שרשור תוכנית 20/1

מרים

לפי מה שראיתי מרים אכן נוכלת אבל אני כשוטר אומר לכם שקיים מצב כזה עם קטינות שיוצאות עם בדואים ונופלות קורבן לאלימות וסמים ואת נעמה אורקלנסקי אני מכיר טוב מאוד ומקרוב זו היא חלוצת "יוצאות עם בדואים"וגם את סיפור הקלטת אני כבר מכיר היא ישבה אצלי במשרד לסיכום אל תמעיטו מהסיפור ולמרות הנוכלות האילו יש מאות של נערות שנפלו קורבן לבדואים ונעמה היא לא דוגמה היא סתם סוכנת כפולה ושוב תציינו שאין זה אומר שהתופעה לא קיימת

hzp

New member
טובה

אני פשוט המומה איך הגברת הצליחה לרמות כל כך הרבה מוסדות במדינה, שאלה לאמנון לוי מה עם פניה למשטרה? את זאת לא ציינת בשידור? בחודש אוגוסט שעבר הייתעי בכנס גננות דתיות באונברסיטת בר אילן ושם הופיעה נערה עם סיפור מפוברק בחסותה של חברת הכנסת פינקלשטיין מול אולם מלא בגננות ששמעו את כל השקרים מפי נערה שהביאו. שוב אני מקוה שהמשטרה תעצור את הגברת הרמאית והנוכלת.

ronalove

New member
שומר מסך

זה היום הכי מאושר שלי שתפסו את הנוכלת מרים מוסקוביץ אני מקוה מאוד שהמשטרה תעצור אותה ואת אחיה ניסים קדוש הנוכל מגיע להם שישבו בכלא כל החיים שישלמו על כל דימעה שהזלתי כל השנה הזאת יש אלוהים בשמיים. כל כך סבל הם גרמו לי כל השנה היתפללתי לאלוהים ששני האחים הרמאים הנוכלים הגנבים והכשפנים ישבו בכלא. לפני שנה באוקטובר 2003 חזיתי ותחושותיי לא שיקרו לי, ידעתי שהם שניי נוכלים וגנבים והורסים בתים ואצלהם הכל זה "תאוות בצע"

1malka

New member
יש לך טעות

אני לא מכירה אותך ולא יודעת מי את אבל ברור לי בוודאות שאת טועה בתגובתך הנ"ל. כי אני מכירה צד אחר של עזרה עצומה שקיבלתי וחבל שאת רואה דברים בצורה לא נכונה. טעויות כולנו עושים ואיננו מלאכים. אם את חושבת שנעשה איתך עוול ואת רוצה תיקון עוול עינייני החזירי תגובה להודעה זו או לחלופין התקשרי לטל. 09-7920449

arielh11

New member
אמנון לוי היקר!!!

בעניין התוכנית על מוסקוביץ' א. מן הראוי לאמנון לוי וצוותו לציין שאכן קיימת תופעה המתוארת בכתבה ושאכן נערות מוחזקות בניגוד לרצונן בכפרים נידחים. ב. חברי'ה!!! תעברו סדנת עברית כי דיוקי ההגיה שלכם לא מרשימים ואולי מבישים. חוץ מזה יישאר כח על המאמצים לחשוף נוכלים. כל הכבוד!

kufrin

New member
משהו כלל לא נראה לי

משום מה קיבלתי את ההרגשה שכל הקטעים שאמנון הראה היו ערוכם. כשהיא כתבה שמעו דיברים כשהיא דיברה שמעו דיבורים אחרים. למה הוא לא ראה סיפור שלם? חוץ מזה, בחדשות היו כתבים של החדשות שנסעו איתה ולא תמונות שהיא צילמה. יש לי הרגשה שעוד לא נאמרה המילה האחרונה בסיפור.

sharonicka

New member
בנושא מרים

אני נעמה ששיחקה בסרט גם אני חושבת כך וכל הכבוד לך אני חושבת שהכול היה חיבור שהם חיברו את הסרט גם אני בצד שלך אז לפחות יש למישהו עניים טובות תודה נעמה!!!!

הדיבורים ששמעת ברקע הם....

הדיבורים ששמעת ברקע הם דיבורים של חברה של שני שהיתה בדירה ודיברה בטלפון. שני מדברת עם מרים, ברקע מנהלת החברה שיחת טלפון. זה המצב.

חידוד לנירשם בהודעה מרים

אני חייב לומר כי לא ראיתי את הקלטת ומצטער כי ככה הבינו, אלא שמעתי שדיברו עליה .ולגבי "סוכנת כפולה"מי שמציג עצמו כעוזר ומיצד שני הורס בשבלי הוא סוכן כפול פשוט שיחליט עוזר או הורס ולא "עוזר" לעצמו

sharonicka

New member
בקשר לתוכנית של שומר מסך

אני נעמה שהופעתי בתכנית של אמנון לוי אני אותה הנערה ששיחקה בסרט של אותה הבחורה שקיבלה מכות .אני לא מיתביישת בזה כי אכן קיימת תופעה של בנות שיוצאות אם בדואים וזרוקות בכפרים ומקבלות מכות ואני אישית עזרתי לכמה בנות שהיו זרוקות ברחובות ומיסתובבים אם אוכלוסיה של בדואים בסך הכל ניסיתי לעשות טוב ואני יודעת איך ולמה הפכו את זה לרע ומה שמראים אותי בקסטה של אמנון לוי זה לא היה בידיוק ככה הם צילמו אותי ללא הסכמתי ותוך כדי שיחה גיליתי שזה מצלמה ניסתרת ואז היתעצבנתי ומיתוך הגנה עצמית הגבתי כך לסיפור שלי יש שני צדדים ואני עוד מיתכונת להוציא את האמת לאור לא מיתכוונת לוותר לאף אחד עד שאני ישיג את חפותי גם אם זה יעלה כל מחיר שייהיה אפילו אם אצטרך לתת את החיים שלי בתודה נעמה ....!!! נ.ב. אני כותבת מהמחשב של השכנה ...

