תגובות לתוכנית הראשונה

../images/Emo7.gifאיפה אתה חי ארז טל???!!!

בסך הכל מאכזב ובגדול... אולם מאחר ומדובר בטל שהוא בחור כארז יש לתת לשם ולניסיון זמן מספיק על מנת להרים את התוכנית.....

זבל הוא זבל הוא זבל

תוכנית בעלת מכנה משותף מהרמה הנמוכה ביותר שנראתה בארץ

55

New member
אני חושבת שזאת תוכנית טובה שצריך

לתת לה צאנס

PopPy

New member
../images/Emo41.gifתגובות לתוכנית הראשונה../images/Emo41.gif

B R A Y E R

New member
מנהל
לא היה הדבר הכי גדול

אבל פרק ראשון... לא שופטים סידרה לפי הפרק הראשון... אבל לדעתי העולם המופלא ורק בישראל היו הסדרות הכי יפות שלו... דווקא רעיון נחמד התוכנית הזו... אורנה בנאי חסרה

k a b o o k

New member
תוכנית קלילה ומצחיקה!!

קוקו מצחיק!!, הדר חמודה!!, בראבא מיותר!!.

הייתה תוכנית טובה....

כולם בסדר גמור חוץ מכמובן הדר. איזה טעות גדולה להביא אותה אבל המזל הגדול שהוא נתן לה דקת שידור. מזל!!!

מנדובלה

New member
../images/Emo141.gif נהנתי בטרוף ../images/Emo141.gif

כל הכבוד לארז טל כמו תמיד הוא מפתיע... התוספות שלו הם אחלה שלמה בראבא - שתמיד יצחיק אותי בסיגנון הרוטן שלו עד מימי "זהו זה" אסי כהן- שהביא את קוקו הזמר המזרחי ההילר הימרי פלדמן (עצור אתה הומו)ועוד דמויות מצחיקות עד דמעות הדר לוי- אתם עד תיראו שבקרוב היא תהיה הדבר הכי מדוברת בארץ בקיצור אני ממש לא מבינה למה אנשים פה ציפו ל"ערב חדש" או לאיזה תוכנית כבדה כמו שכולם אהבו את "רק בישראל" ואת "העולם הערב"(אם משהוא זוכר בכלל) אין סיבה בעולם שלא יהנה זה כמעט אותו סיגנון רק יותר אומנים יותר דמויות

בהחלט!!

אני בטוחה שבקרוב אנחנו מאוד נהנה!!אבל לא צריך להתעמק כל הזמן באיך להעליב את העורכים של התוכנית ומה אפשר לשפר וכל מיני כאלה...מלא אנשים פה כל הזמן מחפשים מגרעות בתכנית!!

למעלה