../images/Emo54.gifסיכומפגש?
כתבתי את זה ביומן שלי, והיומן שלי הוא עמודי A4, וזה יצא על פני
שני עמודים, אז אני פשוט הולכת
לחפור. BEWARE!!! טוב, אז יצאתי מהבית בערך באחת-עשרה וחצי, ויש לי אוטובוס ישיר, והוא הגיע אחרי חמש דקות, והגעתי לקניון בשתים-עשרה בדיוק, ולהפתעתי המרובה כבר היו שם מלאמלא אנשות!
הייתי בהלם, כי חשבתי שאני אהיה היחידה. ושתדעו לכם שלהסתובב עם השלטים האלו זה לא היה נוח במיוחד - ליטל, סיונ, תעריכו! מגיע לי חיבוק! XD בכל מקרה, דורית הייתה שם וגם שלי [אני חושבת] ועוד כמה בנות שאני-לא-זוכרת-איך-קוראים-להם-כי-אני-סנילית, אז בבקשהתסלחולי, והתיישבתי שם, על המדרגות, אחרי שדורית המלכה
- ריספקט! - הביאה לי סלוטייפ ותלינו את השלט החתיכון שלי! ^^ קלי וכל השאר החליטו להשתלט לי על הבוק ציורים, ואנשים נורא התפעלו מהם, ואני נורא הסמקתי, כי זה ממש כיף שמחמיאים לך, אז תודה לכל המחמיאות: גם בהתחלה, וגם בסוף, שצעקו לפני שהלכתי הבייתה. אבל אני מקדימה את הסוף.
ואז נכנסנו לגג עצמו, והייתה שם רוח פרצים, וקצת השתלטתי על הנגן של טל וראיתי את מק, ודיברנו, והגיעו עוד בנות, עוד
הרבה בנות, ואחרי שהן הגיעו פשוט דיברנו, ותלו את השלט השני שלי גם על הקיר של הגג, וטל, ליטל [איילאביוטו!
] ואנוכי הלכנו לחפש כוס חד פעמית כדי לראות אם ליטל
באמת תצליח להכניס את הכוס לפה שלה, כמו שהארי עשה בהכנות לטרנסי. היא לא הצליחה.
אבלאבלאבל כשרצינו לעלות בחזרה השומר לא נתן לנו, בגלל השלט הסגיד שטל שמה עליה! הוא קלט שאנחנו מפגש, אז נאלצנו לעלות במעלית. >< וכשעלינו במעלית וחזרנו לגג, איזה שומר
רשע רצה לדפוק לי קנס של פאקינג 500 שקל, כי "אסור להיות שם". הלו, אנחנו לא ישרא, ולא בלוגרים! תנו להיפגש בשקט! >< אז יצאנו החוצה ואז סיונ ואורצ'ע הגיעו, וירדנו לפגוש אותם. ברגע שסיונ ראתה אותי היא
קפצה עליי, כאילו היא לא ראתה אותי שנים [מה שבאמת, די נכון...
], ואני סופכלסוף יכולתי להיפטר מהשלט ומהפיק TCFC שהדפיסותי בשבילה. אהמ. ואז הלכנו להסתובב ברקורדס, וסתם דיברנו שם, וכשסיימנו להסתובב יצאנו, טל, ליטל, סיונ ואני, וליטל הביאה לי תמונה של דאגסטר!
ולסיונ תמונה של דני, ולטל תמונה של טומיבוי, אז כולנו יצאנו מרוצות, כי היא שמרה לעצמה את הארי.
ואחר כך... אחר כך הייתי רעבה, והלכנו לחפש אוכל, אבל כל המקומות היו לא כשרים!
גם
ארומהבר היה לא כשר!!!
צ'יפס עם קטשופ! >< אז רצינו ללכת לבורגראנץ', אבל הוא היה מלא בילדים קטנים שחשים ת'צמם, והלכנו לברגר קינג. ואני קניתי ארוחת ילדים [אהמאהמ
מתנהאהמאהמ XD] והלכתי לתפוס מקום, ואחר כך סיונ, טל וליטל הצטרפו אליי ואכלנו. היה טעים!
ואז בוטבוט הגיעה! וגם שלי! וחברה שלהן, שאאל"ט קוראים אותה יובל.
וסליחה אם לא... והם הגיעו ברכבת, והתחנה בנתניה נשרפה!
והן היו שלוש בנות, ואנחנו היינו איזה 20, וכולם חיכו להן! והיה מזה מגניב, כאילו הן איזה סלב שרוצים חתימה. ושתיכן יפותיפות!
ואז הם רצו ללכת לסנטר, אז ירדנו למטה, ומיקי, סיונ ואורצ'ע הצטלמו עם הפסל המסכן שהתעללו בו [XDDD]: חבשו לו כובע, שמו לו משקפי-שמש, אמפי ופלא'
וורודים.. גלוס!
והיה ממש מגניב. ואז טל עלתה עם הרעיון ה
גאוני לצלם ווידאו לבנים ולשלוח להם, אז היא לוותה מליטל את המצלמה שלה ושמה שם את הזיכרון של המצלמה שלה [של טל], וכשבאנו להתכנס שם, השומר בא והעיף אותנו!!! 00 אשכרה אידיוטים האנשים בעזריאלי. >< הזכרתי כבר את העובדה שאנחנו לא ישרא? אז יצאנו החוצה למזרקה. וגם
משם רצו להעיף אותנו! וטל הלכה ודיברה עם השומר, והוא הסכים שנהיה שם כל עוד אנחנו לא קופצות לתוך המים. כאילו מישהו בכלל רצה לקפוץ פנימה. איכס. ><'' ועשינו שם שורה כפולה - חלק ישבו על המעקה, חלק על הרצפה, חלק על ליטל [אהמאהמ
אניאהמאהמ XDD], והתחלנו להתחרפן שם ברמות, וכולם נעצרו להסתכל עלינו!!
אה, ומצאתי מאה שקל על הכביש!
והצלחנו בסוף לעשות את התמונת סטילס וגם את הווידאו - הודות למיקי, סיונ ואורצ'ע שדיברו, ואנחנו שעשינו 'שלום' ונופפנו בשלט הגאוני שלי.
ואחרכך.. אחר כך כולם התפזרו והלכו לסנטר ואני הלכתי הבייתה.
ואוו... חפרתי ברמות מטורפות...
אבל זה רק בגלל שנהניתי כל כך!! ובגלל שאני מתחילה ללמוד ביומראשון, אני לא אהיה בפורום כל השבוע, עד יומשישי ומוצ"ש...
תתגעגעו אליי. נתראה במפגש הבא!!
לכולן.