תוכנית המרכזית יום א' - הודעה דרמטית

Klayhamn

New member
כן

ואז ראיתי את ליהי מרכלת על כל העולם ואחותו בצורה דוחה וצבועה, ומתכננת איך לשקר לאיתן, איילת ואחרים כדי לקדם את עצמה ואת חברות שלה

noaxxx

New member
ליהי? לשקר לאיתן על מה?

אני דווקא ראיתי איך קרן צועקת עליה להישאר ממוקדת במטרה=בן?

Klayhamn

New member
לא היא עצמה

התכוונתי באופן כללי, שהיא תומכת ברעיון של לערבב ולשקר לכולם כחלק מה-"אסטרטגיה" שלהן הן פשוט חיות בסרט.. הן באמת חושבות שהן יגיעו שלושתן יחד לגמר?

noaxxx

New member
זה נראה שקרן פתחה מבערים היום..

היא הולכת לשגע את דניאל, שמעת את הקטע הזה?

Klayhamn

New member
כן

מזימה ברמה של בית ספר יסודי. נראה לך שזה באמת יזיז לדניאל? מה שיקרה - אם הן באמת ילכו עם זה עד הסוף - זה שהן יתסבכו עם שקרים שבסוף יתפוצצו להן בפרצוף |הלואי|

קשקשה9

New member
כן שמעתי ואני מאוד מקווה בשבילה שהיא במגמת

עליה למרות שאני סקפטית לגבי ביטחונה העצמי-היא חייבת לעבוד על זה

עדי הגעילה אותי קשות היום בשיחתה עם בן,זו לא

פעם 1 ביומים האחרונים שהיא מנסה להתלבש על בן באצטלות לא אמיתיות של עניין רומנטי בו כדי להשאר "חיה" המשחק. והנה היום זה הצליח לה.כל מי שראה את התכנית מהתחלה יודע בבירור שעדי מאוהבת באורבך. ושרק אם אורבך נותן לה פתח קטן אליו היא קופצת על זה. אז מה פתאום לקראת ההדחה שלה היא התעוררה עם תובנה חדשה ששמה בן זלץ? מוזר? מריח מאינטרסים? מסריח? הכל נכון! לגבי השארות עדי ולכתה של לינוי,גם לי כמו אחרים פה מריח ריח כבד של השפעת ההפקה על הצנון.ולא בפעם ה1 העונה. ההפקה הזו מומחית בהטיות של ריאלטי לפי רצונה.זכרו את דן מנו והשרדות.

Lichy7

New member
מסכימה

איתן היה אמור להדיח את עדי. השינוי חל כנראה לאור העובדה שההדחות הפכו לכל כך צפויות שההפקה היתה חייבת לעשות משהו בנידון (אלא אם היה משהו נוסף שהחמצתי היום) לגבי עדי- בדיוק אתמול דיברתי על הסלידה שלי מהשפל שהבחורות מגיעות אליו כל פעם מחדש. עדי בשביל להישאר במשחק פתאום מפלרטטת עם בחור שהיא בכלל מעוניינת בחבר שלו, ליז ממציאה שקרים מאוד חמורים וסצנות התמוטטות מביכות, דניאל תופסת לה מרגלים בבית כדי לבלוש אחרי הבנות, איילת שכחה את הגבול הדק בין פלירטוט לזילות.. מעורר חלחלה

כל הסימנים מהימים האחרונים הצביעו בבירור על..

הדחתה של עדי. הטיפטוף המסיבי של יוני עליה ועל אופיה(דרך אגב שמתם לב שתפקידם של "היועצים" של אורבך נמחק כליל?)גם בן הזכיר בכמה וכמה מקרים על חוסר יציבותה הנפשית של עדי.ואורן בכלל לא באינטראקציה בסיסית איתה. וכמובן הרווק מזמן כבר לא בעניין שלה.מאז שהוא שמע שהיא גרושה.עוד דבר ששנאתי שאורבך עשה לעדי לרעה הוא האמירה שלו אליה שהיא יפה יותר בלי איפור,אז זהו שלא! בלי איפור העור הבעייתי שלה נחשף ואיתו הפיגמנטציה והנמשים. עם איפור היא נראית הרבה יותר מושכת. ענת היה ברור שתשאר גם ליוני וגם לבן יש ענין רומנטי בה.ליז עד עכשיו אני לא מבין למה משאירים אותה,ולא מבינים את המסר שהקהל אומר להם. ולגבי לינוי,כל הסימנים הראו שהיא הולכת להשאר-התמיכה של דניאל,החיבור עם איילת שאמרה עליה דברים טובים לאיתן,הקשר הטוב עם בן ויוני.וגם הקשר הסביר עם אורבך. מה התהפך? לדעתי האישית,התערבות הפקתית שרצתה להמשיך את משלוש בן-עדי-ליהי. מה שלינוי לא סיפקה. זה רק מוכיח שוב את אוזלת ידו של הצנון שהוא בעצם מסתבר בובה על חוט,ואת טיפשותם של מי שמסמסים להפקה שקובעת מראש את התוצאה.

Lichy7

New member
פשיי...

