שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

BegForMercy

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: TWYG ראיתי תקליפ, ס'חמודה הייליD: שיר השבוע לא של פראמור: Remembering Sunday- All Time Low Dear God, Warmness On The Soul, Second Heartbeat- A7X Times Like These, Higinia, IWQIEQ, Black Rose Dying- Blessthefall המושלמים *.* Unanswered- Suicide Silnce Ex's And Oh's- Atreyu קליפ השבוע: TWYG להקת/אומן השבוע: בלס 3333> אלבום השבוע: של בלס משהו חיובי שקרה השבוע: שחר 3>, עשיתי סמיילי חחח משהו שלילי שקרה השבוע: יום השואה סדרת השבוע: אין סרט השבוע: אין ציטוט השבוע: "אני רוצה ללטף אותך"XD תמונת השבוע: זה מה שעושים במקום להיכנס לשיעורXD

שבת שלום! ../images/Emo141.gif

שיר השבוע של פראמור: That's What You Get. Stop This Song (Lovesick Melody) שיר השבוע לא של פראמור: ילוקארד: Ocean Avenue, Breathing, View From Heaven. פאניק: She Had The World, Behind The Sea, The Piano Knows Something I Don't. Three Days Grace: Now Or Never, Just Like You, Let You Down. חפרתי.
קליפ השבוע: TWYG,One Night Only-It's About Time. להקת/אומן השבוע: all the above.
אלבום השבוע: Yellowcard-Ocean Avenue. משהו חיובי שקרה השבוע: לא היה בית ספר ביום ראשון. DD: זכיתי בכרטיסים לרוק"צ.
משהו שלילי שקרה השבוע: המורה המזורגגת שלי. 95 באנגלית.
סדרת השבוע: מגרש ביתי,אבודים,האנטומיה של גריי,אמריקן איידול.
סרט השבוע: I Am Legend ו-I Robot של וויל סמית'.
ציטוט השבוע: לא זוכרת.
תמונת השבוע: אח שלי צילם באוסטרליה.

אני לא בכיינית! ../images/Emo141.gif

המורה הזאת מטומטמת@#@%@^@$#. קיבלתי 91,היה לי בונוס של 4 נקודות.
כבר איזה שנתיים שלא קיבלתי ציון כזה מעפן באנגלית. ^^

oo ELLA oo

New member
עונה :)

שיר השבוע של פראמור:Misery Business
שיר השבוע לא של פראמור:יש כמה:
Evanescence - Bring Me To Life Evanescence - Lithium Avril lavigne-he wasn't קליפ השבוע: Avril lavigne-he wasn't
להקת/אומן השבוע: אבריל אוונסנס ופראמור
אלבום השבוע:Evanescence-the open door משהו חיובי שקרה השבוע:אממ...לא משהו מיוחד :) משהו שלילי שקרה השבוע:יום השואה
סדרת השבוע:אממ...
סרט השבוע:סטפ אפ 2
ציטוט השבוע:"היאבקות זה מבוים?"
תמונת השבוע:

../images/Emo210.gif וואי , כבר נגמר השבוע ../images/Emo2.gif

- זה לא סתם נראה פחות קטגוריות ממה שזה באמת , הורדתי מה שאינלי תשובה אליו
שיר השבוע של פראמור: Hallelujah שיר השבוע לא של פראמור: Belive me - Dima Bilan
Dear God - A7x להקת/אומן השבוע: דימה בילאן כפרעליווו
משהו חיובי שקרה השבוע: 95 במתמטיקה , 100 בעבודה בספרות על ספר שואה [שגיליתי שהמורה שלי גם בחרה להיות מוצג בבצפר ונבחרו רק 12 מכל השכבה שלי ושכבת ז'
] , 96 במבחן בספרות , אני חושבת שיתחיל משהו עם ידיד ממש טוב שלי שאני מתה עליו ואנחנו מזה נסתדר בתור זוג
, היה לי לפני יומיים מבחן ענק במורשת והייתי עם הדפים של החומר על השולחן אז אני מצפה לציון טוב
משהו שלילי שקרה השבוע: היום היה לי מבחן בביולוגיה שלא ידעתי כלוםםםםםםםםם >< סרט השבוע: פשוט מאוהבת
ציטוט השבוע: *מדברים על תרומות איברים בכיתה* ילד מהכיתה שלי : "תאר לך מצב היפוטתי שאני מגיע לגן עדן , פתאום אני פוגש שם את לין בן-בסט [ילדה מהכיתה] ובר רפאלי מתקלחות . בגן עדן . ואני תרמתי את העינית שלי !#@ מה אני יכול לעשות ?!"
תמונת השבוע: מצטערת שהייתם צריכים לראות את התמונה הנוראית הזו , אף פעם לא טענתי שאני בנאדם יפה ><"

נסטי XD

New member
שונאת את תפוז. פעם שביעית שאני עונה..

