שרשור שואו אוף!

e t a

New member
../images/Emo41.gifשרשור שואו אוף!../images/Emo41.gif

כל מעריץ (או לרוב מעריצה.. חח) של טוקיו הוטל אוהב להתפאר באלפי הפוסטרים, האלבומים ודי כל דבר אחר שיש לו של טוקיו הוטל אז קדימה, בואו תספרו איזה חפצים שקשורים לטוקיו הוטל יש לכם
נראה של מי תהיה הרשימה הכי ארוכה
אתם יכולים לכלול פוסטרים/דיסקים/צמידים/שרשראות/בנדנות/DVD וכל מוצרים בסגנון שקשורים לטוקיו שלנו!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifרוק אנד רוול פאגס! D:

וול, אני לא בנאדם ש"מעריץ" אני יותר מעריכה אז אני לא ממש בקטע של פוסטרים וכו'. יש לי רק 3 דיסקים וDVD אחד שלהם- רק בשביל לראות את ביל מטיס ותוקע את ג'ומביXD זה דרש. יש לי את סקרים-זימר-שראיי אדום. ונממ יש לי מלאמלא תמונות, זאת אומרת פוסטרים באמת והכול מראש 1. או מחוברות אחרת אבל הכול סתם יושב במגרה ולא זז.XD ואני סתם לא נותנת לחברה שלי ונותנת לה לאכול את הלב עד שאני אולי אביא לה משהו.XD כי אני שומרת של כול הלהקות או שחקנים שאני מעריכה.D: אני חושבת שזהו בעקרון, אוה ופעם ציירתי את טום, חצי מימנו לפחות. את הכובע המגניב וראסטות וחלק מהפנים ולא באלי להמשיך. ^^" ו.. זהו. D: לאב אנד פיס.

e t a

New member
../images/Emo218.gifעונה../images/Emo218.gif

אממ... אז ככה: -DVD ZIMMER 483 - DVD schrei - אלבום שראיי האדום - אלבום שראיי הכתום - אלבום זימר - אלבום סקרים - אלבום זימר לייב - אלבום היומנואיד אנגלית - אלבום היומנואיד אנגלית סופר דלוקס - אלבום היומנואיד גרמנית - מגוון רחב מאוד של פוסטרים גדולים מ"תומר"
- מגוון רחב מאוד של פוסטרים מהראש1 של אחותי - מגוון רחב מאוד של סיכות טוקיו הוטל שהשגתי מכל מיני מקומות מממ.. וזה הכל פלוס מינוס, נראה לי. אם אני אזכר בעוד משהו אני אגיד

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאוקי, זה יהיה מביך OO"

אל תשפטו בחורה לפי מספר הפוסטרים של טוקיו הוטל שיש לה
טוב, אז יש לי פוסטר גדול מתומר שחברות קנו לי, פוסטר קשיר של זימר מסינמה סיטי [8 דפים] פוסטר בינוני מאלוהים-יודע-איפה.. משהו כמו 7 פוסטרים ממגזינים שרשרת דיסקית עם הסמל + TOKIO HOTEL שרשרת מפימו שחברות שלי מכרו לפני שנתיים במפגשים [ומי שיש לה/לו אחד כזה, אני סוגדת לכם
] יש לי לוח מודעות מגניב שחברות הכינו לי לחדר החדש/ישן עם כל מיני דברים של טוקיו דיוידי של זימר לייב, דיוידי שיצא לפני שנה, humanoid דלוקס באנגלית.. אממ.. אהא! המציאה הכי גדולה שלי - סקרים אמריקה ב-14$ מוירג'ין לפני שפשטו רגל XDDD וזהו פחות או יותר. דרושות תמונות?

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאוי כן!! חחח

יש לי 4 סיכות לתיק של טוקיו, 2 קטנות ו-2 גדולות.. ומשהו כמו 2000 [לא לצחוק] תמונות שלהם על האון-קי שלי. בערך 1000 מתוכן של ביל OO"

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifנונו מישהו מוסיף משהו ששכח

