תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

andy181

New member
קרן ואתי פשוט מגעילות וליהיא פשוט נגררת

דווקא לליהיא יכול להיות פוטנציאל לאדם סביר.

pink panther7

New member
קרן צריכה כדורי הרגעה, היא ממש חולת נפש

כל היום היא רק מקנאה ומרכלת

שאפולי

New member
יואו איזה מזעזע.

זה על סף הלא אמין. הבנות האלה הן כמו 3 מכשפות שהופכות גרועות בלילות ירח מלא כאילו- זה פאקינג קריקטורה

Klayhamn

New member
כן

אני חייב לומר שקרן כבר דוחה אותי יותר מאתי, עם כל הפרצופים שלה. אני לא יודע אם שמתם לב אבל קרן הפכה בהדרגה להיות המנהיגה של השלישיה

שאפולי

New member
שמתי לב לזה בדיוק עכשיו

אני חושבת שזה יותר גרוע מזה. ליהי היא קול צף- שתיהן יודעות בתוך ליבן שהן מנצלות אותה והן בטח חושבות שהיא פאטתית אבל קרן ואתי כל אחת הולכת לישון במחשבה שהיא השליטה והיא המערבבת והמושת בחוטים. ראית לדוגמה שאתי סיפרה שהיא אומרת לדניאל שאין כלום בין איתן לקרן ראו ישר שקרן לא אהבה את זה אז היא חיכתה כמה דקות- ופתאום אומרת לאתי : בפעם הבאה תגידי לו שהוא מת עלי בלה בלה- ואז מחייכת לעצמה. ואתי מאשרת לה כאילו יש לה מילה בכללץ וכל זה כשהן מאשימות את דניאל בתככנות צביעות תחרותיות ומשחק. אנ פאקינג בליוואבל

Klayhamn

New member
וליהי מחייכת

מאושרת מהאהבה שהיא מקבלת משתי המכשפות ה-"חזקות" האלה. האירוע הזה שיש עכשיו הוא בדיוק הסיבה שאני מסרב למחול לליהי אהבתי גם שקרן אמרה : "הבנות ה...... אחרות" יש לה פשוט פרצופים וצורת דיבור כזו דוחה -- כמו תיכוניסטית רכלנית . ככה מתנהגת בחורה בגילה? איזה גועל נפש, איזו קטנות, איזה עילבון.. הדבר היחיד שמצער אותי הוא שבגלל אינטרסים של ההפקה, לא יצא למכשפות האלה לקבל את הסטירה בפרצוף שמגיעה להן

שאפולי

New member
מסכימה לגמרי.

אבל ככה זה עם בנות כאלה גם בחיים- לצערנו. והן מוציאות שם רע לכל הנשים היפות ובכלל- שלא בצדק. הן מזעזעות ברמה שכמה שהכרתי כלבת בחיים שלי- כלבה צדקנית מתנשאת צבועה ורכלנית כמו קרן? מיימי לא הכרתי. היא מכורה לזה זה כמו ספורט לאומי אצלה- היא עוברת אחד אחד כל יום כל היום- ומעבירה עליו דוח זה פשוט דוחה ברמות אחרות. יואו איזו נפילה תהיה אם אחת מהן תקח את הכסף?

קשקשה9

New member
../images/Emo243.gifמי שחושב שקרן היתה מתחברת לאתי

בחיים מחוץ לווילה שיקום!!!

קשקשה9

New member
דידוש באמת נראה לך שיש לקרן חברות כמו אתי

בחיים בחוץ ?או להיפך לאתי חברות כמו קרן? ואין שום קשר לחיבתך אליהן רק צריך להיות מציאותי

didush100

New member
לא יודעת אבל

ברור לי שהחיבור בניהן היה קורה גם בחוץ ושזה לא קשור לאינטרסים שבמשחק

Klayhamn

New member
עכשיו הן מדברות על

איך הן יכולות להשפיע על איתן באמצעות ריגולים של אתי... ואתי מתכננת לזייף צעקות ו-"בריכה"... פשוט לא יאומן איך הכל אצלן מתוכנן ומדוקדק ליהי פשוט מטומטמת

Lichy7

New member
גם לי קצת מתחילה להפריע ההתנהגות של קרן

והיא היתה אחת האהובות עליי בבית. הקטע של הריכולים אצלה פשוט לא פוסק לרגע אחד. זה כבר מתחיל להעיק ולהרגיז ללא ספק אחת התכונות היותר שנואות עליי, ואצל קרן- לצד תכונות חיוביות יותר, זו כנראה הגרועה מכולן.

שאפולי

New member
ליהי זה פשוט עצוב

בעניי היא יוצאת הכי גרוע. כי נחש הוא נחש ונמר הוא נמך אבל היא? היא יכולה להיות משהו אחר- והיא כבר סבלה בחוץ מדברים כאלה לטענתה היא באמת לא רואה? אני לא מאמינה לה שהיא לא מרגישה איזה הבדל בין להיו עם בן ואיילת לבין ריכולי המחץ של הלילה.

Klayhamn

New member
תסמונת האישה המוכה...

היא חוזרת לחזקות ששולטות בה... היא כל כך נהנית להיות חברה של המקובלות שהיא מסנוורת מזה, היא מרגישה "חלשה" כשהיא עם בחורות טובות שעשויות לעוף כמו כלום. כשהיא איתן היא מרגישה כח, מרגישה נאהבת... ואם המחיר שצריך לשלם על זה זה חיים בפחד וטרור מזה שיום אחד הם יסתובבו נגדה (כמו שכבר קרה, וכמו שאנחנו יודעים שממילא הן שונאות אותה ומרכלות עליה מאחורי הגב) - אז זה המחיר.... אין לה ברירה (מבחינתה) והיא גם משקרת לעצמה שהן באמת החברות שלה

שאפולי

New member
זה בדיוק ככה

יותר תסמונת הברווזון המכוער. לדעתי היא כ"כ מסונוורת מלהתברג עם "התל אביביות הכוסיות הנכונות" יותר מאשר החזקות זה פשוט פטאתי כי יש לה ברירה יחש מספיק בנות אחרות בבית. גם את נוציא את השלישיה ואת המוטלות בספק (אורטל וליז) עדיין לא חסרות שם בנות וחבל כי ממה שהבנתי היא באה כדי ללמוד לקח ולהשתנות אחרי שהיא כבר התחברה לכאלה בנות בחיים ואכלה כאפות.

למעלה