תובנות לחיים

• פותח הנושא OOOO0
  • פורסם בתאריך

OOOO0

New member
../images/Emo41.gifתובנות לחיים../images/Emo41.gif

תודה רבה לכל האנשים הנחמדים שהסכימו לשתף פעולה ושלחו לי את המוטו שלהם לחיים טובים יותר.ואני לא כועסת על מי שלא שלח,אני מבינה שאתם עסוקים ושגם לא לכולם יש בכלל מוטו לחיים.עכשיו אתם צריכים לנחש איזו תובנה שייכת למי.אני לא אספר לכם מי שלח לי ומי לא,רק אגלה לכם שמספר התובנות גדול יותר ממספר האנשים.כלומר,יש כמה תובנות שסתם המצאתי,וגם תובנה אחת שלי מסתתרת פה.כמובן שאם התובנה היא שלכם,אל תסגירו את זה ,פשוט תכתבו שם של מישהו אחר בכוונה.וגם אל תכתבו שתובנה שהיא לא שלכם היא כן שלכם רק כדי לבלבל.אנשים מיד יעלו על זה. אז,מתחילים,הצמידו את התובנה לאחד מחברי הפורום שנראה לכם שהיא הכי מתאימה לו: 1."מי שאין לו זמן לחברים,כשיש לו זמן אין לו חברים." 2."אל תתן לאחרים להוביל אותך בדרכים שאתה לא רוצה שיובילו אותך,לך אחריי האמת שלך ואחריי הלב והקול הפנימי שלך." 3."החיים הם לא שחור ולבן,הרוב זה אפור וחייבים לזכור את זה." 4."צריך לדעת איך להסתכל על החיים.לפעמים אפשר גם לראות דברים טובים בסיטואציות איומות,ודברים רעים בסיטואציות נפלאות." 5."אין לי מוטו לחיים או סיסמא, רק לא לסבול סתם. יש דברים יותר חשובים בחיים מלדאוג לרווחה האישית שלך, מן הסתם, זה רק הדבר הקטן שאני חי/ה על פיו כרגע." 6."אין באמת כזה דבר חברים.יש אנשים שעוזרים לך ברגעים מסוימים ואז יפנו לך את הגב כשהכי תצטרך אותם.לכן צריך ללמוד בעיקר לסמוך על עצמך ולא על אחרים." 7."לשאוף גבוה זה הדבר הכי חשוב בחיים.מי שאין לו שאיפות,אין לו בשביל מה לחיות".

Digi Lista

New member
דווקא לא.

עם כמה שהרבה משפטים יכלו להתאים לי דווקא 2 לא שלי...

Apikachu L

New member
בגלל החתימה,->"אל תובל,תוביל!"

אבל באופן עקרוני, את די מדברת על זה. את תמיד מאמינה בללכת בעקבות הלב שלך, לא? כל האהבה והרגש שאת נותנת לילדים למרות שמבחינה אובייקטיבית לא משתלם לך והיחס אלייך הוא... לא כל כך טוב. ובכן, אולי התרשמתי לא נכון... סליחה.

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון אבל...

כמו שאמרתי חלק גדול מהמשפטים מתאימים לי ודווקא הפעם 2 הוא לא שלי... איפה אתם,גלית התאמצה

OOOO0

New member
נכון,כבר ציינתי את זה שכולנו חושבים דומה...

אז יש כאן הרבה משפטים שיכולים להתאים להרבה אנשים כאן.נראה לי שעשיתי את זה קשה מידי,אם לא יהיה שיתוף פעולה בימים הקרובים אני אוריד את כל התובנות שהמצאתי.

remundo

New member
טוב, אז נראה לי ש..

3 זה ליסטה? 7 זה יוסקה? בעצם, אולי 4 זה ליסטה? ו4 יכול להיות גם גלית, בעצם. או שאולי 2 זה יוסקה. טוב, אז החלטתי: 3 זה גלית, 7 זה ליסטה ו2 זה יוסקה!

remundo

New member
האמת ש

הוא סיפר פעם משהו על אנשים שלא מצא חן בעיניהם הקריירה שהוא החליט שהוא רוצה שתהיה לו, או משהו כזה. *מהנהנת בחשיבות עצמית רבה*. רגע, אז בכל השאר טעיתי, לא? ^^"

OOOO0

New member
חח נכון....

וכן,טעית בהכרעה הסופית שלך,אבל באחת ההשערות צדקת.

Digi Lista

New member
מחמיאות לי ההתלבטויות שלך...

אבל אף אחד ממה שחשבת שמתאים לי לא שייך רשמית אליי... האמת שבגלל התקופה שעוברת עליי בקושי הצלחתי לחשוב על חצי תובנה שלא יהיה קשור בנחישות לניצחון("הצדק מוכרח לנצח","אם מתאמצים מנצחים","צוחק מי שצוחק אחרון" וכו'...),בסוף נזכרתי באיזה משפט שקראתי פעם בראיון בעיתון(אני אפילו לא זוכרת מי רואיין ובאיזה עיתון,נראה לי שגם במהלך הראיון לא ידעתי ממש מי הבן אדם,הוא כנראה פחות מוכר ולא סתם איזה כוכב טלוויזיה פופולארי) ואמרתי שזה לא באמת משנה אם אצטט אותו כי במילא המוח שלי יבש מדברים אחרים כרגע(לצערי,אני דווקא מנסה להעסיק אותו בהרבה דברים אחרים,זה עדיין לא לגמרי מצליח לי) ואם המשפט הזה נחקק לי בזיכרון כשאני אפילו לא יודעת מי אמר אותו כנראה שהוא חשוב...

למעלה