שרשור שהוא טאגליין

אוריקס

New member
../images/Emo41.gifשרשור שהוא טאגליין../images/Emo41.gif

מזמן לא היה לנו כאן טאגליין, לכן השרשור הזה הולך להיות
... אתה מתבקשים לשרשר את כל השטויות שלכם לכאן וגם לכתוב כמה דברים , כדי שיהיה לנו שרשור גדול והוא יטוגלן... ואם הוא לא מטוגלן אני מכריז על קמפיין
בהצלחה

אוריקס

New member
ד"א -

זה רק אני או שמוזילה זה דפדפן גרוע, שלא תומך בכלום וכל דף לוקח לו להעלות פי 2 זמן

yuval k

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Mozilla est bonus

yuval k

New member
כל כך לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא השתפר לגמרי. ניסית את ה-FireFox האחרון?

Trranger

New member
../images/Emo45.gif

הוא לא מתייחס לPADDING בכלל! או שהוא פשוט מכפיל אותו במאה

Salem

New member
../images/Emo31.gif

מוזילה FireFox מהיר יותר מאספלורר, גם בעליה שלו, וגם המהירות בה הוא מעלה עמודים. יש לו חוסם פרסומות מובנה, האתרים נראים עליו מעולה. יש לו מנהל הורדות מובנה. ויש Tabbed Browsing. הוא מעולה

אוריקס

New member
בדיחה

מתאבד מהחמאס ואיש זאק"א ניפגשים בשמים. המאבד מתחיל לרוץ ולשאול איפה גן עדן? ,איפה הבתולות. שואל אותו איש זאק"ה :"לאן אתה רץ" עונה לו המאבד:זכיתי בשיבעים בתולות אני רץ לגן עדן לדפוק 70 בתולות. אומר לו איש זאק"א:אין לך מה למהר הזין שלך אצלי ביד.

אוריקס

New member
עוד אחת

ישראלי אחד נוסע באוטובוס, פתטום נכנס ערבי לאוטובוס ומתישב ליד הישראלי. הערבי שואל את הישראלי: מה קורה? הישראלי עונה לו:הכל בסדר, איך אתה? הערבי:עשר!....תשע, שמונה, שבע.....

אוריקס

New member
עוד אחת

שניצל משקה את הגינה, עובר מלפפון ושואל אותו: "שניצל, אתה משקה או מאכל?" עונה השניצל: "מאכל". עובר כלב ושואל את השניצל "שניצל, אתה משקה או מאכל?" השניצל מסתכל עליו ואומר: "אה, כלב מדבר!"

למעלה