שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

HagarStar

New member
אה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גט שיר השבוע לא של פראמור: של פאניק, קיפינג אפ וויד דה ג'ונסונס - דה מדיק דרויד קליפ השבוע: דאטס וואט יו גט להקת/אומן השבוע: פאניק אלבום השבוע: פאניק משהו חיובי שקרה השבוע: המון
משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן באנגלית, נועמקה טסה היום לארה"ב ;; סדרת השבוע: סמנת'ה הו? ואנטומיה סרט השבוע: פרל הארבור
ציטוט השבוע: גלי: אני תקועה אני: מה מי תקע אותך? תמונת השבוע: החיים שלי

HagarStar

New member
בעצם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיעמם לי, אז עיצבתי את התמונה הזאת [שאני צילמתי אז כל הזכויות שמורות בלהבלה] ואשכרה יצא לי יפה טיפה התלהבתי מהמברשת לבבות אבל חפיף XD

Johnni456

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של פראמור: פנסס
שיר השבוע לא של פראמור: Into The Night של Nickelback
קליפ השבוע: המילים הכי יפות - שייגעצ http://youtube.com/watch?v=n4JgTm50s_g
להקת/אומן השבוע: שייגעצ
אלבום השבוע: משקאות חריפים וריוט
משהו חיובי שקרה השבוע: לא זוכרת ><
משהו שלילי שקרה השבוע: גם לא זוכרת ><
סדרת השבוע:ארתור
סרט השבוע:מישהו לרוץ איתו
ציטוט השבוע: אני:" נכנס לי ריס לעין!" צ'ימי:" מה?! נכנס לך הזין?!" (אני רוצה להבהיר פה משהו: אני בת. סתם לידע כללי XD)
תמונת השבוע:

pati15

New member
=]

שיר השבוע של פראמור:Born For This שיר השבוע לא של פראמור:SpongeBob-יש לי אותו בפלא' =P קליפ השבוע:GOOD CHARLOTTE-Girls and Boys להקת/אומן השבוע:Bullet for My Valentine אלבום השבוע:_________________ משהו חיובי שקרה השבוע:היה לאח שלי יום הולדת...ממש משמח :| אגב היה לו באחד באפרלי וגם זה משהו חיובי 1באפריל
משהו שלילי שקרה השבוע:בא אלינו לב"יס הרמטכל של מדינה ישראל "כמה זה מעניין ומרגש" כל העולם היה עצבני אפשר לחשוב מי בא
סדרת השבוע:אמריקן איידול התחלתי לראות את זה ויש שם חתיךך אחד
|ריר| סרט השבוע:ועדיין לא ראיתי סטפ אפ 2
את האמת גם לא מתחשק לי יודעים למה??כי אני רוצה את החתיך מסטפ אפ הראשון
ציטוט השבוע:אין ציטוט לא זכור לי :| אולי יש אבל שכחתי אין מה לעשות אני אסון
תמונת השבוע:תמונה חדשה שלי רוכבת על הסקייט של אחי
|גאה| ==>>>

נסטי XD

New member
חזרתי מהטיול!!!!

שיר השבוע של פראמור: crush X3 שיר השבוע לא של פראמור: TDD - let me go
the calling- wherever you will go
קליפ השבוע: ה להקת/אומן השבוע: 3DD אלבום השבוע: לא יצא.. משהו חיובי שקרה השבוע: הטיול השנתי - נכנסנו למים, היה לנו מאבטח חתיך משהו שלילי שקרה השבוע: הטיול השנתי- נפלתי חליקה מול ט' וי', שמו לי קרפדה מתה באוהל , ובטעות פלטו עליי. סדרת השבוע: לא יצא לי לראות סרט השבוע: לא יצא לי לראות.. ציטוט השבוע: ~ילד אחד מדבר על הצרכים שלו..~ עודד:"אני חייב לחרבן, אבל אין פה שירותים..עמית אתה בא איתי?" עמית:"לא" עודד:"נו, אל תהייה חרא.." חחחחחח ~שיחה מושפעת מקיפוד ודובה~ אני:"סוגר לך ת'פינות?" חברה שלי:"מלטף לך ת'אוגר?" אני:"מכין לך את השיעורי בית במתמטיקה?" חברה שלי:"מאכיל לך את הכלב?" אני:" מכוון לך את התוף מריים?" חברה שלי:" מרכיב לך את הלגו?" וזה נמשך ונמשך.....ונמשך..XD וואי היה עוד מלא, אני סנילית.. תמונת השבוע: חתיכוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xXx Lilo xXx

New member
את!!!! ../images/Emo9.gif יאאא את חייבת לספר לי הכול!../images/Emo29.gif

יש מצב את מתחברת הערב? כאילו עכשיו?

rachel malasa

New member
מישהו זוכר אותי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נעלמתי לתקופה קצרה [או שלא..] חזרתי. שיר השבוע של פראמור:CrushX3 שיר השבוע לא של פראמור:Don't Know Why-McFLY קליפ השבוע:MB להקת/אומן השבוע:McFLY
BLG
אלבום השבוע:BLG-Boys Like Girls משהו חיובי שקרה השבוע:רצף פעילויות כל השבוע.....מוחעחעח משהו שלילי שקרה השבוע:רופא שיניים, מבחן שלא עשיתי אותו בסוף....=\ סדרת השבוע:דרייק וגו'שXD סרט השבוע:סיפור סינדרלה Step Up2 ומשהו של אלברט השמן שהיה היום בערוץ 44. ציטוט השבוע: מהסרט אלבר השמן או מה שזה לא יהיה: [גאד זה סרט מצחיקXDDD][ "Hi Hi Hi, Have A Nice Day" תמונת השבוע: ג'רמי חייב להפסיק להתלבש כמו מיקה לפעמים .