ופתאום כולם מצטרפים אליו
+3 חולצות

../images/Emo215.gif להלהלהלהלה

- דלת חדרי זה רק פוסטרים גדולים וקטנים ומכל מיני מקומות של טוקיו (שאצלם ואעלה לפה מתישהו) - תיקיה עם כל מיני כתבות ודברים חשובים עליהם וכמה תמונות מודפסות על נייר מיוחד כזה - שלושת הדיסקים בגרמנית (שראי, צימר והומנואיד) והדיוידי של שנה שעברה - שרשרת מפימו עם הסמל של טוקיו שאני הכנתי - מלאאאאאאן סיכות מכל הגדלים מפוזרות בכל החדר שלי והעל כל התיקים XD - 2 ציורים שחברות שלי ציירו [אחד של טום ועוד אחד של ביל וטום ביחד] ועוד 2 ציורים שאני ציירתי של טום ועוד אחד בדרך, 2 ציורים של ביל שאני ציירתי ועוד ציור של כל הלהקה ביחד שגם אני ציירתי ועוד מלא קישקושיישן של הסמל וחברי הלהקה במחברות שלי. XD - 873 (כן, ספור) תמונות של טום על המחשב שלי. (ואלה רק בתיקייה של טום, יש עוד מלא מפוזרות בכל התיקיות שנכללות בתוך התיקייה טוקיו הוטל.
) - וסיידליפ חתיכי וכוסון בן יותר מחצי שנה בשם טומי D: [נחשב ? XD] - אההה כן, ונכס אחד יקר מאוד שהוא שלי מפני שהוא הארוס שלי, בעלי לעתיד האחד והיחיד - טום קאוליץ.
גם הוא בבעלותי. חיחיחי

e t a

New member
חח גדול!

את חייבת להעלות לפה את התמונה של הדלת שלך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עכשיו תורי ../images/Emo13.gif

* 5 פוסטרים גדולים של הלהקה מתומר. * פוסטר של ההופעה שהייתה בארץ. * מליון פוסטרים בכל הגדלים שקיימים בעולם
* הדיוידי של שראיי. * הדיוידי של צימר 483. * הדיוידי האחרון שיצא. * הדיסק של סקרים. * הדיסק של צימר 483. * הדיסק של שראיי. * הומנואיד בשתי הגרסאות דלוקס. * המון המון תמונות במחשב של הלהקה - הפסקתי כבר לספור XD * כל העיתונים (מעריב לנוער, ראש אחד...) שיצאו עליהם. * סיכות שלהם בכל מיני גדלים.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אם זה יסתיים היום או עוד שבוע.. עונה!

זה עומד להיות קשה. דנדי תשלים אותי אם החסרתי משהו XDD אתם יכולים לכלול פוסטרים/דיסקים/צמידים/שרשראות/בנדנות/DVD וכל מוצרים בסגנון שקשורים לטוקיו שלנו! דיסקים: - שראיי כתום - שראיי אדום - סקרים - סקרים אמריקה - זימר 483 - סופר דלוקס הומאנואיד גרמני - סופר דלוקס יומנויד אנגלי - ליב די זקונדה דיוידי - שראיי דיוידי - זימר דיוידי - קאוט און קאמרה פוסטרים: - 10 פוסטרים של תומר - מיליארד קטנים\ בראבו\ כל מיני מגזינים מחו"ל וכאלה שפורסמו בראש1 ובכלל בארץ. - 4 פוסטרים מרוסיה - הדלת מצד אחד מלאה עד הסוף - 2 פוסטרים מההופעה - לוח שנה מהשוק חחחחחחח - ועוד מיליון פוסטרים שיש לי על הארון שכבר אין מקום בחדר, אז הם מחכים שם לדירה החדשה. - ושני דגלים של הסופר דלוקס כתבות\עיתונים: - כל כתבה אפשרית שהייתה עליהם בראש 1 או מעריב לנוער, בכלל, כל כתבה מישראל נמצאת אצלי בקלסר XD - כל הכתבות שהיו בבראבו 2006-2007 ועוד כמה מ-2005 ו-2008. ת'אמת שיש לי קלסר אחד קדוש ונסגד שעליו אני שומרת מכל משמר, שם כל הכתבות המעניינות והפוסטרים מעיתונים שיש לי פעמיים\לא תליתי. XDD שרשראות נראה לי יש לי משהו כמו 4? יש לי איזה 15 סיכות מפוזרות על כל התיקים XDD נממ, חולצות שלהם יש לי מהוט טופיק, רוסיה ומהארץ, אבל אף אחת מהם אני כמעט לא לובשת. זהו? XD

../images/Emo215.gif נהה, יש עוד

- את המפרט של טומי מההופעה - חתימות שלהם מההופעה ב-27.8.09, גם בשבילי שעדיין מחכות לי *.*

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif ומההופעה בארץ חתימותתתתתתת

אבל לא מחשיבים את זה, זה פריט מגירה. ואגב, מצאתי את המפרט של טומית

למעלה