שרשור שבועי

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifשרשור שבועי../images/Emo41.gif

מצטערת אם גנבתי למישי פשוט צריך שרשורים חדשים פה.. וזה לא משו שמישו יכול לא לענות עליו כי אינלו מה צקצקק אז... שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע של להקה אחרת: להקת השבוע: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי רע שקרה השבוע: מחכים לו בשבוע הבא: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: תמונת השבוע: ^^

Noa Tsror

New member
ני

שיר השבוע של דה יוזד: Box of sharp objects שיר השבוע של להקה אחרת: i'm the one- decendents אני בטוחה שכתבתי תשם שלהם לא נכון, אבל תתגברו. להקת השבוע: בקייארד בייביז P: אלבום השבוע: everything sucks של דסנדנטז.. שוב אנלא ממש בטוחה איך כותבים תשם חח, קניתי אותו לפני חודש והשבוע חרשתי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ממ כמה שולמים וכמה שיחות שהיו צכות להעשות. הדבר הכי רע שקרה השבוע: אמא שברה יד @______# מחכים לו בשבוע הבא: חופשששש מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: כולם נוסעים לפולין ואני לא רציתי, עכשיו זה עצוב לי ): תמונת השבוע: נימנימ, מהיום :)

Rotem fa

New member
היי חדשה וגם הצעה מפתה

שיר השבוע של דה יוזד: under pressure אם זה נחשב שיר השבוע של להקה אחרת: לא יודעת להקת השבוע:רד הוט אלבום השבוע: יש יותר מידי חח הדבר הכי טוב שקרה השבוע: -- הדבר הכי רע שקרה השבוע: קניתי היום חולצה של דה יוזד הבעיה לא שמתי לב שהיא לארג' אז אם מישהו רוצה לקנות אותה ממני ב40 שקל כמו שקניתי מוזמן מחכים לו בשבוע הבא: לנסוע לתל אביב להחליף תחולצה למידה קטנה יותר אם אף אחד לא יקנה מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: עבודה! קורקט מאזרים ומתנול בלה בלה בלה תמונת השבוע: אין

O L g i T

New member
וואו קטלני.

אני אומרת לכי תחליפי למידה שלך, ואולי גם תקני לי כזאת בדרך חחחח ברוכה הבאה:)

עונה>,<../images/Emo205.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הממ. אני מזויף. שיר השבוע של להקה אחרת: משהו של הימ:X להקת השבוע: הימ. אלבום השבוע: לאהוב מטאל- הימ. [תסלחו לי, אבל אין לי כוח לאנגלית]. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עשיתי תוספת אדומה~~ שלהלהלה
הדבר הכי רע שקרה השבוע: ארג. היה לי מבחן באנגלית ומחר יש לי בהיסטוריה:X מחכים לו בשבוע הבא: המ. חופש?
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: המ. לא יודעת>< תמונת השבוע: ^^ אנוכי עם הפסD:

Rose131

New member
להלהלה

שיר השבוע של דה יוזד:לאדעת;[ שיר השבוע של להקה אחרת:כנל להקת השבוע:MCR\גוד שארלוט אלבום השבוע:משהו מהלהקות הנ"ל הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הרבה ביטולים בהיסטוריה. הדבר הכי רע שקרה השבוע:בוחן במתמטיקה מחכים לו בשבוע הבא:שבוע של שינה. וגם העבודה בקולנועX: מקווים שלא יגיע בשבוע הבא:סוף השבוע;[ תמונת השבוע:סתם כי ווילה יפה.

O L g i T

New member
האמהאמ

שיר השבוע של דה יוזד: X שיר השבוע של להקה אחרת: caliban - i rape myself מומלץ ביותר!!! להקת השבוע: caliban אלבום השבוע: X הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המוכר החדש בטאוורקורדס
הדבר הכי רע שקרה השבוע: המורה המבריז מכה שנית מחכים לו בשבוע הבא: פסטישולץ~~!!!! מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: שיעמום יתר וחוסר מעש מוחלט תמונת השבוע:

zivid

New member
להלהלה../images/Emo129.gif

השבוע של דה יוזד: blue and yellow שיר השבוע של להקה אחרת: ohio is for lovers להקת השבוע: fall out boy מאז ההופעה אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותם אלבום השבוע: כל מה שהיה אתמול בחנות של הדיסקים! פאק יש שם ה-כ-ל ואני לא מגזימה אפילו מצאתי שם יוסלס XD הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נראה לי שהסטארבאקס אתמול בלילה. הדבר הכי רע שקרה השבוע: מצאתי את עצמי שוכבת על הריצפה במעבדה של סיינס מחכים לו בשבוע הבא: שהוא יגמר ואז תאילנד שוב
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: סתם מלא מבחנים וכל מיני תמונת השבוע: סתם כפתור.

zivid

New member
להלהלה../images/Emo129.gif

השבוע של דה יוזד: blue and yellow שיר השבוע של להקה אחרת: ohio is for lovers להקת השבוע: fall out boy מאז ההופעה אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותם אלבום השבוע: כל מה שהיה אתמול בחנות של הדיסקים! פאק יש שם ה-כ-ל ואני לא מגזימה אפילו מצאתי שם יוסלס XD הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נראה לי שהסטארבאקס אתמול בלילה. הדבר הכי רע שקרה השבוע: מצאתי את עצמי שוכבת על הריצפה במעבדה של סיינס מחכים לו בשבוע הבא: שהוא יגמר ואז תאילנד שוב
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: סתם מלא מבחנים וכל מיני תמונת השבוע: סתם כפתור.

nesta girl

New member
בווווווווווו

שיר השבוע של דה יוזד: ליודעת שיר השבוע של להקה אחרת: from yesterday - 30stm להקת השבוע: Evanescence אלבום השבוע: the open door - Evanescence הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שופינג..? הדבר הכי רע שקרה השבוע: ליודעת מחכים לו בשבוע הבא: יום חמישי - יום אחרון!
מקווים שלא יגיע בשבוע הבא: ליודעת תמונת השבוע: כרגיל..אינלי כוח

למעלה