YoureMyHeroine

New member
~

שיר השבוע של פראמור: breathe שיר השבוע לא של פראמור: dear god, warmness on the soul, warm me up קליפ השבוע: אין להקת/אומן השבוע: לא יודעת אלבום השבוע: לא יודעת משהו חיובי שקרה השבוע: הסופשבוע משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה סדרת השבוע: לא סרט השבוע: לא ציטוט השבוע: "אני טל ויש לי תינוק" "בת------------------------זונה" תמונת השבוע: אני במהירה

fobnikit

New member
אני../images/Emo15.gif

שיר השבוע של פראמור:קראש וביזנס שיר השבוע לא של פראמור:Don't you know who i think i am-fall out boy קליפ השבוע:ניין אין דה אפטרנון-פאניק להקת/אומן השבוע:פארמור,פליין וויט טיס אלבום השבוע:riot! משהו חיובי שקרה השבוע:פספסתי את המבחן במתמטיקה משהו שלילי שקרה השבוע:"חברות" שלי סדרת השבוע:אחת שיודעת סרט השבוע:יורו טריפ ציטוט השבוע:X תמונת השבוע:אני

A t a s h i

New member
בדיליי. ^^

שיר השבוע של פראמור: We Are Broken. שיר השבוע לא של פראמור: Flyleaf - Sorrow. קליפ השבוע: נה. להקת/אומן השבוע: Flyleaf. אלבום השבוע: Flyleaf - Flyleaf. משהו חיובי שקרה השבוע: פלאפון חדש, 99 בבגרות בכימיה.
משהו שלילי שקרה השבוע: שני מבחנים בפיסיקה, שאם מחברים את הציונים שלי בשניהם, אני עדיין נכשלת, חח. שזה משעשע למדי, כמובן.
סדרת השבוע: 'CSI: NY'. סרט השבוע: נה. ציטוט השבוע: ציטוטי שטסל (3>) וכאלה, אבל, נה. P: תמונת השבוע: נה.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif היי אנשות:)

הסירו דאגה מליבכם- אני עדיין חיה^^. שיר השבוע של פראמור: דאטס וואט יו גאט. שיר השבוע לא של פראמור: עלילות בבאי33>, בוניטה דה מאס וגירלס ג'אס ונט טו האב פאן. קליפ השבוע: אאוטה אוף מיי האד של אשלי סימפסון היחידי שיצא לי לראות ._. להקת/אומן השבוע: ~ אלבום השבוע: של פאניק. משהו חיובי שקרה השבוע: כל מיני אנשות:) משהו שלילי שקרה השבוע: מבחנים=לחץ=חוסר חיים. סדרת השבוע: תעשה לי ילד. סרט השבוע: ~ ציטוט השבוע: "הימים עוברים כי הם פשוט עוברים ואני חי כי אני לא מפסיק לנשום."
תמונת השבוע:

xXx Lilo xXx

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: לא יצא לי לשמוע
שיר השבוע לא של פראמור: כשניקו תתחיל לדבר - בצל כבד מוניקה סקס - מכה אפורה מטרופולין ודנה עדיני - אין לי מקום
קליפ השבוע: |החדש של פארמור.
להקת/אומן השבוע: מטרופולין
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: דיברתי עם נסטי בטלפון X
משהו שלילי שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה. הודעה מצערת.
סדרת השבוע: אנטומיה של גריי || רובין הוד.
סרט השבוע: |יש לה את זה.
ציטוט השבוע: |כל מיני ציטוטים של המורה שלי להיסטוריה S:
תמונת השבוע:

a k c

New member
../images/Emo109.gifשבועי החביבוס../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פראמור: כל ריוט. שיר השבוע לא של פראמור: Pat Monahan- Her Eyes קליפ השבוע: לא יודעת. להקת/אומן השבוע: תבחרוXD אלבום השבוע: כנ"ל
משהו חיובי שקרה השבוע: ראיתי את חברה שלי שלא ראית הממ.. חודשXD והייתה מסיבה והיה מגניבD: וגפ היה חזרות עם ההרכב מוזיקה
משהו שלילי שקרה השבוע: נתנו לי לגעת בבמבה
סדרת השבוע: המממ... לא יודעת. סרט השבוע: בילי אליוט
ציטוט השבוע: אההה...לא יודעת -_- תמונת השבוע: הווו סקסיXD

או בילי ../images/Emo99.gif

ראיתי את הסרט הזה 597839075 פעמים
יואו אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותו ;; סססססס'סרט

למעלה