שרשור
בדבש

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo32.gif פורום Shania Twain

בשעה טובה ומוצלחת נפתח פורום לזמרת המדהימה - שנאיה טווין. אני מזמינה אותכם לבוא לשוחח, להכיר, להשתתף ולהנות בפורום החדש. מקווה שתבואו,

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

Salem

New member
../images/Emo41.gifשרשור../images/Emo32.gifבדבש../images/Emo141.gif

סתם
הודעות... פרסומות... מחשבות ושאר ירקות
לשרשר לכאן
סתם קצת עידכונים ממני
מעכשיו אני גם מנהל את פורום ASP
- שהוא באשכול מחשבים ואינטרנט. אתם מוזמנים לבקר קניתי גם סלולרי (
) חדש Samsung 624 בOrange הוא כל כך.... חמוד
אני מת עליו
זהו
אתם מוזמנים לשרשר את כל העולה על
כאן

Salem

New member
בעעעעעעעע ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שימו לב לכיעור של הפרסומת החדשה!

*neta*

New member
אני היחידה שחושבת שחסות של

אורנג' הכי תתאים?

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo32.gif

אני מפרסם ( כמובן באישור:) ) את הפורום שלי מספר 615 פורום אקסמן העוסק בסדרה בסרט בקומיקס ובכל מה שקשור לאקסמן חוץ מקישואים:) מקווה לראותכם

shirakl

New member
../images/Emo32.gifפורום נטליה אוריירו../images/Emo124.gif

פורום נטליה אוריירו עולה מדרגה
בעקבות הרחבת צוות הניהול של הפורום אנו מעוניינים להגדיל את קהל היעד שלו. לנטליה אוריירו מעריצים בשכבות גיל שונות ומגוונות ברחבי העולם. הפורום מיועד לכל המעריצים של האלילה: ילדים, בני נוער, ומבוגרים. אז הצטרפו בהמוניכם לפורום המחודש, ותהנו

שקר החן

New member
../images/Emo32.gif פורום הרכבים מוזיקליים

כמה שאלות ותשובות לגבי הפורום... (מומלץ לקרוא!) מהו פורום הרכבים מוזיקליים? הרעיון הכללי שעומד מאחורי הפורום הוא, לתת במה אחת גדולה להרכבים מוזיקליים רבים הפועלים כיום ולהביא לידי הגולשים בפורום את מירב הנתונים והמידע שניתן. אם אני גולש בפורום מוזיקה אחר, למה שאכתוב גם בפורום הזה? אחד היתרונות של פורום זה הוא שיש בידי הגולשים את הכלי לפתח שיחה, לשאול שאלות ולקבל סיוע בדבר הקמת הרכב או כללי התנהגות בהרכב או המלצות שונות ובכלל הרבה דברים שכדאי להביא בחשבון כשרוצים להרכיב להקה. את התשובות אתם תקבלו ממוסיקאים הכותבים בפורום ובעלי הרכבים שמן הסתם הם בעלי נסיון ויוכלו להדריך אתכם בכל נושא שקשור במוסיקה. אז אם חשבתם להקים להקה, זה המקום להתחיל! מה סגנון המוזיקה המדובר בפורום? הפורום איננו מתמקד בסגנון מוזיקה זה או אחר, נשתדל לספק לכם את כל המידע בכל הנושאים הקשורים במוזיקה, הפורום מהווה בית גדול לכל ההרכבים, לכל היוצרים ובכל הסגנונות, מפופ ועד מטאל, מרוק מתקדם ועד מוזיקה מזרחית וכו'... מה יש בפורום? שאלה יפה! בפורום תוכלו למצוא את לוח האירועים שבו יעודכנו מועדי הופעות ומפגשים ואירוחים בפורום, תוכלו למצוא סקרים מעניינים בנושא מוזיקה, תוכלו למצוא לוח מודעות דרושים (דרוש בסיסט ללהקה......), תוכלו למצוא לוח המלצות על דיסקים (מומלץ!) וגם לוח יד שניה, בו תוכלו לספר לנו על ציוד שאתם מעוניינים למכור או להחליף, וכמובן גם קישורים לאתרי להקות ישראליות, וקישורים לאתרי מוסיקה בארץ ובעולם, גלריות ובהן תמונות של הרכבים ותמונות מהופעות, ועוד כל הפינוקים שאתם מכירים ויודעים מפורומים אחרים. בואו בהמוניכם... שלכם, שקר החן.

buffgirl

New member
אם כבר, אז כבר...../images/Emo80.gif|מיוחדת|

פורום ט.א.ט.ו גאה להציג את.... עצמו!
אתם מוזמנים להיכנס לפורום ט.א.ט.ו ודסקס על כל דבר ט.א.ט.ותי שבה לכם! פורום מס' 714 forums.tapuz.co.il/tatu

למעלה