תגובתה של החכ"ית גבריאלי

../images/Emo41.gif תגובתה של החכ"ית גבריאלי ../images/Emo41.gif

אין כאן התחייבות, אבל התגובה מרגשת ומאוד חמה. זוהרה היקרה ראשית, חשוב לי להבהיר כי כל מכתב/מייל שנשלח ללשכתי, מגיע אליי באופן אישי. שנית,התודות בהחלט מיותרות, שכן בדיוק עבור מאבקי נשים מסוג זה הנני נמצאת במקום בו אני נמצאת. לצערי הרב, הנני (הערה שלי - לדעתי טעות וצריך להיות "אינני") מכירה את הקושי בהבאת ילדים מקרוב. כל שנותר לי הוא לאחל לך הצלחה רבה בהמשך הטיפולים וכי קול צחוקם של ילדים ימלא את ביתך. לידיעתך, מאז מכתבי לשר האוצר חלה התקדמות בנושא בברכה ח"כ ענבל גבריאלי

חן123

New member
כל הכבוד לענבל גבריאלי

אבל אני חושבת שהכוונה בכ"ז להנני, אחרת היא לא הייתה כותבת "לצערי הרב"

רחל5

New member
כן, גם אני חושבת שהיא התכוונה

ל"הנני". לא הייתי מצטערת אילו לא הייתי מכירה את הקושי שבהבאת ילדים לעולם באופן אישי (על אף שהסיכויים שהייתי פוגשת את האנשים הנפלאים שכאן היו יורדים מאוד).

kasa

New member
היא היתה נשואה בעבר. (גרושה כיום)

גם לדעתי אין טעות בכתיבתה. היא כתבה: "לצערי הרב, הנני מכירה את הקושי..." נראה לי שאם התכוונה ל"אינני", היתה יכולה לכתוב:"לשמחתי הרבה, אינני מכירה את הקושי..."
הרבה מכתבי אמפטיה התקבלו עד עכשיו, ואף לא התחייבות אחת להצביע נגד...

אני כתבתי לה את מכתב התודה

לפני יותר מחודש, בגלל שהיא התחייבה להצביע נגד... זה היה ממש מזמן. אבל התחייבותה התפרסמה בעיתונים.

נועה 35

New member
לדעתי התיקון של זוהרה נכון

לדעתי התיקון של זוהרה נכון - היא התכוונה ל"אינני" - אני לא מכירה את הקושרי בהבאת ילדים מקרוב - הרי גבריאלי עדיין רווקה, לא? אני מניחה שהיא עדיין לא עברה או עוברת את הקשיים שהבנות הנפלאות כאן עוברות. ולעניין - מה ההתקדמות שחלה בנושא מאז מכתבה לשר האוצר?

נועה 35

New member
הכוונה יכולה להיות גם לבן משפחה

את צודקת, יכול להיות שהיא מכירה את הנושא דרך קרוב משפחה. ואפרופו קרובי משפחה - מישהו ניסה לדבר עם ח"כ חיים רמון? הוא ואישתו פנינה הרו את הילדים שלהם בהפריית מבחנה. אני חושבת שהם היו בין הראשונים בארץ. רמון שונא לדבר על זה בפומבי וסביר להניח שיסרב, אבל אולי הוא יתמוך במאבק. אישתו פנינה (או גרושתו? אני לא בטוחה שאני מעודכנת במצבם המשפחתי) נחמדה מאד (יצא לי פעם לדבר איתה, לפני המון שנים) ומדברת על הנושא בחופשיות.

פרח שדה

New member
גרושתו.

אבל אני לא חושבת שזו הסיבה שבגללה הוא לא הגיב. אם זכרוני אינו מטעה אותי, חוק ביטוח הבריאות הממלכתי (שכולנו עלולים לאכול אותה בגללו) נרקח במטבחו של רמון.

נועה 35

New member
ביטוח בריאות ממלכתי זו שלו אבל זו

לא הסיבה שהוא לא ענה. עוד הרבה לפני מעורבותו בנושא ביטוח הבריאות הוא סירב להתייחס לסיפור הפרטי שלי.

פרח שדה

New member
../images/Emo70.gifגם אני קיבלתי היום תגובה ממנה../images/Emo70.gif

שלחתי לה מייל לפני יותר מחודש והיום קיבלתי תגובה מאוד דומה לתגובה שזוהרה קיבלה: ראשית, ברצוני להודות לך הן על הברכות והן על חיזוק ידיי במאבקי בנושא טיפולי הפוריות. שנית, חשוב לי להבהיר כי כל מכתב/מייל המגיע ללשכתי, מגיע אליי באופן אישי. לגופו של עניין אציין כי לשמחתי מכתבי לשר האוצר נשא פרי, אך גם המצב הנוכחי אינו מניח את דעתי, ולכן יש בכוונתי להמשיך ולהאבק למען הזכות הטבעית להורות. כל שנותר לי לאחל לך הוא כי ב"ה יגיע בקרוב היום בו ישמע בביתך קול צחוקו של ילד, ובכלל כל שתבקשי לו יהי... בברכה, ח"כ ענבל גבריאלי

mayarut

New member
גם אני קבלתי ממנה תגובה היום../images/Emo70.gif

מאיה שלום, תודה רבה על החיזוקים, אני מבינה שאת מעודכנת לגבי התחייבות האוצר (וראש הממשלה) שלא לקצץ במספר טיפולי ההפריות לילד הראשון (שיהיו ללא הגבלה), וסבסוד 5 טיפולים לילד השני. זעקתנו נשמעה. בברכת פרו ורבו, גילה גמליאל

מאיה יקרה, זו גילה גמליאל...

לא ענבל גבריאלי... והבנתי שהן גם צ'ילבות אחת לשניה, אז הן לא ממש two of the same

שווערצה

New member
אני הייתי חוזרת אליה !

ומציינת כי למרות שפנינו מס' פעמים למשרד האוצר הם סירבו לאשר את ההתחייבות הזו. אנו חוששים שזו "דיסאינפורמציה" המופצת בכדי להרדים את המאבק. גם בתגובתם לתכנית פוליטיקה עם דיברו על "הקלות" מסויימות וסירבו לפרט.

למעלה