תאריך לסוף הפילרים! [מידע בפנים]

JeeChan

New member
../images/Emo41.gifתאריך לסוף הפילרים! [מידע בפנים]

ובכן ממידע על שמות בפרקים בAnime news network, השם של פרק 108 הוא: The Wailing Bount! The Last Clash מה שמראה כמובן על סוף הבאונטוס והפילרים. בין פרק 108 ל109, יש הפסקה של שבועיים, כאשר פרק 109 ישודר ב4.1.2007, ביום חמישי. השם של פרק 109 הוא: Ichigo and Rukia, Thoughts in the Revolving Sky אני לא בטוח בקשר לפרק הזה, אם הוא פילר או לא. יש מצב שאז זה חזרה למנגה. פרק 110, יחזור להיות משודר במסגרת השידורים הרגילה של בליץ', שהיא ביום רביעי. השם של פרק 110 הוא: Reopening of the Substitute Business! The Terrifying Transfer Student שכמובן מראה שזה שם של פרק מהמנגה והמשך לעלילה. פרק זה ישודר ב10.1.2007 אז לאלו מכם שקיוו וחיכו, רשמו לכם את זה ביומנים, ומקווה לראות אתכם שוב בפורום במהרה :]

Goggle Girl

New member
גם לי לא

עם כל הרצון העז לעלילת המנגה, אבל מצד שני נמאס לי מהסאגה הנוכחית הזאת XD הגיע הזמן לעבור הלאה

JeeChan

New member
תראה אני באותה דעה כמוך P:

אני אוהב את הפילרים ^^ ולא רוצה שהם יגמרו ;;

Goggle Girl

New member
לפי דעתי 109 הוא עדיין פילר../images/Emo58.gif

זה בשביל לחזור שוב לאותה נקודה ביחסים בין איצ'יגו ורוקיה שהם היו בסוף סאגת סול סוסאייטי, מחושבת ועמוקה אבל נוחה ושקטה כזאת, שהם אמרו כל מה שיש להם להגיד אחת לשנייה ולכן איצ'יגו יכול לחזור בשקט לעולם החיים ולהשאיר אותה מאחורה עם רנג'י וביאקויה. בתקווה שזה יהיה אחרי עוד הופעת אורח של היצ'י בפרק 108 בקרב נגד קאריה למרות שהסיכוי לכך קלוש מהפריוויו, והם גם "שרפו" אותו בסאגה הזאת כבר.

JeeChan

New member
נראה לי שאת צודקת

לכן זה יהיה הגיוני שאת פרק 109 הם שמו ביום חמישי, במקום רביעי, כפרק שידור מיוחד לסוף הפילרים. ואז ב110 שהם חוזרים לשידור ברביעי, זה חזרה לשגרה.

לבנדר א

New member
תודה לאל תודה לאל

עם כל הכבוד (ותאמינו או לא, יש קצת כבוד) לפילרים, נמאס. כמה פרקים אפשר למרוח את "הוהוהו, אני סופר דופר חזק, שמישהו יחסל אותי כבר"?

Goggle Girl

New member
את אומרת את זה כאילו שברוב הפרקים

הרגילים וברוב הסדרות בעולם זה לא ככה XD

ketty the sheep

New member
נכון,

אבל זה לא אומר שלאנשים שרצה הגורל והם נפלו על סדרות שהן 'ככה' לא יהיו סטנדרטים לעלילה.

Goggle Girl

New member
זה כבר איפה שכל אחד מחליט

איפה הוא הולך לפי הסטנדרטים שלו בכל דבר שהוא, אין בו טיפת סולחנות וסובלנות כלפי דברים באיכות טיפהלה אחרת וכמה הוא אוהב לפעמים לראות סדרה רק בשביל להתלונן עליה
(לא משהו שאני בהכרח מאשימה אנשים פה בו, אבל יש מספיק כאלה)

Aneduune

New member
לי אישית כבר נשבר מהפילרים;;

נכון שהם לא עד כדי כך גרועים, אבל אני עדיין מעדיפה את העלילה המקורית ^_^

Mr Rochester

New member
כמה זמן הפילרים כבר, מתחילת אפריל?

אולי אני אפילו אחזור לראות. ם.ם

למעלה