צודקת איזה טיעון מנצח
K KEEK Member 25/7/11 #5 אני מאוד אוהב את החיבור של איילת וענבר מאז אלירז ואלין לא נהנתי לצפות בחיבור כזה יפה ואמיתי
S sivan513 New member 25/7/11 #8 זה יהיה כזה גדול אם לוקחים לפמליה את הכח הם יהיו בהלם, ואף אחת לא תירק לכיוונם... אני מתה לראות את הפנים של יוני, הוא בטוח שכל הבנות שם חמות עליו אש
זה יהיה כזה גדול אם לוקחים לפמליה את הכח הם יהיו בהלם, ואף אחת לא תירק לכיוונם... אני מתה לראות את הפנים של יוני, הוא בטוח שכל הבנות שם חמות עליו אש
ה הפקת האח הגדול New member 25/7/11 #17 אם מכניסים דיירים חדשים ואכן מכניסים, הודיעו על זה בשידור , אז... למה עדיין המנחים חוזרים על אותם החוקים לגבי הזכייה במליון? הרי כניסת 3 דיירים חדשים תשנה לגמרי את כל הפורמט
אם מכניסים דיירים חדשים ואכן מכניסים, הודיעו על זה בשידור , אז... למה עדיין המנחים חוזרים על אותם החוקים לגבי הזכייה במליון? הרי כניסת 3 דיירים חדשים תשנה לגמרי את כל הפורמט
2 24שעות1 New member 25/7/11 #65 דניאל בכלל לא אהבה את לינוי איזה משחק היא משחקת לו - כאילו לינוי היתה חברתה הטובה. רק היום לינוי ישבה עם קרן והתחברה אליה מאד. ואמרה לה שהאינטואיציה שלה שהיא הולכת , כי דניאל לא מתחברת אליה בכלל, והיא לא מבינה מה היא עשתה לה.
דניאל בכלל לא אהבה את לינוי איזה משחק היא משחקת לו - כאילו לינוי היתה חברתה הטובה. רק היום לינוי ישבה עם קרן והתחברה אליה מאד. ואמרה לה שהאינטואיציה שלה שהיא הולכת , כי דניאל לא מתחברת אליה בכלל, והיא לא מבינה מה היא עשתה לה.
K Klayhamn New member 25/7/11 #77 יש אבל משהו משעשע בזה שכל פעם דניאל מוצאת לה בת-ברית, ואז איתן מדיח אותה