תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

אז מה הריכולאידה התחילה? קצת מוקדם לא?

בדרך כלל הם מחכים שהאהבלות והצנונים ילכו לישון. תאמינו לי כזו תת-רמה לא ראיתי מאז נופר מור.אתי חזן את שוברת שיאים שלא האמנתי שישברו. קרן=צ'אקי היא בעלת החיוך הממזרי ולא לטובה,קרן מזכירה לי את דמות הבי'צית היפה מסרטי בורקס אמריקאים על מלכות כיתה ומעודדות מקובלות מול הבנות החננות. וליהי? נגררת,עלה נידף ברוח,הכל נאמר,והכל נכון.גם מידת הקרדיט המעטה שנותנים לה נעלמת מהר לאור חדלון האישים שיש לה מול הפריחה מטבריה,וצ'אקי בעלת עיני הרשע השחורות. לגבי יום שלישי וכניסת פרץ,לוי,ופשטי. א.איך לעזאזל קשת אישרו לניר לוי מ"רמזור" להכנס לדור הבא? ב.מושיק עפיה,קובי פרץ, מה הפקת הדור הבא שומרת את משה פרץ לגמר? ג.הכל יהיה שווה רק לראות את הוילה ריקה משלושת הליצנים של איתן,במיוחד החפראווי.

Lichy7

New member
שמישהו יסביר לי מה הולך פה

בן נראה ממש בתחילתה של זוגיות עם ליהי.. עכשיו מחבק את ענת בסלון, שזו האחרת שהוא רצה.. מה פיספסתי היום? חזרתי הביתה רק ב 9 בערב.

didush100

New member
ליצ'י בתכלס הבנים מרגישים ומתנהגים כמו

שיח'ים של הבית הם חושבים שיסובבו את הבנות על האצבע

Lichy7

New member
היי ../images/Emo13.gif זה די מעציב..

שהם קיבלו כזה בטחון בבית, אך כשהם יצאו החוצה הם יחזרו להיות הרווקים נטולי האומץ והבטחון מול בחורות כל זה כמובן בחסות חברם הטוב שבטוח שהוא קורץ מחומר של אלים.. אפילו בן, הלכאורה ביישן שבחבורה, מתחיל לשלוח ידיים לכל עבר. הם באמת נראו כמו זוג נשוי שם מן מאזן כוחות שדי משפיל את הבנות בבית

didush100

New member
נכון אבל תזכרי ש

סופו של כל בלון להתפוצץ
ונראה לי שזה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים

קשקשה9

New member
הבנות לא פחות "אשמות"שהן מאפשרות את זה

הגיע זמן שתקום האמיצה שתגיד "עד כאן תוריד את הידיים שלך ממני" גם הנשיקות בצוואר מבחילות

אזעקת אמת! אזעקת אמת!

בן יושב חבוק עם ענת על הספק ושם כף יד על הירך שלה. מה עם ליהיא? כבר זנח את כל החלומות איתה? האם ענת מתחילה להכנס למשחק? בכל מקרה, נמאס מהזיגזוג הנואש של בן.

Klayhamn

New member
לא,

סתם מתלהב מזה שהוא פופולארי פתאום. אחר כך יוני וענת התחבקו... בכל מקרה בן לא ילך על ענת, לדעתי.. גם בגלל שיוני מעוניין בה, וגם בגלל שזה יראה טפשי אם הוא פתאום יקפוץ מליהי לענת

ועם כל ההתלהבות של בן מענת הוא באמת אמר עכשיו

שאין שום סיכוי שיהיה ביניהם משהו.

andy181

New member
אחרי איך שלהיא דיברה עכשיו..מבחינתי שתמות

מקנאה.. ענת עדיפה עליה פי כמה.

רגע רק רגע

Active member
שני דברים טובים שלקחתי מהפרק האחרון-

>>> אתי יושבת עם עדי ואומרת לה בלחש, כי היא לא צריכה לדאוג מהדחה. אתי מוסיפה שהמודחת תהיה ליז או לינוי. ענבר מצטרפת אל השתיים ואתי מדלגת בקלילות לעברה של ליז. לינוי מצטרפת אל החבורה ואתי אומרת לשתיים שאין להן מה לדאוג. המודחת תהיה עדי או ענת
>>> קרן וליהי מלכלכות על דניאל בלי סוף ובצורה מגעילה על עניין החולצה של איתן. הצילום בעריכה עובר לבנים. שלישיית הבנים אומרת לאיתן שהם מעריכים את קרן, כי קרן מפרגנת לדניאל

Klayhamn

New member
השתגעת?

על מה את מדברת? מה את אוהבת? את שיחת הרכילות הגועלית הזו?

didush100

New member
זכותן לדבר

לא ראיתי שום דבר רע בשיחה הזו וכן הן אחלה בעיניי מבינות עניין וקוראות את התמונה אחד לאחד

Klayhamn

New member
לא ראית שום דבר רע?

זה שהן מתכננות לשקר לאיתן ולדניאל זה סבבה בעיניך?

didush100

New member
יפה שאתי אמרה לבנות להוריד ליוני את האף

רק אתמול כתבתי שהוא מרשה לעצמו יותר מדי ושצריך להוריד אותו מהעץ.

לבלוטה ירד האסימון

יוני בשיחה עם הבנים(חוץ מאיתן) אומר שאין להם שליטה בהדחות , כנראה אחרי שהשקיע מאמצים כבירים כל הסופ"ש לנסות לשכנע את הבנים לכוןן את איתן להדיח את עדי...אבל איתן שם ז' על יוני כנראה ובצדק...

Klayhamn

New member
בדיוק

הוא נראה לי נלחץ מזה שאוטוטו תעוף לו ענת והוא ישאר עם אתי

למעלה