תווים

מיכלוש7

New member
../images/Emo41.gif תווים ../images/Emo79.gif

אני מחפשת את התווים המלאים של סונטת אור הירח של בטובן ושל fantasie impromptu של שופין... לא איפה קונים ת´ספרים, אלא תווים ממש! זה די דחוף... אז אם משהוא יוכל לעזור לי... תודה רבה!!!

מיכלוש7

New member
לא עזר! :(

באמתצ תודה רבה על המאמץ... אבל... משום מה, אני לא מצליחה להעלות את התווים מהאתר הזה! זה תוקע לי את האינטרנט כל פעם מחדש... אז אם מישהו מכיר אתרים אחרים, או יש לו את התווים בבית והוא יכול לשלוח לי, אני מאוד אשמח!!! :)

למי שדחוף - שיקנה!!!!

זה יעזור מאוד אם תקני אחת ולתמיד את כל הסונטות של בטהובן או לפחות חלק מהן ... וכדאי שתדעי גם איך מאייתים בטהובן ... לא יזיק... כנ"ל לגבי שופן ... אבל לפי הגישה שלך ... לא נראה לי שבאמת כדאי לך לקנות.. רק שתדעי שאף אחד לא שולח תווים ....

Mr Peiser

New member
למה לא עובד??

אולי אין לך את התוכנה Acrobat reader שדרושה כדי לפתוח את התווים תורידי אותה מכאן www.adobe.com

מיכלוש7

New member
אין לי שמץ...

דווקא יש לי ת´תוכנה, אבל זה עדיין לא עובד!
נגיד אני לוחצת על היצירה, ואז יש לי עוד כפתור של DOWNLOAD ואז אני לוחצת גם עליו והוא פותח לי את ה-ADOBE ולוקח לתוכנה המון זמן לעלות ואז מתקבלים לי רק 14 עמודים ריקים! בלי שום תווים! מה זה אומר??? בסוף השגתי כבר את הסונטה אבל לא את היצירה של שופן...

פעם פה או במקום אחר היה מישהו

שהיתה לו בדיוק אותה הבעיה והפתרון הסתבר שהגירסה של האקרובט רידר שלו היתה ישנה מדי. אז אולי עדכון גירסה לתוכנה יוכל לפתור גם לך את הבעיה

מיכלוש7

New member
אני עונה לכל אחד בנפרד!!!!

אמ... האמת... אני לא ממש אצליח לנגן את היצירות האלו... למרות שמאוד הייתי רוצה... אבל בעיקרון זה בשביל חברה שלי!!! היא כן תצליח ואני רוצה שהיא תנגן לי!!! אבל, מה זה בכלל משנה אם אני מחפשת אותם בשביל עצמי או לא?!? זה לא נקרא לחפש סתם!!! ו"תודה באמת" על ה"עזרה" שהאנשים פה נותנים לי...

מיכלוש7

New member
../images/Emo46.gif

וואו... אני רואה שצריך לשלוח אותך לאיזה קורס על נחמדות ועזרה לזולת! ואז אולי תסבירי לי מה הבעיה בלבקש תווים??? ו... למה לי לקנות חוברות שלמות של תווים בשביל 2 יצירות כולה שאני מחפשת?!? ועוד יצירות שיש באינטרנט!!! תחשבי על זה!!! ואגב, מסתבר שיש אנשים קצת יותר נחמדים ממך שכן שולחים תווים באינטרנט! עובדה שבסוף השגתי ת´סונטה של בטהובן! (ולא משום אתר...) אז תפסיקי לעשות הכללות! ואל תדברי על גישות של אנשים אחרים-קודם תסתכלי על הגישה שלך!

BloodRoses

New member
או קיי

אכן יש לך גרסה קצת ישנה של אקרובט אבל זו לא בעיה, הדפים הריקים זה נורמלי. אחרי שזה גמר לטעון את "הדפים הריקים" את לוחצת על הכפתור בשורת התפריטים למעלה של הדיסקט ושומרת בתיקיית adobe acrobat ב-read ואז את יוצאת מהאתר והולכת ופותחת את התוכנה עצמה וזה מראה לך את התוים. מקווה שהסברתי ברור

למעלה