תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

KEEK

Member
זה ככה כל לילה אחרי חצות

המכשפות יוצאות ומלכלכות. הכי מרגיז ששום דבר מזה לא מגיע לעריכה של ערוץ 10

שאפולי

New member
וואו נכון.

קרן בעריכה יוצאת מה אצילית. אני ממש מפחדת שתוך שבועיים איתן ימצה את דניאל ולאט לאט יתחבר לקרן לי אין ספק שקרן בגמר.

24שעות1

New member
דניאל אמרה לה שהיא חברה של הבנים

ולא של הבנות. ולהם היא מספרת הכל, היא גם ביקשה מאתי לחטט בהודעות של קרן מה איתן כותב לה.

andy181

New member
לא נכון..אתי אמרה לדניאל שאיתן לא שולחהרבה

סמסים לקרן.. ואפילו אתי אמרה את זה עכשיו בשיחה.

24שעות1

New member
andy181 במקרה במקרה אתי לא משקרת

השיחה עם דניאל ואתי היתה בשעה 19.00 -19.05 דניאל באה לתחקר את אתי שהיא מאוהבת ויש לה בעיה כי גם עם קרן יש לו יחסים אינטמיים, אתי שיחקה אותה וענתה לה, מה קרה לך איתן שרוף רק עליך , הוא רודף אחריך ודואג לך רואים את זה. אם קרן אין לא כלום , רואים שהוא חולה רק עליך, ואז דניאלה אמרה לה - מה פתאום תקחי לקרן את הסמארטפון ותראי את ההודעות שלהם,(איבדה כיוון). אתי ענתה לה השתגעת בחייים בחיים , אני לא יעשה זאת. השיחה המשיכה על קרן, עברה ליוני, והמשיכה על ליהי, ואז קיבלה הודעה מאיתן ורצה אליו. נ.ב. אתי אמרה לה הנה את רואה רק אותך הוא מחפש.

andy181

New member
אם זה היה נכון..למה אתי לא רצה לספר את זה

לקרן? הרי להמציא שקרים היא עושה בשפע.

didush100

New member
דניאל מפחדת מקרן

היא "כ חסרת ביטחון שזה כבר מגוחך קרן ליהיא ואתי צדקו בכל מה שאמרו לגביה. דניאל מקנאה בקרן ומנסה להפיל אותה השיא היה בשיחה שהיתה להן לפני יומיים ובה דניאל ניסתה לההוציא את קרן רע ללא הצלחה. דניאל חצופה היא רוצה את איתן רק לעצמה ומצפה שיפנו לה את הדרך. חיה בסרט של עצמה

24שעות1

New member
סיפרה לה עכשיו , רק לא סיפרה על הסמארטפון

1. כנראה שאתי פוחדת מפיצוץ עם דניאל - מול איתן הרי ברור שקרן תספר את זה מיד לאיתן. 2. תקרא גם בפורום של וואלה שהרבה כתבו עלזה. 3. רק מעניין שבסטוטוסים שם התעלמו מיזה. 4. אם מישהו פה יוכל להעלות את השיחה כתבתי מתי היא הייתה

Lichy7

New member
הפעם זה דווקא די נכון

דניאל דיברה עם אתי אתמול כאילו והמשחק סגור והבחירה של איתן נעשתה. היא אמרה לה משהו כמו 'איך נסחוב עכשיו עוד חודשיים', כאילו והיא בטוחה שהיא הבחירה הסופית של איתן. כנראה שאם ממש מתאמצים אפשר לתפוס את אתי גם דוברת אמת. לא קורה הרבה, אבל בכל זאת

didush100

New member
../images/Emo127.gif נכון

ואפילו אם הוא כן יבחר בה בסוף ההתנהגות שלה כרגע ממש מכוערת

ליהי נראית כמו גלגל שלישי בשיחה של אתי וקרן

הן בקושי זורקות לה מבט. קרן הזאת טיפשה אם לרגע היא חושבת שלאתי יש תובנות יותר גדולות מאשר לליהי. או שהיא פשוט עוסקת באמנות הליקוק.

ליהי ניראת כמו הילדה שמנסה

להתחנף למלכות הכיתה, אומרת להן רק דברים שימצאו חן בעינהן ובאותה אינטונציה של גועל והתנשאות(על מה ולמה? לא ברור) בהתאם לסגנון של קרן ואתי...לעומת זאת כשאני שומעת אותה מדברת עם שאר הבנות, כמו עם עדי קודם, היא כאילו בחורה אחרת לגמרי...

קשקשה9

New member
תסלחו לי אבל לא ברורה לי האהדה שלכם לליהי

בעיני היא חסרת עמוד שידרה לא שמעתי ממנה משפט אחד בעל מישקל או דיעה ראוייה סתם עוד אחת חסרת ייחוד חייבת לאמר שבמיקרה הזה אני מסכימה עם איתן שלא שוקל אותה כאופציה

קשקשה9

New member
זהות , לא התכוונתי אליך באופן אישי למרות

שהגבתי מתחתיך
נראה לי שבאופן כללי פה בפורום עושים הנחות לליהי למרות שהיא שותפה מלאה בשלישיה -לא ברור לי למה,אני לא מוצאת בה כלום

ליהי114

New member
אז זהו שגם אני חשבתי שליהי נגררת

מסתבר שלא. היא רעה בדיוק כמו אתי וקרן. הרבה פעמים,היא מוסיפה שמן למדורה ובעיני עגל שלה מחממת את העניינים.אדם טוב לא יכול באמת להגרר אחרי מופע האימים של אתי את קרן מה שכן היא די סתומה ויש לה נטייה לחזור במעין טון מעצבן אחרי מה שקרן ואתי אומרות.

למעלה