שרשור תמונות מהמפגש

אוייייי ><

אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי אויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאויאוי שכה יהיה לי טוב. ><

kelly7i

New member
חעחע טל, שכחת קרדיטט../images/Emo69.gif

שכל התמונות פה ממהפלאפון שלך צולמו על ידי!!! חעע ולא הצטלמתי בגרוווווווששששש נראלי=|||

לא נורא.. אבל בטח יש כמה תמונות

תמונה
לא נורא מפגש הבא תפוצצי את המצלמה XD

Yu vi

New member
יאאא איזה חמודותD: ../images/Emo85.gif

מפגש הבא אני חייבת לבוא

kelly7i

New member
מסכמת קצת?P:

אוקי, אני יצאתי באוטובוס של 11, והאיטי הזה הגיע בדיוק ב-12 ודקה נראלי לעזריאליXD ~החליפו לנו חברה של אוטובוסים, יש לנו בינתים בחינם עד הודעה החדשה, והחברה הזאת עכשיו עוצרת פול תחנות לפני שהיא מגיעה לעזריאלי!~ אז ככה, ישר עליתי לגג, והיו כמה אנשים כבר, היה את נוגה שדפדפתי קלות בבוק הציורים שלה, שמסביבי קריאות תדהמה הפתאלות וברכות שנזרקו לכיוונה. ואני חיבת לציין, שהינו חתיכת קבוצה של אנשים הפעם! חחח ואני זוכרת שישבנו שם בכניסה לגג מחכים לאנשים ואני נוגה ועוד כמה ישנו על הזה שיושבים עליו, חח ומלא אנשות עמדו מסביבנו חחחח איזה התקהלותXD קיצר נכנסו לגג, והיתי רוח-הורסת-שיער, הינו הצטלמנו, חיכינו למאחרים, עד שאיש ביטחון מעפן החליט לגרשינו, ולהחליט לנו ש "קומו, לכו, המפגש שלכם נגמר"פחח, היה מתP: ועוד איים עלינו שאם נשאר הוא מביא לנו כנס של 500 שקל [כאילו WTF, שיתלו שלט בכניסה לקניון שההתקהלות בקבוצות מעל 5 אנשים אסורה וזהו!] אז ירדנו, קצת התפצלנו לאכול וזה, אני ואור רצינו לקנות אייס שוקו, הגענו לארומה, הפלא ופלא- נגמר להם! חיש וקל צעדנו לחפש תחליף, והגענו ל קפה ג'ו קנינו משם אייס שוקו, שאני חיבת לציין היה ממש משובח ואם אפשר להוסיף אני חושבת שהוא היה אפילו יותר טוב מארומה!! קיצור- מומלץ
אוי ואגב אור יא פצצה מהלכת, מאוהבת בך בשער שלך במכנסים המאגניות שלך,מה לא?XD אז הינו בטאוור רקורדס, והיה שם מוכר שדורית נהגה לחזור על זה שוב ושוב שהואחש חח ודי תפס תחת.. אז הוא די התחיל עם אורXDD [מה דיברתם שם בצד?
] ו.. ו.. אני היתי עם חברה, חח והיא קצת לא רצתה כל הזמן להיות שם.. ורצתה שנלך כל רגע חח אז לא הספקתי להיותע ם כלום, וסיון,לא אכלנו בסוף עוגת שוקולד, וזה שבר את ליבי
ודורית החעמודה הביאה לי במבה! עם פתקP: היה ממש טעים חח לפני שהלכתי מהקניון זללתי אותה וזה הצילאותי מרעב! וגם די את חברה שלי, שהצטרפה לאכילה
חצופה. P: כן כן, גם אני שמתי לב שחפרתי, ושזה מבולגן, כי כל הזמן אני נזכרת במשו אחר שקרה, ועכשיו למשלאני נזכרת שהיינו בגג, ואז קבוצת הוואנסים החליטה לעשות תמונת נעלים! ואת מי הפקירו? את קבוצת האולסטארים! אחרי ההרגשה של הקיפוח והעלבון, קמנו ביד חזקה בזרועה נטויה, ובמצלמה, התקבצנו אנחנו בעצמנו האולסטארים ועשינו תמונה משלנו. חע, ואנסים, תאכלו אותה
ו.. נחשו מה? כבר שנה אני רוצה חגורת ניטים, אבל לא סתם כי כל הזמן משו מציק לי, ולא רציתי לקנות אחת באיזה 80 90 שקל, אז הפלא ופלא איכשו מצאתי חגורת ניטים מהסוג של ה"מלאה" שכולה ניטים, ב-30 שקל
חח מקווה שהיא לא תפרקXD היא לא הכי איכותיתP: ואני חיבת חיבת מכנסים גדולות כמו שהיה לאור=[ מלא זמן אני רוצה מכנסי בנים, זה הכי שווה שיש
אוה, וקניתי תחתונים חעעעעמודות ב-9 שקל מאודם אני
אותם! עם ציור כזה של פיל חמוד, ובתחת פרחים
וזה מזכיר לי שאני צריכה לברר בקשר שאני רוצה לעשות בוקסר של מקפליי, וגם של רד הוט, וגם חולצה של מקפליי חח כמה אני רוצה, אני לא ימשיך לפרט0.0 ומתישו בסוף היום מאוחר כזה פגשתי עוד פעם את בת' חחח ונעצרנו להגיד שלום וזה, ס'חמודה את
טוב אני לא יחפור יותר, כולי חם לי, על הרגלים שלי אפשר כבר להגיד ז"ל להתחיל לכתוב הספדים. אז לי יש עוד מקלחת לעשות.. *ואני חיבת לציין שאני כל כך מטומטמת, פחדתי להשאר יותר מידי באוטובוס ולרדת בתחנה שתצא רחוקה מהבית שלי[שאלתי את הנהג איפה הוא עוצר ומה קרוב, אבל הוא מטומטםולא ידע בכללל, ואז בטעוווותת ירדתי ממש ממש רחוק מהבית שליXD חח וזה בגלל שפחדתי לחפש יותר ויותר קרובXD אבל ממש רחוק.. חח לא שמתי לב איפה אני|מסמיק|* אז.. אנחנו עוד נתראה בפעם הבאה, היה כייף, ומי ייתן שפעם הבאה יהיה שוב כייף אם לא יותר, ואני יהיה איתכם יותר זמן=[

