תאריכים לסיבוב הופעות בבריטניה

a k c

New member
../images/Emo41.gifתאריכים לסיבוב הופעות בבריטניה../images/Emo41.gif

פארמור מתכננים סיבוב הופעות בבריטניה יחד עם New Found Glory (כזכור לכם אולי, שקיבררו את Kiss Me) בינואר פברואר. הכרטיסים לסיבוב הופעות יתחילו להמכר ב16 בנובמבר, אבל חברי הפאן קלאב של פארמור יכולים לרכוש כרטיסים יום לפני ובנוסף כל חבר פאן קלאב שירכוש כרטיס ייזכה להפגש עם חברי הלהקה
הנה התאריכים אם מישהו במקרה נמצא במקומות הבאים: PARAMORE w/ New Found Glory 01.29 Manchester, Apollo 02.01 London, Brixton Academy 02.04 Birmingham, Carling Academy 02.06 Bristol, Carling Academy 02.08 Portsmouth, Guildhall 02.09 Nottingham, Rock City 02.10 Glasgow, Academy 02.12 Newcastle, Academy 02.13 Leicester, De Montfort Hall

A t a s h i

New member
אעאעא! זה כל כך מעולה!

אני כל כך הולכת!*^$^#%*^% הייתי אמורה כבר להיות בהופעה שלהם בסוף החופש הגדול, אבל לא היו לי כרטיסים בסוף... הפעם אני קונה ביום שמתחילים למכור, אין מצב שאני מפספסת שוב.
וזה שזה בתחילת פברואר זה בכלל מעולה, גם ככה תכננו טיול לאירופה בתאריכים האלה. וואו. גאד, אני כל-כך כל-כך מקווה שזה באמת ייצא הפעם. D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני יודעת ../images/Emo7.gif

זה כלכך הווווווווורג אותי! אם תיקחי את כל הלהקות בעולם שאני אי פעם רוצה לראות.. זה יוצא שבוע-שבועיים לפני שאני שם. חודשיים אחרי שאני שם. כלכך מעצבן! זה ממש רשימה ענקית של איזה 20-30 להקות שכל החיים שלי חלמתי לראות!

טל 182

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כל כך אוהבת...את שתי הלהקות! אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה!
אבל אין סיכוי שזה יקרה... בכל מקרה, תודה!

נחמד. תודה.../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

מי שהולך מחוייב להביא תמונות (והייליXD) ולפרסם אותן בפורום

יו זה כזה טוב../images/Emo223.gif

זה בדיוק לפני היומהולדת שלי ואני מתכננת לנסוע ללונדון הבעיה היא אם יהיה לי מזל וגם מיוז או TBS יחליטו להופיע שם בתאריכים האלה..

shiraz cohen

New member
../images/Emo7.gif

ס'מעולה זה היה אם הייתי יכולה לנסוע. פאק איט.
אוי למי שנוסע ולא מצלם.

למעלה