שרשור שותפים לרכיבות סופ"ש

gsprukt

New member
../images/Emo41.gif שרשור שותפים לרכיבות סופ"ש../images/Emo41.gif

gsprukt

New member
../images/Emo79.gifשישי בבוקר. צובה.

נפגשים בתחנת הדלק של צומת נחשון בשבע בבוקר. בתוכנית: טיפוס לצובה, קפה בברבהר. המשך לפי מצב הרוח. קצב רגוע גיא - 0525552290 או במסרים אלי או אל טלקטלק

gsprukt

New member
קצת מאכזב, לא? ../images/Emo186.gif

יום שישי. שלוש אחר הצהרים. אף אחד לא מזמין אף אחד לשום רכיבה. כל קבוצה לעצמה. (העיקר שקמפניולו יותר טובים משימנו וליהפך...) ככה לא יוצרים קהילה. שבת שלום.

אם אתה מחפש עליות בכביש - מגידו

שבת, 7:00 בבוקר ממרכז יד לבנים (ליד הכיכר של עין השופט). רכיבת כביש לעלייה של נשר (6.5 ק"מ, 450 מ' גובה בערך) יורדים מהכרמל דרך פרויד לכביש 4, עולים לבית אורן (כ -10 ק"מ, כ - 500 מ' הפרש גובה) יורדים דרך עוספייה לדליית אל כרמל, למעין אוכף ענקי בין שני הרים, עולים 3-4 ק"מ לדליית אל כרמל, צוללים כ - 15 ק"מ לצומת אליקים וליקנעם, משם למשמר העמק וחזרה לעין השופט (5 ק"מ כ - 200 מ' הפרש גובה). אתה מוזמן.תביא הרבה אוכל והרבה מים. יש רכב ליווי של הקבוצה, אפשר לשים שם את הדברים שלך.

gsprukt

New member
יובל שלום

תודה על ההזמנה! אני את הרכיבה שלי כבר עשיתי היום. צובה היתה גבוהה כרגיל, אבל האוויר היה מדהים ונהננו מכל רגע. ההערה שלי נגעה לכלל הפורום. מדי פעם, לא כל שבת, תזמינו לפלוטונים הקבועים שלכם רוכבים אורחים. ציינו את הרמה. אם זה פלוטון מיומן ומתוזמן, תרשמו את זה כדי שרוכבים מתחילים לא ימצאו את עצמם רוכבים לבד אחרי רבע שעה. תהנו מחר ותחזרו בשלום גיא

למעלה