../images/Emo6.gif

חחח השומר הזה באמת רדף אחריינו לכל מקום XD וגם האיש מטוור רקורדס
אבל אני חייבת לומר שקבוצת האולסטארים נפתחה לפני הוואנסים
אוקי זהו חחח נקרעתי ממך.. אני
חפירות :) ושלך גם נחמדות כאלה ולא מעצבנות D:

kelly7i

New member
אוי כן השומר..

אחר כך הינו למטה, ממש משמ בכניסה בחניון הזה למטה של המדרגות נעות, וגם שםהוא החליט שאסור לנו להתקהל! מה פתאום, אנפתחה הקבוצת ואנסים ואני הרגשתי מקופחת, ואז התחלנו לארגן אולסטארים!

O: איזה חוצפן!

מה באמת? O.ס חחח הייתי בטוחה שזה היה הפוך אבל מילא.. גם עשית קטלוג לוואנס שלי

McFly rullz

New member
יא יא יא יא יא

אני רציתי להיות שםםםםםםםםםםםםםםםםם:(((((( אוווווווף איתי. אני מטומטמת מפגרת טיפשה.><
מפגש הבא. אני שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קלי אני מאוהבת בךךך../images/Emo99.gif

איזה מתוקהמתוקהמתוקהמתוקהמתוקהמתוקה >< חבל שלא הזמנו בורקס.. תכננסי בסוד לתקוע בו טבעת ולהציע לך סוף סוף >< פעם אחרת ד'ן.. דיי את כזאת מותק איזו.. מותקקק ><

למעלה