תגידו מה עם המשחק?!

../images/Emo41.gif תגידו מה עם המשחק?!

אני רואה למטה שהתחלתם משחק ממש ממש יפה, אז למה לא להמשיך?! טוב למי שמעוניין-אני ממשיכה!
ולשאלה- הממ... ***שאלה קלה*** איך קוראים לחבר של סברינה כיום?

../images/Emo42.gifאז אם רצית להמשיך..

למה לא המשכת אותו בשירשור שפתחו עליו כבר
יכולת להקפיץ אותו.. אני יודעת שזה מפריע לך שאני מעירה אבל זה הפריע לי חח אז הערתי.. וסורי אם זה מפריע לך.. אז להבא לא לפתוח סתם שירשורים אבל אם כבר פתחת אז בואו נמשיך ת'משחק

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifטל...

בנתיים אני לא חושבת שזה רלוונטי להעיר כל כך הרבה תעזבי את זה, אפשר לחשוב, אז היא פתחה שרשור חדש... מותר
כשתהיי מנהלת ילמדו אותך להדביק שרשורים ותעשי ת'עבודה לבד

starguiding

New member
דווקא מאוד רלוונטי../images/Emo70.gif

אנשים לא יכולים לעשות מה שבראש שלהם רק בגלל שאין מנהל. וחוץ מזה, כשיש מנהל, זה לא אומר שאנשים עדיין יכולים לא לשרשר ולהרגיש סבבה עם זה כי "המנהל ישרשר". זה דברים שצריך לעשות על דעת עצמכם. וזה מעצבן שאנשים לא עושים את זה, מעצלנות בעיקר.

../images/Emo42.gifתומכת במעיין ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

אם מישו לא ייקח על עצמו להעיר כאן (ומה את כבר מחשיבה אותי מנהלת?! זה בכלל לא סופי..) אז הפורום יהיה בלאגן אחד גדול, ואז אני בספק אם יישאר פורום
(שוב הצחקתי את עצמי
)

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifאוקיי

את לא פה הרבה זמן, אבל טל מעירה לכולם הרבה זמן ואנשים לא מתייחסים להערות שלה, אני מסכימה שצריך לנצל שרשורים קיימים אבל זה לא עוזר כל פעם מחדש שהיא מעירה.... ועמית אמרה לה שזה מעצבן, אז אולי בנתיים להפסיק
לא משנההההההההה

CastroBoy

New member
תחסכו מילים ותתחילו לענות...

בסה"כ הילדה רצתה להמשיך משחק- אז היא לא המשיכה את זה מאותו שרשור אז??????? בכל מקרה אני לא יודע מה התשובה.....

../images/Emo42.gifאתם סתם עושים סיפור

מכל הערה קטנה שלי.. כמו שאני אגיד שלא נראה לי שכדאי לעשות ככה וככה אז ישר תפסלו אותי... אל תעשו מזה סיפור

../images/Emo41.gif טל../images/Emo70.gif טל../images/Emo70.gif טל../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

אני רוצה להודיע לך רשמית, שאני משתדלת עכשיו, ממש ברגעים אלו, להכין לך ממש ממש ממש הפתעה גדולהה!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

איזה חמודה!!!
אבל בקשר לריאיון ממש אין לי בעיה ללכת
כבר קבעתי איתם פגישה והפגישה רק הולכת ומתקרבת..
אם אני לא טועה זה יום שלישי הקרוב (רשום לי...
)
ושוב תודה

starguiding

New member
קווין

שאלה: בפרק שבו סיילם מהמר על שלושת הבנות אצל דייב יהלומי, איך הן ניצלות ממנו?

הם משחקים סולמות ונחשים

דייב יהלומי עם סברינה ואז הילדה מטעלפת על דייב יהלומי (בגלל השיקוי שינה שהיא שתתה שדייב הכריח אותה לבדוק תאוכל
)

starguiding

New member
לא בדיוק...

כן, הם משחקים סולמות ונחשים, אבל הילדה כבר התעוררה עד אז, והיא פשוט מטושטשת. היא מתעצבנת על דייב יהלומי ונותנת לו סטירה\אגרוף והוא מתמוטט והן הולכות. בכל מקרה, קרוב מספיק. תשאלי שאלה...

זה סוג של צירוף של שניהם

הילדה מטוטשת מהטעימה של המרק(מרק זה היה
) ונותנת לו אגרוף כזה עקום ונופלת

CastroBoy

New member
רשמתי שאלה הנה--

כמה דודנים יש לסברינה???? צריך שמות או לפחות תיאור תמצאו גם לפחות 10!!!! קצת קשה

למעלה