אף אחד לא האשים אותך בכלום

אף אחד לא האשים אותך. מושא הביקורת של הכתבה היתה מרים מוסקוביץ והעמותה שלה. לא הבנות ששיחקו בסרטים, ולפחות חלקן עשה זאת מתוך מצוקה.

sharonicka

New member
תגובתי האישית

מירים מוסקוביץ היא פצצת אנרגיה שאף אחד לא יעצור מיבעדה לפרסם את התופעה האיומה שמכרסמת בעם היהודי אני אישית יודעת על מיקרים של בנות שמירים מוסקוביץ הצילה ולאחרונה אפילו הוציאה 2 אחיות מהכפר אחת בת 13 וחצי והשניה בת 15 וחצי שנעדרו מהבית חודש וחצי המישטרה והרווחה לא היתייחסו כלל לעינין לאחר שהוציאו אותם מהכפר הביאו אותם לרווחה ולרווחה שלנו כמובן לא היה פיתרון ולאחר שבועיים הופיעו שוב הערבים שלקחו אותן לכפר ועד הרגע הזה הן נימצאות בכפר הורים כאן פונים למישטרה לחיפוש בנותיהן ואין מענה התופעה מיתפשתת ומחמירה וחייבים לטפל בה. אתה מוזמן לקרית גת ליראות את התופעה מיקרוב ולחוש אותה במיוחד בשעות הקטנות של הלילה כשהם באים עם מכוניות מפוארות שלא מבדילים שהם ערבים וככה הם מפתים את הבנות הקטינות אני חושבת שהממשלה חייבת לעשות משהוא בנידון..יאמר לזכותה של מירים מוסקוביץ שמקדישה ימים כלילות להצלת בנות אלו .....אני מקווה שתיתיחס למה שנאמר כאן ברצינות רבה...

Fuga22

New member
מרים מוסקוביץ

שמי אודט רפפורט אני אישה ששמעו אותי ברקע מדברת בפלאפון בביתה של אותה שני שכלל לא חברתי וזו הפעם הראשונה בחיי שראיתיה. במיקרה באותו יום הייתי טרמפיסתית של מרים. הגענו לביתה של שני ישבנו על אותה ספה את הקטע שהראתם שכיביחול מרים מכתיבה לשני זה שקר וכזב. שני ביקשה ממרים ליכתוב ולסגנן ברככה לרב של בנה. מה שאתם הראתם זה היה מפוברק וכדי שתראו את הסרט האמיתי השלם וכהמשך למה שהראתם שכיביכול מרים אומרת לשני להישתמש בשם שימחה גם שם שיחקתם בעריכה. שני דיברה ואמרה לה אירגון הנוצרים שמחלקים לא אישרו לי את הטופס ותיראי מה קורה אצלי בבית פתחה את המקרר בפניי וביפני מרים להראות שהכול ריק ושתלך איתה למכולת לעשות לה קניה ואז שני הכניסה את מרים לחדר השני ודיברו על איך להגיש טופס חדש כדיי לקבל מיצרכים מההירגון הנוצרי כשחזרו לסלון שני אמרה למרים אני אולי נישתממש בשם השני שלי ואז מרים שאלה מה השם השני שלך תנסי אולי ילך לך הפעם. על פניו תפרתם סיפור יפה למרים היה מזל גדול שהייתי נוכחת באותו ערב. בעיניינה של מרים מוסקוביץ אני מכירה אותה מיזה 5 שנים והייתי מעורבבת בשיקומן של 8 בנות שיצאו עם ערבים והינה אישה שעובדת השקם והערב למען הכלל . ברור מאליו שהייתה לך מטרה מאחוריי כל הסיפור. האמינות בתוכניות שלך יורדת ורצויי ליבדוק לעומק כל תוכנית שאתה מגיש בתיקווה שאנשים יתעוררו מאימל הזה. בתודה אוטד

איבגי1

New member
ועוד משהו למר אמנון לוי ../images/Emo36.gif

האמינות בתוכנית שומר מסך באמת ברמה נמוכה ולא הוגנת ! כמו שכתבה גברת אודטה רפפורת. גם כשצילמו מישהו שאני מכיר, כנראה ראיתם את התחקיר של התקשורת הסלולארית, במקה צילמו מישהו שאני מכיר אותו, אותו בן אדם לא עשה שום דבר לא חוקי ! כאשר ביקשו את תגובתו של המצולם בתחקיר הוא הסביר בפקס: שהם עושים פתיחות simfree (סים זר) לטלפונים המיובאים מחו"ל או טלפונים שנקנו כאן בארץ בחברת פרטנר או חברת סלקום, ולטלפונים חוקיים בלבד !!! זה מה שהוא רשם להם בתגובתו לתוכנית. אבל מה ?! בתוכנית פשוט לא ציינו חלק מהדברים! זה ממש חוצפה !

למעלה