שיר השבוע של פראמור: קראשX3, דאטס וואט יו גט שיר השבוע לא של פראמור: 3 דורז דוון - לט מי גו קליפ השבוע: שני חתיכים מצבעים את איטס טארינג אפ מיי הארט..http://www.youtube.com/watch?v=gKj7_hgflzM להקת/אומן השבוע: אנסינק אלבום השבוע: MITO- mcfly משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי בים, משהו שלילי שקרה השבוע: דפקתי את הראש בקיר באמצע הלילה..XD סדרת השבוע: "עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, מרפאה פרטית וכו' סרט השבוע: "אוויר לנשימה" ממולץ! ציטוט השבוע: יש מעט..
~יש מישו יפה שאני וחברה שלי קוראות לו סושי~ אני:"היי, הנה סושי" חברה שלי:"אני לא אוהבת, זה מגעיל.." אני:"לא נו, הוא, הנה הוא בא לפה.." חברה שלי:"הסושי קם לתחייה, איטס אה מירקל!!!" XDDD, זה היה מצחיק באותו רגע..
~חברה שלי התשעלה והיא בקושי נשמה~ אני:"את נשמעת כמו קומקום.."
~רגע של חרפון בשיעור מתמטיקה~ אני:"אם תגלי איך קוראים לי, תקבלי את התינוק..." [מעוץ לי גוץ לי] חברה שלי:" מה?" אני:" לא נכון! יש לך עוד שני נסיונות לגלות את השם שלי אחרת לא תראי את התינוק לעולם!!! ~צחוק מרושע~" חברה שלי:"דנה.." אני:"שיט, קיבלת את התינוק.." תמונת השבוע:

HagarStar

New member
נמנמנ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: דיקוי D: שיר השבוע לא של פראמור: Doctor - CIWWAF
, המגהמיקס של בריטני קליפ השבוע: החדש של פאניקקק לגרין ג'נטלמןןן יש שם ארנבים! וריאן! להקת/אומן השבוע: אליסה ג'ורדנה ופאניק אלבום השבוע: של פאניק משהו חיובי שקרה השבוע: סנטר, פיצה עגבניה פעמיים, אתמול היה בן של זונה כמה אנשים שאני מכירה ראיתי
משהו שלילי שקרה השבוע: אני סתם ילדה בכייניתתתת סדרת השבוע: הישרדות ואנטומיה של גריי.. אה מופע שנות ה70 כ"כ אבל סרט השבוע: לאדעת ציטוט השבוע: אני: "שי איפה מגבירים?" שי: "מהמקלדת" אני: "מה מהסוודר?" שי: "כשיורידו לי ת'גשר יהיו לי שיניים מושלמות" אני: "כן ואז תצטלמי לפרסומת של קלוגס!" [במקום קולגייט O_O] תמונת השבוע: תיבת הדואר שלי ושל במבי, קראנו לו לאונרדו ועשינו לו אוזניים מאבנים D:

סוף שבוע עייף../images/Emo28.gif

שיר השבוע של פראמור: Stop This Song (Lovesick Melody) שיר השבוע לא של פראמור: Saturday - FOB A Sorta Fairytale - Tori Amos Attack - System of a Down Fuck The System - System of a Down Forget Her - Jeff Buckley
קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: סיסטם
אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: שומדבר באמת. משהו שלילי שקרה השבוע: הכל? סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ציטוט השבוע: SHIX - Lovesick Melody אומר/ת (23:15): אני לא אוהבת פלורסנטים. אלונצ'ה אומר/ת (23:16): ואם לפלורסנטים היו רגשות - גם הם לא היו אוהבים אותך תמונת השבוע: אומנותי משהו XD

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: Miracle שיר השבוע לא של פראמור: מוניקה סקס - שנים חסומות קליפ השבוע: זה לא קליפ של שיר, אני ממש מושפעת מהמשפחה שלי. אני חייבת להפסיק אבל זה ממכר >< http://video.google.com/videoplay?docid=3621393616308816450&q=kayo&ei=d0AcSJbhGpKw2QLjwOzUAQ להקת/אומן השבוע: נו, אם לא הבנתם - בנדוד שלי סקייטר.. ישבתי פאקינג 40 דקות וראיתי הכל >< לא יודעת מה עבר לי בראש >< אלבום השבוע: AWKIF משהו חיובי שקרה השבוע: לא זוכרת .. משהו שלילי שקרה השבוע:השתין עליי היום כלב ב-SOS, אין לי עדיין כרטיסים לרוקצ כי אני צריכה לשכנע את אמא שלי.. סדרת השבוע:
סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד, ג'ק כזה חמוד
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: צילמתי בטיול עם הכלב..

xXx Lilo xXx

New member
שבוע טוב לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שיר השבוע של פראמור: לא יצאלי לשמוע
שיר השבוע לא של פראמור: יש מלא. אבל הכי הכי Hearts Burst Into Fire של BFMV
אה וגם השיר Almost Lover של A Fine Frenzy קליפ השבוע: A Fine Frenzy - Almost Lover להקת/אומן השבוע: יש המון
אלבום השבוע: חרשתי בעיקר על זה של SP ושל LP אבל האלבומים הישנים שלהם
משהו חיובי שקרה השבוע: קבלתי תמצלמה הכי שווה שיש בעולם (עלתה לי הרבה אבל פאק. למי אכפת XD) משהו שלילי שקרה השבוע: היא 3/> סדרת השבוע: מרפאה פרטית / האנטומיה של גריי / החיים עפ"י נד
סרט השבוע: סטפ אפ 1 ו2 ציטוט השבוע: המורה שלי לאומנות (על ואן גוך) "הוא חלה במחלת כדור בראש"
~~~~~~~ אני: "נו באמת! למה אתה מזהם תסביבה? תזרוד לפח! זבל>< "
~~~~~~ אורצ'ה: "רוצה שוקולד? פרה :X " "שים כובע! טמבל >< " ~~~~~~ אלונה: "לכו כבר לגן! חיות
"
תמונת השבוע:

למעלה