שרשור שלילי

O L g i T

New member
../images/Emo41.gifשרשור שלילי../images/Emo41.gif

סתם רעיון שעלה לי. משו מעפן כזה.... שתפו פעולה בכל זאת
תשובות כמו "אני אוהבת את כולם" לא יתקבלו!
החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד:
הדיסק הפחות טוב:
השיר הפחות טוב: אוקיי זהו. בהצלחה =]]

whatascene

New member
שרשור שלילי? חח

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד: שהם מסוממים מהתחת (חוץ מברנדן, כמובן
), שהם לא באים לארץץץץ, שיש להם כולה 2 אלבומי סטודיו! שומדבר רציני.. לא מצליחה לחשוב על משהו
הדיסק הפחות טוב: in love and death
השיר הפחות טוב: ממ.. לא יודעת, זה תלוי בתקופה אני מניחה.. אין שיר שלהם שאני ממש לא אוהבת. אבל.. ממ.. soundeffects and overdramatics ו listening.. אנערף =\

להל../images/Emo163.gif

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד: שהם לא באים לארץ
, שאין הרבה דיסקים שלהם בארץ, שהם מסוממים, וווו זהו.
הדיסק הפחות טוב:לא שמעתי את כולם
כשאני אשמע אני אענה על זה.
השיר הפחות טוב: Hard To Say-קיטשי רצחחחחח

הם משתמשים בסמים..../images/Emo163.gif

בעיקר ברט.. יש שמועות שבגלל זה הייתה המריבה ביניהם.

מממ מסוממים... אם תחשבן על זה טוב..

איזה 70 אחוז מהאומנים הבאמת באמת טובים ומוערכים היו מסוממים... Guns&Roses LedZepplin Beatels באמת יש צורך להמשיך או שהבהרתי תפואנטה.. אני לא אומרת שזה לא משו רע או משו.. אבל סה"כ מה אני אגיד לכם לא אכפת לי שהם הורסים תחיים שלהם כי זה בעיה שלהם וכל אחד מה שטוב לו.. ואם זה עוזר להם לעשות מוסיקה יותר טובה אז בכלל סבבה.. זה חיסרון לכל אחד בלהקה הזאת אבל זה לא חיסרון ללהקה כי היא עושה מוסיקה טובה בלי קשר לסמים ואולי בזכות.. לא יודעת.. ניצבת בפניכם האפשרות להתעלם מההודעה הזאת.. נראה לי שסתם תהיתי בקול רם..חח

O L g i T

New member
נמממממממ

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד:
אין שום חיסרון שאני מצליחה לחשוב עליו שבאמת קשור אליהם כלהקה... רק העובדה שהם לא באים לארץ, אבל זה גם לא ממש תלוי בהם.. הדיסק הפחות טוב:
in love & death השיר הפחות טוב:
אמממ. bulimic, לא יודעת.. אני לא ממש מתחברת אליו. וגם ל hard to say אני לא ממש מתחברת >_>

אני אוהבת את כולם!

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד: דווקא העובדה שהם מסוממים היא לא תמיד חיסרון.. לא יודעת אולי באמת שהם לא מוכרים פה ואין סיכוי שהם יגיעו לארץ
הדיסק הפחות טוב: לא יכולה לענות.. נו יש רק שני דיסקים שאני יכולה לבחור! השיר הפחות טוב: Choke Me *מתכוננת לסקילות* זה לא שאני לא אוהבת אותו משום מה אף פעם לא התחברתי אליו ממש =/

DisturbedDoll

New member
עונה ^ ^

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד: נמנמ. אין להם חסרונות אבל אם כבר אממ. שיהיו יותר צרחות ^^" *אני אוהבת יותר את השירים עם הצרחות, השירים היותר החזקים שלהם, אבל זה לטעמי. o_O*
הדיסק הפחות טוב:In Love And Death השיר הפחות טוב:It Could Be A Good Excuse-לפחות הביצוע S: Say Days Ago-או שכמו תמיד יש לי את גרסאת הדמו [כמו בכמה שירים שהיו לי] והשיר נשמע לי מזעזע ^^" וזהו

לא מסכימה!

צרחות זה סבבה לגמריייי אבל לא בהגזמה שזה חצי מהשיר אני לא אוהבת.. חוץ מזה שיש להם מספיק שירים עם כל מיני צרחות למינהן...

../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

הצרחות לא צריכות להיות העיקר בשיר... כמות הצעקות שיש עכשיו היא סבבה לגמרי..

may90

New member
המ

החיסרון ההכי גדול לדעתכם בדה יוזד: שהם לא באים לארץ כמו שאמרו ואממ... ש... אממ... שהם מסוממים כמו תחת מה. הדיסק הפחות טוב: יש לי רק אחד ואני לא מכירה את כל השירים מהדיסק הראשון ^^ השיר הפחות טוב: ממה שאני מכירה... אממ...בולמיק נראה לי...

למעלה