קוסטנזה שאפו על ההבנה ביופי ואסתטיקה. רוב הגברים שאני מכירה חושבים שלמייק אפ יש צבעים, והורוד והאדום הכי יפים
לגבי ההפקה, אפשר להבין את ההיגיון. לינוי לא היתה יכולה לקחת חלק בשום קשר רומנטי בבית הזה עדי לעומתה, מתוך ניסיונות כמעט נואשים, עשויה להיכנס בין ליהי ובן, ואז קיבלנו עוד דרמה בבית, והפעם לא מהחזית המשעממת והצפוייה של איתן. אם חושבים בקו הזה, אז יש גם הגיון בהשארתה של ענת. בן רמז לא אחת שגם היא מוצאת חן בעיניו, והחיבוק שלהם לפני מספר דקות בסלון היה גורם לכל צופה מהצד- שלא מעורה בסיטואציה היטב, לחשוב שהם זוג אין לדעת, עוד יפתיעו אותי ויתחיל להיות ממש מעניין בסוף

easternstar

New member
מה שכנראה השתנה הוא שראו מה שאנחנו ראינו

הבחורה לא שיחקה. היא מחפשת נואשות כתף גברית להאחז בה ולהיתמך עליה. כל הבוקר היא עברה בין הבנות וכמעט בכתה. היא סיפרה שהתפטרה מהעבודה כי היה לה רע וקיוותה שהתוכנית תשנה את חייה, שאף אחד לא מחכה לה בבית. ההורים בטיול בחו"ל והאח לא בקשר איתה וגר בחו"ל. אפשר היה להבין שהיא חזרה לא מזמן מחו"ל ואפילו חברות לא מחכות לה. הלב של רוב אלה שכתבו פה נשבר. כנראה שגם ההפקה ראתה שהיא נשברת ונתנו לה עוד "שבוע חסד" כדי לעזור לה בכמה שיחות ואולי להזעיק את ההורים מחו"ל. לדעתי היה לא אנושי לזרוק אותה במצב מפורק כזה. לינוי בעצמה אמרה שאין לה הבדל אם תצא השבוע או בשבוע הבא. היא ניסתה לדבר עם עדי ולהכניס אותה לפרופורציות אבל אדם במשבר נפשי לא מבין. ההחלטה של איתן וההפקה היו נבונות. כעת הם חייבים לתת לה שיחות עם הפסיכולוגית ולהכין אותה לעזיבה. ריאליטי או לא, אנחנו עדיין בני אדם ולא רצו לזרוק את מי שמשחק לפנינו לכלבים אחרי השימוש..

האמת שאני לא מודע למה קרה היום מבחינת עדי.

כתבתי רק על מה שראיתי וזה על הנסיונות הדי נואשים של עדי לפתות את בן. וזה יש לציין סמוך מאוד למועד ההדחה שלה. האמת אני די מרחם עליה אם היא חשבה שתכנית ריאלטי תשנה את חייה,ולא היא עצמה. אני מבין שרוב הפורום קלט את זה כאותנטיות של עדי וחש אמפתיה גדולה לבחורה. אני משום מה ולא משום ציניות או רוע,דווקא חושב שהבחורה די חזקה ואיתנה והיא פשוט מנסה את כל הדרכים שיש לה כאישה לשרוד במשחק. ואני חושב שאתם תראו את זה בשבוע הקרוב. נ.ב-לא עושים לבנות הערכות פסיכולוגיות לפני כניסתן לוילה? עדי,ליז, איילת,אתי,ענת עם הפרעות האכילה. הכניסו בנות עם סיכויים גבוהים לצאת עם טראומה מהדבר הזה.חבל..

שלומי יכול להיות יותר טוב אם משפחות ההון..

שלטון במדינה הזו יפריש רק 20% מהפרוייקטים הנדל'נים שלהם לשכירות לצעירים,ולזוגות צעירים. שלומי יכול להיות יותר טוב אם כעם וכתקשורת נבין שהתרומות של "הפילנטרופים" העשירים, נועדה רק להשקיט את מרמור האזרחים הפשוטים ומעמד הביניים. שיחסכו ממני את תרומות ה100 אלף$ שלהם בשנה,וישלמו מס כמו כולם. וזה על קצה המזלג שאין לי,כי אני אוכל לרוב בידיים.

noaxxx

New member
הכי טעים בידיים...

לגבי שאר הצרות, בשביל זה יש הדור הבא, כדי לרוקן את המוח, קצת הפוגה מהחיים הקדחתניים. אולי זו הסיבה שבגללה אנחנו מתמכרים לזה?

זו כבר שאלה גדולה יותר.לא נענה עליה עכשיו.

מה שציינת זה נכון אבל כללי מידי. טוב חפראווי קודח לי במוח,אני לא יכול כבר. אני פורש.....

JasPoint

New member
עדיף שההפקה תבחר ולא איתן

ראינו איזה טעם יש לו בנשים.. אגב לא ברור לי איך ההפקה נתנה ללירון ללכת שבוע שעבר. היא סיפקה הרבה אקשן והשבוע היה די משעמם אחרי ההדחה שלה. לא שקודם היה כ"כ מעניין אבל לירון לפחות סיפקה קצת עניין עם החיזור שלה אחרי בן והמריבות עם אתי. חבל.

למעלה