שרשור lovely

sharonnideman

New member
../images/Emo53.gif ש.ח. של היום

היי, החמצתי את התוכנית ששודרה הערב על אתר היכרויות LOVELY. כיצד ניתן לראות ש.ח. אם בטלויזיה או באמצעות האינטרנט?? תודה שרון

tal902

New member
בעקבות התחקיר על אתר lovely

שלום לכולם אני מעוניין בתור אחד שנפגע להתחיל לפעול להשבת הכספים שהאתר הנבזה הזה גבה באמצעות הונאה מישהו בעניין? למישהו יש פרטים על הבעלים של האתר הזה או פרטים נוספים שיוכלו לעזור. אם אתם בעניין נתאגד ונתחיל לפעול

zoobe

New member
פתרון יעיל לעקיצות כמו של LOVELY

בתוכנה של ואללה (באימייל) יש מנגנון אבטחה שניקרא ספאם.....? מה זה אומר, שאם מחשב שולח לך הודעה אז היא (התוכנה) מעבירה את ההודעה ישר לתיקיית הספאם וכך את יכול לראות ולהיות בטוח שלא "רונית", או "נורית" או "סבטלנה הסקסית" שלחה לך הודעה אלא המחשב הסקסי של אותו אתר. שמחתי לעזור, ובהצלחה בתחום הרומנטי. נ.ב. שווה ניסיון.

yahavs

New member
מחיקת כרטיס מאתר LOVELY

היי לכולם.. בעקבות התכנית אתמול החלטתי שאני רוצה למחוק את הכרטיס מהאתר הנ"ל, כיצד אני עושה זאת- כי באתר זה לא מופיע.. תודה..

TheFullMonty

New member
גם לי יש בעיות עם האתר

לא ראיתי את התוכנית על האתר ולכן אני לא בטוח שנפגעתי מאותו דבר. על מה בעצם דובר בתוכנית? מה lovely עשו? תודה רועי

tal902

New member
מחיקת כרטיס

צריך להיכנס לאתר ובנושא כרטיסך האישי בפרטים האישיים יש אופציה למחוק את הכרטיס כמו שאני עשיתי

tal902

New member
מה גילו על האתר LOVELY -חובה לקרוא

האתר עובד על אנשים. בכתבה פורסם שהתחקירנים נכנסו ופתחו כרטיסים פיקטיביים (מעל 50 אנשים)עם מגוון סוגים של גברים (שמנים רזים גבוהים נמוכים וכד') ואותה בחורה פנתה לכולם (למרות שבאתר כתוב שלא ניתן לשלוח יותר מ-50 פניות - אז איך ייתכן שהבחורה הצליחה לעשות זאת) כמו כן המסרים המוזרים שאותה בחורה מסרה לכל הבחורים חזרו על עצמם והיו הסגנון "מה קורה?" "אתה פה?" וכדומה ולעולם לא הושארו פרטי ההתקשרות אחרים. (והכל כמובן לאחר שהיית חייב לרכוש מנוי ו/או נקודות בכסף).כמו כן כל ההודעות לכל הבחורים נשלחו באותו הזמן בדיוק באותה השעה הדקה והשניה. כשהתבקש האתר להגיב בעליו לא נתן שייבדקו את המחשב וכמו כן בע להאתר איים ברצח על התחקירן שבה עם הממצאים!!! אם גם לכם זה קרה אז נדפקתם כמוני .אני כבר שלחתי לאתר מייל עם דרישה להחזר הכסף. באם לא אזכה לקבלו אפנה למשטרה להתלונן על הונאה. אולי אם נתארגן תהיה לזה יותר השפעה.

charms

New member
בקשר לאתר LOVELY

מבדיקה קלה שעשיתי באתר גילית לפחות תמונה אחת שחוזרת פעמיים בשמות שונים אוליה בת 17 מירושלים עם אותה תמונה של עדן בת 21 מאזור האם זה מקריות או משהו הרבה יותר מסריח מי שרוצה מוזמן לבדוק לתשומת ליבכם

למעלה