיישב מולי והסתכל עלי בזמן שדיבר עם חברה שלו בטלפון
למה לעזאזל?! על זה שלא ראיתי אותו כמעט חודשיים שאנחנו באותו ביתספר כמעט באותו בניין כל הזמן?! סדרת השבוע: השרדות. רומיאו ויוליה XDDDDDDD ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

Emergency Exit

New member
אהנייייייייייייייי.../images/Emo41.gif../images/Emo184.gif

שיר השבוע של פראמור: My heart שיר השבוע לא של פראמור: Get low - Brokencyde קליפ השבוע: ממ. HiM - Join me in death להקת השבוע: HIM פאראמור, BrokenCyde, שייני טוי גאן. אלבום השבוע: לאדעת
משהו חיובי שקרה השבוע: אני יור''ית. ומרשים לי ללכת לת''א בשלישי ולהופעה של אביב בחמשוש.
משהו שלילי שקרה השבוע: אני מדריכה ברביעי בקרייתהשרון וזה משו חרא אשששש . סדרת השבוע: נמלטים\סמולוויל. ציטוט השבוע: "יש יו''ר, יש יור''ים מעל הי''ור.. מהזה - פתחנו ממשלה!" חחחחח. תמונת השבוע: תגובה מהירה.
סופשבוע מגניב לכולם.

ברוקנסייד!!!!!!!!!!!111111

יש לי 2 שירים שלהם, ברי ברי וגט לואו. יש לך עוד במקרה? ;-; ד"א, שייני טוי גאנז
להקה אחת המדהימות. מתה עליהם!<:

Emergency Exit

New member
לא, עודלא הורדתי..../images/Emo184.gif../images/Emo41.gif

כי אני צריכה ללכת למחשב של אחשלי ולהוריד כי כאן איןלי אימיול. ^^ ואיןליכוח וזמן. אני שומעת בפיור ווליום ובמיספייס ובאתרים כאלה כנ''ל לגבי ShinytoyGuns.
אם יהיו לי עוד אני אשלח לך.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo44.gifאעאעעאעא

ברוקנסייד!!!!!111111 מי שרצתה לי יש שירים שלהם

היא מחפשת את המקום שבו, לא תחשוב עוד עלייך...

איזה שיר.
שיר השבוע של פראמור: לא ממש שמעתי, אבל נגיד שקראש. שיר השבוע לא של פראמור: דפינטלי Ana's song - Silverchair. הוזה אותך מולי-אייל גולן (ושתקו כבר.) קליפ השבוע: Ana's song - Silverchair להקת השבוע:
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: כלום. משהו שלילי שקרה השבוע: הכל. סדרת השבוע:
ציטוט השבוע: "עמית רומם"
(תנסו לומר את זה, תראו מה ייצאXD) תמונת השבוע: AMAZING.

HagarStar

New member
אר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: מיזביז והלו הלו שיר השבוע לא של פראמור: נו גוד - קייט ווגל
בריטני וT.I - גימי מור רמיקס פלו רידה וטי פיין - גט לואו קליפ השבוע: וואלה לאדעת להקת השבוע: אומן.. קייט ווגל וקורבין בלו אלבום השבוע: אנאדר סייד - קורבין בלו [הוא כזה סקסי.. והוא גם נולד בתאריך שלי XD] משהו חיובי שקרה השבוע: ממ הלכתי לשייצ'י עם פיצקלך, ברד D:, קפה עם אבא בשד. רוטשילד ולא זוכרת מה עוד היה XD משהו שלילי שקרה השבוע: ממ אמא וגיליתי שלאיזה אחד יש חברה חח סדרת השבוע: אהההה וואן טרי היל
ציטוט השבוע: אני: "בריטני ספירס שוב בהריון!" אמא: "גם אחותה.. בת ה..16?" אח שלי הגדול: "כן קוראים לזה שרמוטה" אח שלי הקטן: "אמא גם את היית שרמוטה?" תמונת השבוע: די לזיין לי ת'שכל שזה מפחיד כי זה לא, לחברה שלי יש הרחבה והיא שמה בפנים מספריים וזה לא כאב לה כי יש פריקינג טאנל

HagarStar

New member
כ"כ D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הייתי מזה בדיליי עם העונה החדשה ;; אבל השלמתי הכל D: וג'יימי
מי לא היה רוצה ילד כזה? XD

למעלה