תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

didush100

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

עידמון מה קורה?

didush100

New member
מותק../images/Emo24.gifמה קורה?

ראיתי את העדכון שלך לגבי דני היא נהיית פתטית מרגע לרגע איכססס אני כבר מחכה להכרזה חחחח

24שעות1

New member
איזה מגעילים בהפקה

לא מראים את קרן שמעודדת את ליהי לעשות מה שהיא רוצה. לא מאים בהפקה את השיחה הקשה שהיתה לקרן עם אתי, שתרד מליהי ותרד מבן ותפרגן להם. ראית מי התה המשדכת בין בן לליהי - דניאל - להוריד עוד אחת מאיתן. ראית מי יוצאת לפנות בוקר מחדרו. ומי זאת שאיתן אומר לה את קשה - קשה לי איתך את לא זורמת. שיעזוב את קרן וימשיך לזרום עם דניאל

24שעות1

New member
יוני מתבאס שעדי לא הודחה - איתן אומר לו

עוד שבוע יוני מתחיל להימאס עלי

noaxxx

New member
יש לי תחושה שאיתן קיבל עזרה מההפקה בבחירה

לפי מה שאיתן אמר לדניאל, שזו תכנית טלויזיה, ושלינוי היתה טובה רק לבנות, ושהוא יוכל להסביר לה רק אחרי התכנית בתכלס, יצא שהוא הדיח חברות סוד של דניאל שבוע אחרי שבוע. אולי היה להפקה אינטרס שעדי תישאר, בגלל המשולש עם ליהי ובן מה אתם אומרים, יש מצב או קונספירציה?

Klayhamn

New member
אני מסכים

המשפט שהוא אמר לדניאל : "אוכל להגיד לך רק אחרי התכנית" מסגיר את זה שהיה פה משהו מסריח

didush100

New member
כאילו דא כאילו שיואו כאלו טוק טוק הלו???../images/Emo6.gif

ברור שזו לא ההחלטה שלו. אולי הם רוצים לראות את דני כמה שיותר נואשת ותלותית חחחחח

easternstar

New member
יש מצב שהם לא רצו להצטייר חסרי רגשות

אני לא מאמין שרק אנחנו ראינו מה קרה. גם בקונטרול ראו הכל.

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif

כנראה שמדובר בסוג של הסכמה ביניהם - הרי ממילא הוא יודע והם יודעים שהוא עומד להעיף את עדי/לינוי בשבוע הזה או בשבוע הבא -- הן היחידות שלא מעורבות בשום עניין רומנטי עם אף אחד, ושעולות כדרך קבע להדחה (להבדיל מענבר נניח) - ולינוי ממילא מועמדת כבר פעם שניה, אז מה זה משנה אם יתנו לעדי לחטוף את המכה, לשרוד עוד שבוע, ולעוף אחרי שבוע, כשתרגע קצת, -- וללינוי זה ממילא לא משנה

Klayhamn

New member
תיקון

בעצם עדי מעורבת כביכול בעניין רומנטי אבל בקטע רע ולא בקטע טוב

קשקשה9

New member
לא נראה לי שעדי תרגע ,הדיכדוך הזה מובנה

באישיות שלה ,מספיקה הערה קטנה בשביל להוריד אותה שוב

noaxxx

New member
עדי פשוט עדינה ומקסימה

ראית את השיחה שלה עם ליהי?