תואר שני, אפשרויות חדשות ?

../images/Emo41.gif תואר שני, אפשרויות חדשות ?

1. בר אילן - תואר שני במשפטים לבעלי תואר אקדמי במנהל עסקים, כלכלה וחשבונות 2. המכללה למנהל - תואר שני במינהל עסקים התמחות בניהול חברות טכנולוגיה אשמח לתשובות לגבי השאלות הבאות : 1. האם למישהו יש ניסיון / מידע /המלצות לגבי התארים המוכרים לעיל ? 2. שכ"ל לתואר בר אילן הנ"ל הוא שכ"ל אוניברסיטאי לתואר שני - מהו הסכום בערך (כ 20,000 ש"ח לתואר של 4 סמסטרים ?) 3. שכ"ל לתואר המכללה למנהל הנ"ל הוא כ 57,000 ש"ח, אמנם מכללה, אבל לא מוגזם "מעט" ? 4. האם GMAT הוא חובה לכל MBA (תואר שני במנהל עסקים) ? 5. ראיתי שגם בבר אילן, GMAT הוא חובה לתואר במשפטים, עבור הלומדים מרחוק (או"פ), האם אכן מקובל ? 6. בהנחה ואין בעיה להתקבל לכל המקומות, היכן מומלץ ללמוד תואר שני במנהל עסקים ?

tulchi

New member
מה הקשר?

שאלת שאלות לגבי בר אילן והמכללה למנהל. כאן כותבים סטודנטים שלומדים באוני' חיפה. בלי לזלזל באף אחד, אני חושבת שמי שכותב כאן בקיא יותר במה שקורה באוני' חיפה מאשר במוסדות אחרים. סביר להניח שתשובות לשאלות ספיצפיות בנוגע למוסדות אחרים להשכלה גבוהה תוכל לקבל בפורום סטודנטים או בפורום בר אילן (שניהם כאן בתפוז).

flutter girl

New member
../images/Emo45.gifתודה.

אנשים בפורום חיפה בד"כ יתמצאו בדברים הקשורים לאונ' חיפה. יש הרבה מאוד פורומים שעוסקים בנושאים שכן מתאימים לשאלות האלה. וואלה, שיבוא האחד שהוא קבוע בפורום (וסטודנט באונ' חיפה) שיודע לענות על זה, ואני אסתייג מההערה הראשונית שלי.

למעלה