תודה רבה!!!

../images/Emo41.gifתודה רבה!!!../images/Emo23.gif

תודה על הפירגון והתמיכה אתם אחלה .... באמת תודה תודה מיוחדת לליטלוש את מנהלת אחלה.. כולכם פה ממש ממש ממש מדהימים בהצלחה לכולם... מאיה בוסקילה=כי שלמות היא לא מילה גסה!!! אוהבת אותכם רחלי+מאיה בוסקילה

רחליי

תודה מאמייייי אני עושה הכל עם המון כיףףף:)וכמו שאת אומרת כל האנשים פה באמת מדהימיםם עכשיו רציתי להגיד עוד משהו אם את יכולה בבקשה לשרשר ולא לפתוח הודעה חדשה....רק אם זה נושא חדש תפתחי הודעה חדשה....בואי אני יסביר לך....פתחת הודעה שאת חדשה אנחנו נכנסנו להודעה שלך ולחצנו "הוסף תגובה"בשביל להגיב לך וככה את צריכה לפתוח את ההודעה שלנו וללחןץ על "הוספת תגובה"כי את בעצם מגיבה לנו....ורק אם רוצים לכתוב משהו על נושא חדש פותחים הודעה חדשה...אני מקווה שהסברתי א עצמי טוב ואם לא את תמיד יכולה לשאול:)ואם לא הבנת שמתי תמונה.....:)

לליטל..

עכשיו הבנתי.......כאילו אם אני רוצה להגיב לך אז אני לוחצת על ההודעה שכבתבת לי והוסף תגובה ואם אני רוצה לעשות הודעה חדשה אז אני עושה הוספת הודעה נ.ב סליחה פשוט רק עכשיו אני יודעת!!! אוהבת רחלי+מאיה בוסקילה המדהימה... מאיה בוסקילה=שלמות היא לא מילה גסה....=-)

../images/Emo23.gifליטל?../images/Emo165.gif

הלואי והייתי יכולה לבוא אין לי בעיה להגיע אבל כל הדודים שלי אצלי בעצמאות איזה באסה רציתי לראות את מאיה כפרה עליה המושלמת הזאת
ליטל אם תסריטו אותה אתם תוכלו לשלוח לי את הסרטון אני אשמח מאוד אוהבת לעד רחלי+מאיה המושלמת... נ.ב תהנו לכם......

למעלה