שרשור תרגילים וטיפים

חן M

New member
../images/Emo41.gifשרשור תרגילים וטיפים../images/Emo41.gif

בהמשך להצעתו של Ronen49 מאמנים/מאמנות ומתאמנים/מתאמנות אתם מוזמנים להעלות רעיונות לתרגילים חדשים,טיפים נחמדים ותובנות שיעזרו לנו בגיוון ובהפרייה הדדית..

שובידון

New member
תרגיל אהוב עליי ועל המתאמנים

פשיטת מרפק כנגד פ. עליון ביד אחת וכפיפת מרפק כנגד משקולת ביד שנייה - בו זמנית כמובן ולהחליף ידיים.

חן M

New member
../images/Emo13.gifחופשי תרגיל חמוד../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהב לשלב תרגילים שיש בהם אלמנט מוסף מעבר לכח.....

חן M

New member
אם כבר דיברנו על אלמנט של

קוארדינציה אז התרגיל הבא הוא גם נחמד ונורא קל ללמד אותו... סקווט [FITBALL מאחורי הגב התחתון] +כפיפת מרפקים +לחיצת כתפיים כנגד משקולות.... התרגיל הוא כזה: בעמידת המוצא האדם עומד כשכפות הידיים קרובות לכתפיים ואז תוך כדי ירידה של הסקווט[אקצנטרי] לנסות לתאם כפיפת מרפקים בכיווץ האקצנטרי ותוך כדי עלייה של הסקווט לתאם כפיפת מרפקים קונצנטרית בסיום העלייה כשהידיים שוב קרובות לכתפיים אז לבצע לחיצת כתפיים בעמידה [לא להקשית את הגב תוך כדי...] ואז שוב יורד לנק' ההתחלה וחוזר על הסקווט עם כפיפת המרפקים וכו'... בעיקרון לוריאציות אין סוף...

שובידון

New member
חחחח.....

התרגיל האהוב עליי....רציתי לרשום אותו אבל התחרטתי כי לא רציתי שכולם יתחילו לעשות אותו מחר בבוקר עם המתאמנים שלהם. כל מי שמכיר את העבודה שלי יודע שזה ה-תרגיל האהוב עליי ביותר. חוסך זמן בטירוף. איפה אתה מאמן חן?

חן M

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gifמאמן בעיקר בצפון ת"א

שאת רוב המתאמנים אני מרכז בקאנטרי צהלה.... אבל גם בראשל"צ בהרצליה וברמת השרון בעיקר בבתים.....

שובידון

New member
איך שם?

בקאנטרי? כמה משמרות הם דורשים ממך? לכמה אימונים אתה מגיע בחודש רק שם אם אפשר לשאול?

חן M

New member
אחלה אני אוהב את המקום...

2 משמרות בשבוע... אני נע בין 25-40 אימונים בחודש בקאנטרי הזה...

טוב נו... תרגיל שדבשי אוהב...

הרחקה אופקית, עם משקוליות לפעמים נורא קשה לגוון לאנשים, אבל גם אין הרבה תרגילים לפוסט' דלתואיד..למעשה תרגילים מבודדים אין כמעט בכלל... במקום עם משקוליות ובשכיבה על הבטן, לוקח בנצ' שם אותו בדיוק במרכז של הכבל קרוס. המתאמן שוכב על הגב כשקו הכתף נמצא בדיור בקו המרכז של המכשיר, הרגליים על הקרקע (רצוי להגביהה עם מדרגה)כבל ימין ליד שמאל וכבל שמאל ליד ימין. ומכשיר הקרוס הוא בעל יכולת הגבהה או הנמכה של הפולי, רצוי להגביהה את הפולי עד הסוף וזאת בכדי להמנע מרכיב דוחס. ההרחקה האופקית מתבצעת השכיבה על הגב כאשר הידיים ישרות, דבר שמאוד מקל את התרגיל על נשים למשל... אם כי חייב לציין שמומנט של כבל לפעמים קשה יותר ממשקולות.

חן M

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo8.gifלחלופין קח את האדם

ותשכיב אותו על הבטן ותן לו לעשות פלייס לחזה מהקרוס כשהתתנגדות היא דוקא מלמעלה:)

למעלה